Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Darbuojamės toliau wink.gif
pirmoji tema
antroji tema
trečioji tema
ketvirtoji tema

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

apie nėrinius
Atsakyti
gal turit kas schemą tos iškilios gėlytės, kur iš macheros mezgat? nes kažkada tikrai turėjau ir dabar kai reikia - nerandu doh.gif pagooglinus irgi kažkaip nesiseka rast.....
Atsakyti
na va radau schemu trupučiuka visai tokiu gražių smile.gif
SCHEMOS ir visa kita įdomaus
Atsakyti
Inusiukas15, ačiū labai labai už nuorodą- kiek aš ten grožybių radau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneja @ 2012 03 22, 16:58)
Inusiukas15, ačiū labai labai už nuorodą- kiek aš ten grožybių radau wub.gif

prašom nėra už ką.
Svarbiausia, kad randi kažką idomaus ten smile.gif
Atsakyti
labai grazu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanda_zydi: 23 kovo 2012 - 17:42
Labas vakaras, susigundžiau ir aš airiškais darbeliais. Kadangi kai Dievulis dalino kantrybę, stovėjau eilės gale, man jos nedaug bekliuvo, tai pradėjau nuo storesnių siūlų. Planuojamas švarkelis. Tik va, noriu patarimo-tamsiai pilkų siūlų turėjau tik tiek, kiek nuotraukoje detalių (jos kol kas padėliotos bet kaip), šviesiai pilkų turiu pakankamai. Ar verta marginti tamsiomis gėlytėmis ar geriau daryti vienspalvį šviesiai pilką? Ir kokios spalvos patartumėte daryti tinklelį arba brydes-turbut tokios pat šviesiai pilkos, tik plonesnių siūlų?
user posted image
Atsakyti
Gal kokį karštelį pamargint tom tamsesnėm g.gif Brydes šviesesnes, nors gal įdomiai atrodytų tamsesnės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2012 03 24, 19:54)
Labas vakaras, susigundžiau ir aš airiškais darbeliais. Kadangi kai Dievulis dalino kantrybę, stovėjau eilės gale, man jos nedaug bekliuvo, tai pradėjau nuo storesnių siūlų. Planuojamas švarkelis. Tik va, noriu patarimo-tamsiai pilkų siūlų turėjau tik tiek, kiek nuotraukoje detalių (jos kol kas padėliotos bet kaip), šviesiai pilkų turiu pakankamai. Ar verta marginti tamsiomis gėlytėmis ar geriau daryti vienspalvį šviesiai pilką? Ir kokios spalvos patartumėte daryti tinklelį arba brydes-turbut tokios pat šviesiai pilkos, tik plonesnių siūlų?

as tai daryciau panasu i va stai toki,cia tik paltas.O svarkelis as manyciau ir turetu but tvirtesnis,tai tinklelio nedaryciau
user posted image
turiu ir schemutes sio palto
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2012 03 24, 20:59)
as tai daryciau panasu i va stai toki,cia tik paltas.O svarkelis as manyciau ir turetu but tvirtesnis,tai tinklelio nedaryciau

Bet cia kita technika-free forma'as
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 24 kovo 2012 - 20:44
manau, kad tiks prie airisku neriniu 4u.gif ...kad ir ne drabuziai, bet vistiek geles nertos airisku budu
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2012 03 24, 20:44)
Bet cia kita technika-free forma'as

pirmą kart girdžiu blink.gif prašome plačiau
Atsakyti