Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 04 25, 09:49)
labai butu idomu Byttes, ir kitu irgi, nuomone -

Shana, man dar tamsiau norėtųsi blush2.gif
Papildyta:
Nauja tema
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 25, 11:29)
Shana, man dar tamsiau norėtųsi  blush2.gif

Man, tiesą sakant, irgi. Ir dar be raudonumo norėiau, bet pretenduojant į šiltą tipą turbūt neišeitų be jo biggrin.gif

Bet jei tamsiau, tai nebus pavasaris, bus ruduo, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 25 balandžio 2012 - 12:07
QUOTE(dontstop @ 2012 04 25, 11:29)
Shana, man dar tamsiau norėtųsi  blush2.gif

QUOTE(groovy @ 2012 04 25, 12:06)
Man, tiesą sakant, irgi. Ir dar be raudonumo norėiau, bet pretenduojant į šiltą tipą turbūt neišeitų be jo biggrin.gif

Bet jei tamsiau, tai nebus pavasaris, bus ruduo, ar ne?

Vienas vargas man su jumis doh.gif biggrin.gif Vat susidek, tai po to tik spek pildyti pageidavimus tongue.gif Ne jum gi po to kas 2 savaites blondiniskas saknis dazyt lotuliukas.gif
Raudonuma kazkiek naikinsiu, bent toks planas, palaipsniui, noreciau labiau kavini/sokoladini isgauti, nors jame yra kazkiek raudonumo, bet ne tokio. ziuresim, kaip gausis.
O ruduo -pavasaris gal ne tiek tamsumas sprestu, kiek pats atspalvis, tonas, gyvumas spalvos g.gif Nes gali but ir pavasaris gan tamsokas, IMHO. Bytte, kaip manai?
Atsakyti
Vis dar apie dress koda diskutuojat, ane? biggrin.gif

Gerai, dabar prasom issakyti savo nuomone kaip turetu rengtis pvz. mokytoja. Ar rubai turetu skirtis nuo pvz. destytojos? Ar destytoja turetu rengtis oficialiau, o mokytojai kostiumeliai neprivalomi? O gal vis gi privalomi? Ir kokios butu tinkamos/netinkamos spalvos?
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 04 25, 12:24)
Vis dar apie dress koda diskutuojat, ane?  biggrin.gif

Gerai, dabar prasom issakyti savo nuomone kaip turetu rengtis pvz. mokytoja. Ar rubai turetu skirtis nuo pvz. destytojos? Ar destytoja turetu rengtis oficialiau, o mokytojai kostiumeliai neprivalomi? O gal vis gi privalomi? Ir kokios butu tinkamos/netinkamos spalvos?

Manau priklauso dar kokia, nes pvz pradinuku turetu gal rengtis kiek net na "sportiskiau" ar linksmiau g.gif Bendrai mokytoja isivaizduoju tokiu classic casual niekad neprasautu g.gif Ir dar manau neturetu buti ryskiu seksualumo/gundymo stiliaus detaliu biggrin.gif
Del destytoju tai velgi - viena is specialybiu kuria baigiau yra biski, net nzn kaip pasakyti, bohemine publika ten, destytojai kai kurie vaiksciojo istysusiais megztiniais, nesiskute savaitem ir aplamai dzyn jiem budavo. Dar ir apsigynus mum diplomus vaziavo kartu i sodyba uliavoti cool.gif Kita baigiau specialybe, kur visi jau studentaudami rengdavosi pusiau-kostiuminiu stiliumi, destotojai irgi visi gan oficialus buvo aprangoje. Kadangi dviejus metus mokiausi paraleliai per du univerus, tai buvo sunku laviruoti biggrin.gif Bet bendrai taigi priklauso ar destai dailioskeje ar koki tarptautini versla rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 25 balandžio 2012 - 12:58

Na, dėstytojų esu mačiusi visokių: nuo švarkelių su sijonais iki džinsų su apsmukusiu megztiniu g.gif Pirmieji geriau atrodo, bet man svarbu, ką kalba. Esu mačiusi ir ne oficiaiai besirengiančių, bet grynai stilingai.

