Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(kisiuka @ 2012 10 27, 19:02)
Ziuresiu, kaip bus toliau. Kokio tavegilio reiks kalt dirbant  bigsmile.gif

Dalinai paziurejau ta filmuka apie vailoku gamyba, ir supratau, kad dar vienas prietaisas but gerai isigyt... ogi mikroskopas  lotuliukas.gif Ten sako, kad avalynei tinka tik vasarine vilna. Matet? Atseit vasarines vilnos plaukeliai yra kaip eglute, todel gerai susikabina.  cool.gif

o ktam filmuke sake tik pavasarine ir rudenine lotuliukas.gif kiekvienam savo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kisiuka @ 2012 10 28, 02:02)
Ziuresiu, kaip bus toliau. Kokio tavegilio reiks kalt dirbant  bigsmile.gif

Dalinai paziurejau ta filmuka apie vailoku gamyba, ir supratau, kad dar vienas prietaisas but gerai isigyt... ogi mikroskopas  lotuliukas.gif Ten sako, kad avalynei tinka tik vasarine vilna. Matet? Atseit vasarines vilnos plaukeliai yra kaip eglute, todel gerai susikabina.  cool.gif

Geresnis yra Zyrtec, tavegilis migdo. 4u.gif
O filmuką įdėjau, nes užmačiau , kad rodo kaip su kočėlu darbuotis smile.gif iš tikrųjų tai daug kur skaičiau, kad geresnė yra vasarinė vilna, tvirtesnė. Bet juk perkam nežinodamos, kokio laiko ji- ne savo avių kirpta smile.gif
Rudeninė vilna ir bus per vasarą lauke užaugusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 28 spalio 2012 - 08:11
Kazkada maciau berods Ziit gamino velimo stala, profes velejos jau seniai manau turi, as cia del naujokiu noriu pasidalint koki as velimo stala isitaisiau, tikra to zodzio prasme nusipirkau automobilio bagazines kilimeli ir stai:

user posted image

kuo puikiausiai tinka velt thumbup.gif
Atsakyti
Juste, puikus sprendimas mirksiukas.gif aš irgi tokiame vėliau prieš įsitaisydama stalą.

Paskutinis bendras su sesute kūrinys:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 10 29, 14:52)
user posted image

Lietuviškumo įsikūnijimas thumbup.gif labai gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 10 26, 20:20)
oi panos, kocela pasidariau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
vakar pabandziau daugiau naudotis raganeles patarimais ir uzeme TIK 3 val biggrin.gif
taip pat maciau kazkur internete, kur tais kocelais profai naudojasi, internete pamaciau kainas tu kocelu  blink.gif  ir supratau, kad rekes paciai daryti lotuliukas.gif cia procese biggrin.gif
user posted image dar neisbandytas, bet ilgai neuztruks biggrin.gif o cia  siap kanadisko rudenio user posted image is raganeles foto supratau, kad pas jus jau ziema atejo

pavadinčiau lietuvė ir Kanadoj lietuvė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 10 29, 09:17)
pavadinčiau lietuvė ir Kanadoj lietuvė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif as esu tingine biggrin.gif man sunus sake, kad Bill Gates kazkada pasake, "As visada renkuosi tingini, kai man reikia padaryti koki nors sunku darbai, jis visada ras, kaip ji palengvinti" biggrin.gif
Juste-G matai man nedaejo ieskoti automobiliu srityje rolleyes.gif as kazka panasaus radau pas sunis, bet kainos buvo fantastiskos, todel ir pati dariausi. sakyciau beveik idealus variantas ir bambukas telpa ir "mobilus" biggrin.gif thumbup.gif
raganele- nu tikrai "baisiai" etnografines gavosi lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 10 29, 14:52)
Juste, puikus sprendimas  mirksiukas.gif aš irgi tokiame vėliau prieš įsitaisydama stalą.

user posted image

tautinės wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,

gal kuri esate kur nors uzmate koki filmuka ar pamokele, kaip su tais dviem sluoksniais velti (nelabai moku paaiskinti, bet taip kaip raganeles tautines, kad butu galima iskirpus, pamatyti apatini sluoksni).

Jau apvelus visa gimine ir seimyna, sau ir zieminius batus nusivelus, nu nemazai jau draugavus su vilna, bet taip niekad nebandziau ir dabar galvoju kaip cia taip gaunasi blush2.gif turbut ten nera kazko labai sudetingo, bet kai nebandzius, kazkaip neisivaizduoju blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste-G @ 2012 10 29, 14:47)
Kazkada maciau berods Ziit gamino velimo stala, profes velejos jau seniai manau turi, as cia del naujokiu noriu pasidalint koki as velimo stala isitaisiau, tikra to zodzio prasme nusipirkau  automobilio bagazines kilimeli ir stai:

user posted image

kuo puikiausiai tinka velt  thumbup.gif

Su tokiu ir aš veliu, buvau kažkada senai rašiusi g.gif Man gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benek: 30 spalio 2012 - 09:50
QUOTE(benek @ 2012 10 30, 10:50)
Su tokiu ir aš veliu, buvau kažkada senai rašiusi g.gif Man gerai thumbup.gif

Smagu mirksiukas.gif va kaip šauniai pritaikome daiktus kitoms paskirtims thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2012 10 30, 09:42)
Laba diena,

gal kuri esate kur nors uzmate koki filmuka ar pamokele, kaip su tais dviem sluoksniais velti (nelabai moku paaiskinti, bet taip kaip raganeles tautines, kad butu galima iskirpus, pamatyti apatini sluoksni).

Jau apvelus visa gimine ir seimyna, sau ir zieminius batus nusivelus, nu nemazai jau draugavus su vilna, bet taip niekad nebandziau ir dabar galvoju kaip cia taip gaunasi blush2.gif  turbut ten nera kazko labai sudetingo, bet kai nebandzius, kazkaip neisivaizduoju  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

suklojusi vieną sluoksnį, kad neprisiveltų prie sekančio tiesiog norimoje vietoje uždengi polietilenu ir kloji toliau, tas plotas atskirtas nesusivels tarpusavyje, veikia tokiu pačiu principu kaip šlepetės šablonas.
Atsakyti