Skelbiu naują temą.
Rodome, diskutuojame, klausiame, patariame ir šiaip šnekamės apie vestuvines šukuosenas ir viską, kas su jomis susiję
20 Tema
19 Tema
18 Tema
17 Tema
16 Tema
15 Tema
14 Tema
13 Tema
12 Tema
11 Tema
10 Tema
Nu mergeliukės, patarkit, ką žanduotai moterai aukšta kakta gražaus padaryti? aš labai norėčiau didelių lengvų garbanų, bet kažkaip pesimistiškai mane aplinkiniai nuteikė, kad nutys mano garbanos dienai neįpusėjus. Tai norečiau pasiklausti čia besilankančių profesionalių, ką savo klientėms patariat?
kaip vaizdinį įrodymą trumpam įdedu savo veidelį, plaukai dabar ilgesni truputį, bet reikės pakirpti prieš veseilę
http://public.fotki....i/p6090211.html
Ačiū labai už pagalbą
kaip vaizdinį įrodymą trumpam įdedu savo veidelį, plaukai dabar ilgesni truputį, bet reikės pakirpti prieš veseilę
http://public.fotki....i/p6090211.html
Ačiū labai už pagalbą
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 04 17, 22:02)
Nu mergeliukės, patarkit, ką žanduotai moterai aukšta kakta gražaus padaryti? aš labai norėčiau didelių lengvų garbanų, bet kažkaip pesimistiškai mane aplinkiniai nuteikė, kad nutys mano garbanos dienai neįpusėjus. Tai norečiau pasiklausti čia besilankančių profesionalių, ką savo klientėms patariat?
Atleiskite, bet kieno jus ten foto idejot? nes nematau nei zandu nei aukstos kaktos labai grazi moteris.. as ne profesionale, bet gal tiktu jum tada garbanos bet pusiau sukeltos kaip nors, jei bijot visai palaidu..
[quote=amber123,2012 04 17, 22:09]Atleiskite, bet kieno jus ten foto idejot? nes nematau nei zandu nei aukstos kaktos labai grazi moteris.. as ne profesionale, bet gal tiktu jum tada garbanos bet pusiau sukeltos kaip nors, jei bijot visai palaidu..
[/quote]
Ir aš sutinku
Beatidarinėdama foto galvojau apie putliažandę apvalią merginą su laabai aukšta kaktą, nepamačiau nieko panašaus net
Žandų slėpti nebūtina. Dėl kaktos - siūlyčiau darytis tokį sklastymą, kaip yra arba panašiai, ta prasme, kad kaktos šonai, kur prasideda plaukų augimo linija, būtų uždengti plaukais, kaip yra nuotraukoje. Taip pat plaukai šiek tiek dengia kaktą - irgi gerai. Nieko tragiško, ką reikėtų slėpti nėra, tiesiog taip bus gražiau
Dėl garbanų, bangų - sužinosite, kaip laikys pasitarusi su meistrę, kuri Jums darys šukuoseną.
Papildyta:
[/quote]
Šitas variantas man labai patiko, nematytas Merginos veidas apvalesnis, bet iškėlimas į viršų padaro jį pailgu
Labai geras pavyzdėlis toms, kurios turi ilgesnius plaukus ir nenori/negali jų garbanoti, bet ir susisegti irgi ne.
Išsisaugosiu
[/quote]
Ir aš sutinku
Beatidarinėdama foto galvojau apie putliažandę apvalią merginą su laabai aukšta kaktą, nepamačiau nieko panašaus net
Žandų slėpti nebūtina. Dėl kaktos - siūlyčiau darytis tokį sklastymą, kaip yra arba panašiai, ta prasme, kad kaktos šonai, kur prasideda plaukų augimo linija, būtų uždengti plaukais, kaip yra nuotraukoje. Taip pat plaukai šiek tiek dengia kaktą - irgi gerai. Nieko tragiško, ką reikėtų slėpti nėra, tiesiog taip bus gražiau
Dėl garbanų, bangų - sužinosite, kaip laikys pasitarusi su meistrę, kuri Jums darys šukuoseną.
Papildyta:
[/quote]
Šitas variantas man labai patiko, nematytas Merginos veidas apvalesnis, bet iškėlimas į viršų padaro jį pailgu
Labai geras pavyzdėlis toms, kurios turi ilgesnius plaukus ir nenori/negali jų garbanoti, bet ir susisegti irgi ne.
Išsisaugosiu
QUOTE(Tigris @ 2012 03 15, 18:44)
OMG koookie nerealus plaukai
Daryciausi kasa ant sono... cia pora psl atgal buvo viena laaaabai grazi
Va toji nerealioji kasa
Daryciausi kasa ant sono... cia pora psl atgal buvo viena laaaabai grazi
Va toji nerealioji kasa
Mano buvo tokia kasa per vestuves, nerealu, ir patogu ir gražu
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 04 17, 22:21)
Amber123, Jūsų žodžiai - muzika mano ausims, tikrai buvau įtikinta, kad mano kakta aukšta.. tai galima jos neslapstyt?
Ir apie zandus pamirskit.. jus ju neturit.. nes jei cia zandai, tai as tada burunduko pussesere.. nu panasiai ir yra, bet ta prasme.. esme supratot kaktos slept tikrai nereikia IDEALI kakyte
kiek ziurineju sukuosenu visiskai tokios kokios noriu nerandu bet sios kazkas panasaus (svarbiausia kad plaukuciai butu sukelti,o ne priglude )
Papildyta:
Papildyta:
Sveikos,
Man taip pat reikia jūsų pagalbos. Net neįsivaizduoju kas man tinka . Būtinai reikia, kad ausys būtų kažkiek pridengtos, nes šiek tiek atlėpusios.
Štai čia aš
Mano suknutė
Planuojama puokštė
Busiu su ilgu veliumu. Gal turite kokių idėjų ką būtų galima padaryti su mano plaukais?
Man taip pat reikia jūsų pagalbos. Net neįsivaizduoju kas man tinka . Būtinai reikia, kad ausys būtų kažkiek pridengtos, nes šiek tiek atlėpusios.
Štai čia aš
Mano suknutė
Planuojama puokštė
Busiu su ilgu veliumu. Gal turite kokių idėjų ką būtų galima padaryti su mano plaukais?
QUOTE(katydid @ 2012 04 20, 10:29)
Sveikos,
Aš vienareikšmiškai balsuočiau už pusiau palaidų plaukų šukuoseną