Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

Tęsiame kelione pas savo vaikus.

Čia plepame kol esame stagnacijos periode. Diskutuojam apie viską: apie pavykusius ir nepavykusius IUI, IVF, dalinamės tyrimų rezultatais, ligų gydymais, nuomonėmis apie klinikas, bobučių receptais, nuoskaudomis ir laimėjimais ir net galimais nėštumo požymiais, kurie aplankys kiekvieną iš mūsų.

user posted image
Atsakyti
clap_1.gif
Ačiū už naujus namučius aciuks.gif 4u.gif
Labai gražus temos apibūdinimas good.gif
Atsakyti
apčyy..
apčyy..
apčyy..

karsta.gif
Atsakyti
SUPER 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 10, 12:09)
apčyy..
apčyy..
apčyy..

karsta.gif

Sveikos, 4u.gif Zuzla jamu daug tavo virusiuku!:) Kaip tu laikais?? senokai buvau sm, ilsejaus:, tai pasakok:)

Kaip merginos laikosi, gal kokiu geru naujienu turim? nestuke.gif
Atsakyti
Ačiū už gera temą 4u.gif
Noriu zuzlos viruso. Ech..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 04 10, 12:23)
Zuzla jamu daug tavo virusiuku!:) Kaip tu laikais?? senokai buvau sm, ilsejaus:, tai pasakok:)

ačiū, kad klausi mirksiukas.gif
man viskas gerai, net labai smile.gif (tfu tfu tfu) jei ne papų skaudulys rytais/vakarais, tai net neįtarčiau, kad nestuke.gif gal dar anksti kažkokiems rimtiems požymiams, bet paskaičius lapkritinukes, tai ten oioioi kiek visko, pykinimų ir pan. rolleyes.gif žodžiu, jei tikėti bobučių prietarais apie mamos savijautą nestuke.gif metu, tai bus berniukas biggrin.gif
pilvas dar neauga, kg tie patys..
šian zuzliukui 8 savaitės 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Shira @ 2012 04 10, 12:30)
Noriu zuzlos viruso. Ech..

tai kad čiaudėdama turėjau ir ant tavęs pataikyti unsure.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
zuzliuk, sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2012 04 10, 13:53)
zuzliuk, sveikinimai wub.gif

4u.gif
Atsakyti
man veluoja.
is pms'iniu pojuciu tik speneliu beprotiskas jautrumas ir skaudejimas.
itarciau kazka, jei nebutu ne pirmas kartas lotuliukas.gif kazkada net mmm prasidejus krauja nuleidau, kad isitikint, kad nesikabino, kai tokie pozymiai buvo.
tai daba kantriai laukiu situ dienu...
vyras siandien turejo eiti pas Z, bet atsauke vizita, sake jos siandien nebus...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 10, 13:42)
tai kad čiaudėdama turėjau ir ant tavęs pataikyti unsure.gif  mirksiukas.gif

Turejai, turejai, viskas gerai! biggrin.gif
Sveikinu ir as su 8 savaitelem wub.gif . Auga naujas zmogeliukas, kaip faina..
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2012 04 10, 21:40)
man veluoja.
is pms'iniu pojuciu tik speneliu beprotiskas jautrumas ir skaudejimas.
itarciau kazka, jei nebutu ne pirmas kartas  lotuliukas.gif  kazkada net mmm prasidejus krauja nuleidau, kad isitikint, kad nesikabino, kai tokie pozymiai buvo.
tai daba kantriai laukiu situ dienu...
vyras siandien turejo eiti pas Z, bet atsauke vizita, sake jos siandien nebus...

O veluoja irgi ne pirma karta? Speneliu skausmas geras zenklas, o dar tas vizito atsaukimas kaip tycia - gal nebeprireiks;)
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 10, 12:09)
apčyy..
apčyy..
apčyy..

karsta.gif

Gaudau ir as...
Siandien man naujas ciklas prasidejo. Trecias po A. Galvoju, ar varyt kita cikla jau IUI daryt, ar dar laukti...
Atsakyti