Mano nuomone, smart casual užtektų, tik katedros vedėjams šiek tiek solidžiau reiktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 25 balandžio 2012 - 12:39
Pvz man jokio skirtumo, kaip pvz advokatai apsirenge g.gif jei jau eini tai su reikalu, o ne rubu ar spalvu apziurinet biggrin.gif
Destytoju taip pat visokiu maciau ir su kostiumais ir su dzinsais biggrin.gif Man jokio skitrtumo ka jie apsivilke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 25, 13:13)
O ruduo -pavasaris gal ne tiek tamsumas sprestu, kiek pats atspalvis, tonas, gyvumas spalvos g.gif Nes gali but ir pavasaris gan tamsokas, IMHO. Bytte, kaip manai?

Na ir visai tamsių pavasarių pasitaiko. Man atrodo, kad svarbu kad ta spalva būtų "švari", nežinau kaip paaiškint. Va mano plaukai lyg ir visai tamsūs, tokie šokoladiniai su ryžumu, bent gyvenime jie tokį pilkų plaukų įspūdį bendrą palieka... nors ir lygūs ir žvilga. O įsivaizduoju pavasariukų tokie turėtų būt, kad saulėja žvilgėtų, ir kuo saulės daugiau, tuo ryškiau. Pas mane visai priešingas efektas gaunas, kuo saulės daugiau, tuo jie pilkesni atrodo. O rudenėlių tai išvis tokie su rūdžių ar medaus žvilgėjimų, o ne grynai kokia raudona ar geltona. Juk soft autumn skaitos medaus atspalvio blondas, o pavasarėlių nors ir pavadintum medaus atspalviu, bet spalva tokia švari turėtų būt (kaip ramunėlėm skalaujant tokį geltonumą vaikų plaukučiai įgauna)
Shana man spalvos trūksta tai labai, jai net netamsint. Tik ne to oranžinio pigmento, noris kažkokio burgundy gal lašelio į tą kavą g.gif , tada gal kitoks efektas būtų saulėj. Realiai kaip tą žvilgesį gaut neįsivaizduoju, manau eksperimentuojant. O esu minėjus... kaip tamsių plaukų fanė, dėl patarimo ar tamsint, aš nusišalinu.
QUOTE(Leticija @ 2012 04 25, 13:24)

Man mokytoja tokia turėtų sudaryt šiltos ir mielos įspūdį, ypač pradinukų. Manau vaikai priima bet kokį dress kodą, svarbu nesirenkt demonstruojant seksualumą. Pamenu mano abi lietuvių kalbos mokytojos labai taip moteriškai su kruopele meniškumo/individualumo (rankų darbo mezginiais, siuviniais... kokia sage įdomesne) rengėsi, labai jas vaikai gerai priėmė. Svarbu kad skaniai kvepėtų biggrin.gif . Nes prisimenu... net neklausdavom jai ko nesuprasdavom vienos mokytojos, nes jai iš burnos ne koks kvapelis buvo... ir šiaip ne kokio kvapo buvo moteris.

Dėstytojai man visai nesvarbu kaip rengėsi biggrin.gif . Aišku pirmas įspūdis iš esmės dėstytojams labai svarbus, bet manau jiems yra galimybė atsiskleisti visa savo asmenybe. Ta prasme, kad ir su nutįsusiu megztiniu gali eit. Pamenu labai mielą profesorių, jis nors visada buvo su kostiumu, bet visada švarkas kažkaip kreivai užsegtas, ar skvernas nutįses... visad kreiduotas toks rolleyes.gif , o matematikos katedros vedėjas labai gerai studentų priimtas kaip savas... ir dėvėjo džinsais, džinsiniais marškiniais ir mokasinais, ilgais plaukais ir vaikščiodavo po auditoriją lyg koks indėnų senas šamanas. Griežtai apsirengę dažniausiai laikė distanciją su studentais (arba dėl aprangos mums susidarydavo toks įspūdis) ir mes jų nemėgom... bijojom ir dažniau jų dalykus ne studijuodavom, o šperinom bei zubrinom ax.gif Manau dėstytojas visų pirma kolega, o ne viršininkas blush2.gif .
Atsakyti

