Sveikutes,pagaliau ir as atradau naujus namucius. Aciu Sypsenele,kad "uzvedei ant kelio".
Siandien treciadienis, jauciuosi siaubingai,nes per savaite pasunkejau kilogramu. Taigi pradinis 69,siandien 61kg,o praeita treciadieni buvo 60

Kazkotai kai is keliones grizau,tai truputi atleidau vadeles,nes keleta vakaru is eiles gryzdavau velai vakare nevalgiusi ir atrodo nieko riebaus ir sunkaus nevalgiau,bet kilograma sugebejau uzsiauginti,o dar viena vakara sampano isgeriau,tai va ir pasekmes. Zodziu pati kalta,zinau,man labai geda,isbarkit mane,tada tikrai pasitaisysiu
Bet istikruju tai dar prisidejo kazkokie skausmai su "moteriskom" problemom,tai ryt jau einu pas gydytoja,nes skauda pilvo apacia, skausmas eina i kirksni,tai toks pilvas itemptas ir skausmingas,net gulint skauda,tai automatiskai maziau judu.
Sventes ir mane labai neramina,labai as ju nenoriu,jei galeciau,tai pas nieka nevaziuociau,namie kiausinuka dazyta sugriauzciau su krienais,nes majonezo nevalgau ir man uztektu tu velyku,,,,bet tikiuosi viskas bus gerai ir nepasiduosiu gausiam uosvienes nukrautam stalui. tik tiek zinau,kad jei alkoholio negersiu tai ir apetita lengviau kontroliuoti,o jei isgersiu,tada apetita sunku sustabdyti

Zodziu ruosiuosi psichologiskai
Labai dziugu matyti visas mergaites,kurios jau susirado musu namucius ir tikiuosi kad kitos sugris ir smagiai galesime padiskutuoti ir toliau sekmingai liekneti