QUOTE(Chuliganka @ 2012 04 11, 01:47)
Na, gal ir ne visai į temą tos sodos, bet negaliu nepasidalint.
Aš gėriau mėnesį, dabar lyg ir darau pertrauką. Tik kad pastarosiomis dienomis per daug saldumynų privalgiau, jaučiu, kad vėl grybelis į cukrų įniko.. Turbūt neturėsiu aš tos pertraukos..
Mane soda praktiškai išgelbėjo, prieš tai mane miegant taip prakaitas išmušdavo, kad atsikeldavau vos ne baloj. Ir taip kasnakt. Šlykštus jausmas

Sakyčiau, pradėjus gert labai greitai prakaitavimas dingo. Kiti simptomai irgi apsitvarkė. Tiesa, prieš tai dar pastebėjau, kad kojos nagas pradėjo lyg ir baltuot. Tik to betrūko prie viso gėrio

Bijau sumeluot ar per anksti prisišnekėt, bet po sodos mėnesio pastebėjau tarsi ataugusius pora milimetrų sveiko nago.
Pabandykit, beveik nieko nekainuoja, o ir pakenkt nepakenks. Galėsit pati įvertinti savus rezultatus.
Tik perspėju: pradžioje gali atpalaiduoti vidurius
Dėkui, kad atsiliepei

Na, kodėl ne į temą? Turbūt visos sutiksit, kad geriausiai padeda kompleksinis gydymas, kai ir po save pasikapstom, ir vaistažolių pageriam, ir kai organizmą apsivalom, ar ne taip? O ir tame straipsnyje vis cituojama Jelena Rerich po Himalajus trankėsi ne materialių gėrių ieškodama

pasiklausinėjau ir aš, viena pažįstama senokai geria sodą su karštu vandeniu, tik jos dozės arkliškos

sakė, kad sinusitas pradingo po kelių dienų, nors jau buvo prireikę ir antibiotikų, na, smulkiai nepasakosiu

o kad vidurius palaisvina, tai ..net labai gerai