Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, V tema

Nauja tema 4u.gif Gal taps aktyvesne, kai prasides sezonas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2012 03 15, 12:04)
Vaziuojam i Jasmine Hamameta, nes kiek skaiciau ir is pazystamu girdejau, kad tai pats ramiausias ir svariausias kurortas tinkantis su vaikais.
Skrendam balandzio 5 -12 is Londono Heathrow orouosto su TunisAir i Kartagina. Kaina buvo 1500 svaru. Manau visai gera, kaip velykines atostogos, plius viesbutis 5* (Vinci Taj Sultan) ir plius transferis iskaiciuotas nuo oro uosto iki viesbucio. Uzsisakem sausio menesi kelione, jau labai daug agenturu puslapiu ziurinejaus, tai tik vienoje radau akcija tomis dienomis. Siaip vidurkis budavo apie 1800 svaru ir plius

Ačiū už info smile.gif

Aš bilietų paieškose doh.gif Viešbučių kelis var. kaip jau turiu, bet dabar domina kur visgi geriau vykti į Hammetą ar Soussą? Kadangi viešbutį rezervuojamės patys, tai nebūsim pririšti su maitinimu, nes galima rinktis arba pusryčiai, arba pusryčiai ir vakarienė. Tad norisi, kad už viešbučio teritorijos būtų geresnių restoranėlių. Gal kas atsilieps iš tų, kurie patys pirkosi kelionę į Tunisą cool.gif

Pamiršot iš senos temos sukelti čia nuorodas su kelionių aprašymais 4u.gif
Atsakyti
Kai mes vaziavome i Tunisa, buvome apsistoje sitame viesbutyje, kuris yra apie 8km nuo Ssouse, karta ejome peskom iki miesto , bet seip ten taksi labai pigus. Tai paskui visur su taksais vazinedavom, pries tai susitare kaina. O taksi tai lekia kokia 140km/h smeliu uzpustytais keliais, labai keistas jausmas. dar taxi, gali susitart,kad pvz tu uz 2 val baisgi shoppinga medinoj, ir jie taves laukia po 2val, ateini ir tavo masina yra!! O jei jie negali, tai atsiuncia pasiuntinuka (taxi) nuo saves. Super. Butinai vaziuokite i kelione i drusku ezerus, nes jei prabusite tik pajury, tikrai kelione jums nepatiks, ir kantrybes numushinejant kainas.
Del viesbucio, tai musu buvo tikrai labai geras, nes jame buvo tik poros jaunos ir pagyvenes jaunimas smile.gif Viesbutyje kas diena budavo skirtingu saliu virtuve - apsivalgymas...
Ikeliu kelias nuotraukytes is savo keliones i Tunisa Pirma dalis ir Antra dalis

Jei turite klausimuku - klauskite!
Atsakyti
Aš irgi noriu į Tunisą verysad.gif Jau du kartus buvome ir dar norime thumbup.gif Gaila,kad iš Lietuvos nėra kelionių smile.gif Žiūrėjome iš Varšuvos,bet ten neradome į Hammametą verysad.gif O mes ten tokiame fainame viešbutuke visada apsistodavome...Aišku,gal galėtume ir iš Londono skristi,bet su vaikais per daug išvargtume smile.gif
Visiems skrendantiems į Tunisą-geros kelionės,skanių datulių ir figų!niam...niam
Atsakyti
Ar esate kas lankiusi Hammamete FRIUIA PARK? Esu girdejus, kad ten uz zymiai mazesne kaina, gali vaikai su kupranugariai pajodinet. Ar didelis tas zoo sodas?
Atsakyti
O kur ieskot paskutines minutes kelioniu i Tunisa?
Atsakyti
Sveiki, gal kas norėtų kartu i tunisą birželio mėnesį keliauti? Esu 20m. mergina smagu būtų susirasti kelionės draugę. Skrydis būtų iš Varšuvos, galima ir su paskutine minute. Beje dviese pigiau ir linksmiau smile.gif Jei kas turi panašių planų mano paštas exoticc8@gmail.com
Atsakyti
Jau ir as skaiciuoju dienas iki Tuniso wub.gif nors ir mazai kas bevaziuoja is Lietuvos, man Tunisas visada buvo svajone smile.gif Skrendame birzelio 28 diena i viesbuti EL KSAR thumbup.gif kelione pirkome is lenku, laukiu nesulaukiu. Visiem keliaujantiem, sauniu atostogu !!! 4u.gif
Atsakyti
Esu buvus Hammamete 2 kartus, pirma karta gal pries 7 metus, tai net neprisimenu kokiam viesbuty, o antra karta buvom sitam http://www.tripadvis...overnorate.html

viesbutis man labai patiko. Buvom 2011m geguze, po visu revoliuciju. Oras buvo nuostabus, o turistu vos keletas, nes visi bijojo i Tunisa vaziuoti smile.gif
Viesbutis tikrai grazus, gana tvarkingas, nes jam vadovauja prancuzai. Yra lauko baseinas (nesildomas) ir vidaus baseinas (silfomas). Prie juros pliazo nera, ten akmenys, bet galima nusileisti ir issimaudyti.
Is pirmo karto prisimenu, kad juroj buvo daug visokiu zoliu, o duso nebuvo, tai issimaudzius tekdavo pedinti i viesbuti, nes as su tom zolem maudme negalejau but, man visur vies niezejo.

Pats hammametas man didelio ispudzio nepaliko, yra naujoji dalis, ten vien viesbuciai ir jausmes, kad esi Disneyland'e, nes ten viskas turistams, yra aqua parkas, medina, barai, diskotekos. Bet viskas turistams, vietiniu net nesimato. Ir yra senasis hammametes. Na yra i ka paziureti.

Pati salis didelio ispudzio irgi nepaliko. Na nieko nieko, nera baisu, bet nieko ispudingo.
Ekskursijos tokios doh.gif
ir visur reikia deretis, visur is to turisto kvailelei daro. Man tas labai nepatiko.

I Tunisa vaziuojam tik tam, kad ten pabut geram viesbuti su spa, pasidziaugt saule ir nieko neveikt. ir dar del to, kad ten nebrangu. prie metus uz 500 euru UAI praleidom labai geras, katiniskas atostogas. bet niekur is viesbucio nejom.
Atsakyti
Sveiki,

Matau, kad šioje temoje yra žmonių, buvusių Tunise.

Maloniai visus kviečiu sudalyvauti konkurse "Tapk reporteriu Tunise", kurį rengia portalas anonsas.lt su Tuniso turizmo asociacija.

Konkursas vyksta iki 2012.09.30

Pagrindinis prizas - kelionė į Tunisą, o laimėtojas pamatys gerokai daugiau nei gali Tunise pamatyti eilinis keliautojas.

Taip pat galima laimėti kitus prizus.

Reportažus galite siųsti į redakciją el. paštu anonsas@anonsas.lt

Apie konkursą plačiau skaitykite:

http://www.anonsas.l...porteris-tunise
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas bus Hammamet spalio 17-24dienomis? Keliauju vienas, tad nezinau ar nebus nuobodu..
Atsakyti
Buvom Tunise, daugiau nevaziuociau, labai jau nesvaru, nors emem brangu viesbuti su akvaparku. Siaubas, pritrekstos muses ant veidrodiu, juodu akiu tusu istepta pagalve... nekeiciami ranksluosciai... fe.
Atsakyti