Pradinukų mokytoja manau šiek tiek laisviau ir kasdieniškai, patogiau. Šiaip mokytojai manau nebūtina kostiumėlis, bet jokio seksualumo ir išsišokimų (o turėjome mes tokią gryną olialia pupytę, nors ir amžius jau apie 45 šaukė lotuliukas.gif ), nors džinsai nemanau, kad tinkami.. aš kažkaip išvis džinsai manau tik laisvalaikinis rūbas beveik visada. Dėstytojai turėtų vistik rengtis truputį oficialiau blush2.gif
Atsakyti
Na man mokytojai tai kaip kazkuri saket, labiau priimtini smart casual stiliuko, bet va su uzuominom sexy tai nea schmoll.gif neseniai darzelyje maciau aukletoja - tai pirmas ispudis buvo olialia... :0 su dzinsais ir apmtemtais t-shirt ant kuriu raudonos lupos stambiam plane, o krutine kokia D+ dydzio jei ne didesne - nu geras pamaniau smile.gif bet po to pamacius kaip paruosiamukai su ja lauke gaudyniu zaidzia ir kaip ja megsta, supratau kad jiems tai netrukdo, o vat as nuomone susidariau smile.gif
Del destytoju tai net nzn, nekreipdavau as demesio i ju apranga, o kai dabar paciai kartais tenka padestytojaut - tai del saves rengiuosi smart casual, nes jauciuosi geriau, nors kasdienai i darba rubus renkuosi labiau gal tokius kaip amarcord g.gif , ir su kelnem, dzinsais, o jei einu i paskaita - tuomet man norisi ir sijono, ir svarkelio ir kokio aksesuaro... nors yra n destytoju kurios su nutysusiu megstiniu eina, ir dar gerai jei galva isplauta buna biggrin.gif nzn ka studentai mano, nors bendrauja tai atrodo normaliai smile.gif
Del kvapeliol ,tai buna ir prie studento nesinori kartais prieit, nes atrodo kad H2O nepazystamas dalykelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 04 25, 13:49)
Na ir visai tamsių pavasarių pasitaiko. Man atrodo, kad svarbu kad ta spalva būtų "švari", nežinau kaip paaiškint. ... O įsivaizduoju pavasariukų tokie turėtų būt, kad saulėja žvilgėtų, ir kuo saulės daugiau, tuo ryškiau. .... O rudenėlių tai išvis tokie su rūdžių ar medaus žvilgėjimų, o ne grynai kokia raudona ar geltona.
Shana man spalvos trūksta tai labai, jai net netamsint. Tik ne to oranžinio pigmento, noris kažkokio burgundy gal lašelio į tą kavą  g.gif , tada gal kitoks efektas būtų saulėj. Realiai kaip tą žvilgesį gaut neįsivaizduoju, manau eksperimentuojant.

Pukiai suprantu ka nori pasakyti, nes tai matau ant savo plauku - ant galu, kur labai isigerus gryna henna, ta spalva butent tokia "neskaidri", automatiskai rudenine. Virsuje, kur dazau kitais misiniais, jau kitokia.
Cia pas mus tokia kava yra carajillo, su romu arba konjaku daro, va tokios noreciau spalvos rolleyes.gif Zodziu eksperimentuosim.

QUOTE(D.E.L.A @ 2012 04 25, 14:45)
  neseniai darzelyje maciau aukletoja - tai pirmas ispudis buvo olialia... :0 su dzinsais ir apmtemtais t-shirt ant kuriu raudonos lupos stambiam plane, o krutine kokia D+ dydzio jei ne didesne - nu geras pamaniau smile.gif 

Dabar noreciau pasisakyti is skaudzios patirties biggrin.gif - su D dydziu kartais labai sunku buna islaviruoti. Nes su normalia maikute, su kuria bet kuri su B tiesiog nekrenta i akis, su D savaime daznai atrodo seksovai. As 17kos del to isgyvenau trauma, nes atrodo rengiausia kaip drauges, o vyrai akis pamesdavo ant saligatvio, kol apsipratau su naujom kuno formos, tai labai pergyvenau doh.gif O jei perki didesni dudi, tada atrodo kaip nesamoningas maisas. doh.gif Zodziu su laiku ismoksti atsirinkti, bet lengva nera, manau Dontstop cia sutiks su manim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 25, 16:15)
Zodziu su laiku ismoksti atsirinkti, bet lengva nera, manau Dontstop cia sutiks su manim g.gif

Puikiausiai tikiu, kad tai nera lengva ir tikrai tokio dydzio krutine krenta i akis wink.gif ir netgi baltai pavydziu biggrin.gif Bet pasakotu atveju netai atkreipe demesi, o tos raudonos blizgios lupos ant krutines (aplikacija) nuoga bamba ir aptempti skiniai smile.gif todel patvirtinu kad kartais tikrai sutinki ir susidarai nuomone tik is aprangos, o po to jau vertini visa kita smile.gif
Atsakyti