QUOTE(zuzla @ 2012 04 05, 09:39)
kiek paskaičiau ir jei gerai supratau, tai užkilus funikulieriumi (kaip mes darysim), prieš važiuojant su autobusiukais toliau, galima ten esančiame rūbų nuomos punkte už 1-2 eurus pasiimti striukę/batus. jei kilsite peščiom, tai, manau, tikrai rūbai išsipurvins
Batus aš turiu laipiojimui, tai manau jais ir būsiu, o va dėl drabužių tai galvoju
QUOTE(Gegas @ 2012 04 05, 15:33)
o kazi koks oras bus kita savaite Etnoj
mes su vyru sprendem sprendem ir sakem, kad nu negi neilipsim
visur lipam, ir cia lipsim. tik nezinau, kiek minuso gali buti?
treciadieni jau islekiam
kaip keista maikutes deliotis, kai uz lango sniego pusnys
mes su vyru sprendem sprendem ir sakem, kad nu negi neilipsim
visur lipam, ir cia lipsim. tik nezinau, kiek minuso gali buti?
treciadieni jau islekiam
kaip keista maikutes deliotis, kai uz lango sniego pusnys
Kiek laiko būsit?
Geros kelionės ir nepamiršk pasidalinti įspūdžiais grįžus
11-18 dienom
13 diena planuojam kopt i Etna, dabar galvojam, ar apsiredyt baisiai siltais megztukais, ar ne
dar kepures slidinejimui, pirstines prigriebciau, bet gal to net nereikia
13 diena planuojam kopt i Etna, dabar galvojam, ar apsiredyt baisiai siltais megztukais, ar ne
QUOTE(Gegas @ 2012 04 05, 23:26)
11-18 dienom
Aha, man irgi labai įdomu, ant kiek ta temperatūra viršuje skiriasi?
Na laukiam, gal dar kas atsilieps iš kopusių
kiek apdabojau foto nete, tai labai ivairiai, aisku diedukai is skandinavijos apsirede su kepurem, pirstinem ir striukem, kiti su dzemperiais. priklauso dar, kurioje vietoje fotkinta jeigu bus vietos, as isikrausiu kepures, pirstiniu gal neimsiu
Panos, dabar įtariu Etnoj bus tikrai minusinė temperatūra, nes mes liepos mėnesį buvom, tai apačioj buvo +30, o Etnoje buvo +5, nuomavomės ir batus ir striukes, jie nebrangūs apie pora eurų, nors tiksliai nepamenu kainos.
QUOTE(ewa @ 2012 04 11, 16:50)
Panos, dabar įtariu Etnoj bus tikrai minusinė temperatūra, nes mes liepos mėnesį buvom, tai apačioj buvo +30, o Etnoje buvo +5, nuomavomės ir batus ir striukes, jie nebrangūs apie pora eurų, nors tiksliai nepamenu kainos.
oho
o papasakokit, prašau, kaip kilot į Etną? jei su keltuvu, tai kokios kainos? pakilus, toliau reikia eiti ar važiuoti? ką pamatėt? gal dar ką nors reikia žinoti kylant?
Mes prieš pora metų buvom, tai kainos labai tiksliai nepamenu, bet man regis 50 eurų žmogui visas paketas, t.y. pakėlimas iki pat viršaus ir gido paslaugos. Šiaip pakilus gal iki pusės kalno yra automobilių stovėjimo aikštelė, ten teks palikti auto ir apsimokėt 6 eurus už auto stovėjimą, ten ir už WC brangiau mokėsite, nei kitur Tada, jei esat susimokėję tą minėtą 50 eurų su keltuku pasikelsite dar truputį aukščiau, kur galėsite išsinuomoti striukes ir batus, o tada veža su autobusiukais į patį viršų. Mačiau ir pėstute pėdinančių, tai man šiek tiek gaila tų žmogelių buvo, tada pagalvojau, kad ir tų 50 eurų man negaila, svarbu užveža iki viršaus
Vat ko neapsimokėjo imti, tai gido, jis tipo trim kalbom pasakojo kas ir kaip, nu bet tokios klaikios anglų kalbos turbūt girdėjusi neesu, nieko nesupratau ką jis pasakoja. Na bet tikiu, kad yra ir gerai angliškai kalbančių gidų.
Vat ko neapsimokėjo imti, tai gido, jis tipo trim kalbom pasakojo kas ir kaip, nu bet tokios klaikios anglų kalbos turbūt girdėjusi neesu, nieko nesupratau ką jis pasakoja. Na bet tikiu, kad yra ir gerai angliškai kalbančių gidų.
ačiū už atsakymą
linkejimai is Cefalu, su auto pasistatymu total kosmar, neisivaziduoju, kas sezono metu buna, o siaip miestelis labai bainas, tik mes vakare atsigabenom, nes dar Palermo kamstyje atstovejom, zodziu pasibadziojom nuo 9 ligi 12, ryt toliau i trasa o siaip silta, diena +22, kai grizinejom +17 buvo, bet man striuke labai praverte su siltu golfu
QUOTE(Gegas @ 2012 04 12, 01:08)
linkejimai is Cefalu, su auto pasistatymu total kosmar, neisivaziduoju, kas sezono metu buna, o siaip miestelis labai bainas, tik mes vakare atsigabenom, nes dar Palermo kamstyje atstovejom, zodziu pasibadziojom nuo 9 ligi 12, ryt toliau i trasa o siaip silta, diena +22, kai grizinejom +17 buvo, bet man striuke labai praverte su siltu golfu
Kaip smagu kad parašei Gerų įspūdžių, o mes lauksim naujų žinių