Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštas FSH

Rizikuoju: skelbiu naują temą. Jei nebus populiari, manau bus kam ją ištrinti.

Merginos, atsiliepkit, jei pavyko pastoti su aukštu FSH. Pasidalinkite patirtimi, patarimais kaip šį hormoną sumažinti. Na, gal atsiras tokių ax.gif
Ar vis gi vyksta tie stebuklai blush2.gif
Atsakyti
Atsakau, tik noredama pratesti tema.
Bandziau akupunktura, laikinai padejo.
Kazkas siule zenseni. Nusipirkau, bet kol kas negeriu, nes stimuliuojuosi. Pagalvojau, kad gonalis ir turi kelti FSH, tai kam ji paskui dar mazinti?
Dar Svajuke minejo kazkokius vaistukus (ar tai vitaminus, ar maisto papildus, gal ir pati nezino). Savaitgali vaziuosiu i kaimynine sali, jei rasiu, paimsiu daugiau. Beje, Svajuke, ju Rusijoje mano saltinis negavo, tai uzsake, kada bus, dar neaisku. Bandysiu kitus kelius.
Apskritai, jei del amziau kyla FSH, logiskai galvojant, gali tik pristabdyti procesa, bet ne sustabdyti, ar atgal pasukti. Tokiu atveju kazkas gautu Nobelio premija ir moteriskes 60 metu vis dar naturaliai vaiku susilauktu lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėl amžiaus tai taip...bet jei metai dar ne tie, sakau gal įvyktų stebuklas...ir organizmas atsistatytų...Užsienyje forumuose daug tokių merginų. Jos taip pat darosi akupunktūrą, geria įvairius papildus.

Kiek aš žinau, sumažina KT, bet ne tiek kiek reikia...

Chiara, tada akupunktūrą reikėtų darytis profilaktiškai pastoviai, jei padeda... Sako ją galima darytis kol reikia. Kiniečiai vieni daro su pertraukomis, o kiti pertraukų nedaro, gydo kol reikia.

Lauksiu, gal čia Lietuvoje atsiras merginų kurios pastojo. Gal yra kokių būdų sumažinti šį hormoną, išjundinti kiaušides, tik mes dar nežinome. Labai norėčiau, kad atsilieptų kas nors.

Atsakyti
Man Kaune Z sake, kad pas juos konkreciai viena su FSH 17 pastojo. Stai tau ir pavyzdys. Ir B sake, kad FSH 17 - dar ne nuosprendis.
Atsakyti
Gintarija, apie šią temą ir aš galvojau. Juk nesam mes tokios dvi ar trys ant Lietuvos.
O priemonės pamažinti, pristabdyti tą procesą juk yra, tik informaciją susisteminti reikia.
Mano FSH buvo 30, nuo KT nenukrito, po akupunktūros liko 9. Aš geriu Ženšenį Moterims, dar agnukaston laisvais ciklais.
Tikrai būtų įdomu jei atsilieptų pastojusios su aukštu FSH. Laikoma, kad aukštas FSH yra nuo 10-12, kai aukščiau 12 stimuliuotis nerekomenduoja.
Tokioj situacijoj griebiesi visų įmanomų būdų.
Chiara, kas per vaistai?

Atsakyti
Chiara, kas per vaistai?
[/quote]

Nezinau, dar neradau, kur nusipirkti. Bet nemanau, kad veiksmingesni negu koks nors zensenis.
Apskritai, pasaulyje yra ir teigiamu naujienu del FSH. Ka tik konsultavausi, mane nuramino, kad iki FSH 20-25 dar galima pakovoti uz folikulus. Ir kad apskritai, tai dar ne kriterijus. Ju yra ir daugiau. Med. m. dr. parase mokslini darba apie tai, gavo net tarptautine premija.
Pirma pati suvirskinsiu informacija, pasikonsultuosiu su gydancia gydytoja ir parasysiu.
Atsakyti
Gerai, susivirškink.
Gal nuorodą įdėk apie tą mokslinį darbą, aš ir noriu pasiskaityt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolma: 17 balandžio 2006 - 15:15
Sveikos, man gydytoja yra liepusi numušti FSH iki 20, tada būtų galima stimuliuotis.
Chiara ir aš lauksiu tos informacijos ax.gif
Atsakyti
75

Lieka tik "sėst ant dietos", akupunktūros, papildai ir kitokie briedai...

Gal kuri kelionių agent. dirbat? Išlėkt kur pailsėt gal? Pinigų pritaupiau IVF, tai dabar galima pasitaškyt.

Dėkui Jums 4u.gif

Atsakyti
jolma, aš dirbu kelionių agentūroj.
Bet žinok man čia kažkas nerealu ir neįtikėtina.
dar nesitaškyk pinigais ir nenukabink nosies, eik tirkis per naujo, ar nėra čia kokios nors klaidos g.gif
Atsakyti
Nea Agut, ne klaida.

Prieš metus buvo 30, bet numušiau iki 10 su dieta, akupunktūra. Po to bandžiau stimuliuotis CLO ir gonaliu, bet nepavyko. Tai turbūt ir nusekino viską.
Apmaudu, kad ir pati gyd. leido taip žaisti su stimuliacijom, nors aš klausiau, gal IVF daryt. 2 k. iš vis bereikalo gėriau clo, cistos buvo likę, net ir netikrino ar O buvo įvykus. Pykstu, bet dabar nieko nepakeisi.

Aga, gal turi kelionę kokią 7,8,9 dienai, tik ne į Turkiją. AŽ

Atsakyti
Jolma, zinau, deja, ka reiskia 75....taciau man visgi kelia itarimu tai, kad tokiais niekais (sorry) kaip akupunktura ir papildai ji buvo pavyke numusti. Gal visgi yra dar kokiu priezasciu, nesusijusiu su vaisingumu, su menopauze, del kuriu tas fsh auga g.gif ar nesvarstet su gydytoja tokiu variantu?
Atsakyti