Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

user posted image

NAUJA TEMA

user posted image

Toliau plepam, plepam ir dar kartelį plepam ...Klausiam, patariam, apkalbam, kritikuojam, giriam... žodžiu PLEPAM iš peties...

Senieji plepaliukai štai čia:
Senoji tema

user posted image
Atsakyti
nu va, senoj temoj liko mano klausimas, bet visgi gal atsakys kas nors biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2012 03 14, 22:00)
nu va, senoj temoj liko mano klausimas, bet visgi gal atsakys kas nors  biggrin.gif  4u.gif

Jusu ikeltoje puoksteje man atrodo vedrynai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c@ndy @ 2012 03 14, 23:22)
Jusu ikeltoje puoksteje man atrodo vedrynai smile.gif

aciu 4u.gif o ju buna geguzes pabaigoje? ir tulpiu?
Atsakyti
Atsakau Renaltai dėl užstato už puokštę
Tokio dalykėlio dar nebuvau girdėjusi, kad suma už viska dvi savaitės prieš.. blink.gif blink.gif blink.gif

Aš visuomet imu tik užstatą, o likusi suma sumokama kai atiduodu gėlytės
Papildyta:
QUOTE(Muminukė @ 2012 03 14, 23:25)
aciu  4u.gif o ju buna geguzes pabaigoje? ir tulpiu?

Vėdrynų gegužės pabaigoje gausite, bet su tuplėmis sunkiau gali būti, juk pats jų metas yra dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 03 14, 21:36)
gal nevisai i temute bet patarkite merginos
ar visos floristes prioes priimadamos uzsakyma jau suderinus galutinai puokstes eskiza ima 100 proc. avansa  g.gif
man pasirode kesta kai namo floriste pasake kad likus 2 savaitems iki sventes susitiksime ir ji paims uzmokesti

Nesamone schmoll.gif tikrai neduociau 100%, maksimumu maksimumas butu 50% (nepatinka, tai florisciu nors vezimu vezk ax.gif )
Atsakyti
[quote=mmmune,2012 03 14, 23:02]
Atsakau Renaltai dėl užstato už puokštę
Tokio dalykėlio dar nebuvau girdėjusi, kad suma už viska dvi savaitės prieš.. blink.gif blink.gif blink.gif

Aš visuomet imu tik užstatą, o likusi suma sumokama kai atiduodu gėlytės
Papildyta:

tai kaip suprantu man reiketu susirupinti del uzstato g.gif
nes baisoka sumoketi pilna kaina o gauti netas geles ar visai ju negauti verysad.gif

Papildyta:
gal kas ka gali pasakyti ka apie floriste Egle Kazokaite g.gif
man ji tikrai patiko , bet tik tas vienas keblumas del to 100 proc. avanso verysad.gif
Atsakyti
mmmune, aiu uz atsakyma. Sakykite, o kokia kaina vieno vedryno ziedo plius minus? kuo labiau ziuriu tuo labiau jie man patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2012 03 15, 21:22)
mmmune, aiu uz atsakyma. Sakykite, o kokia kaina vieno vedryno ziedo plius minus? kuo labiau ziuriu tuo labiau jie man patinka  bigsmile.gif

Šiuo metu svyruoja 3-5 Lt 4u.gif
Atsakyti
mmmune, o kiek kainuotu ju puokste pamaisius dar su kokiais trim orchideju ziedais? Geguzes pabaigoje? g.gif mastau ar iseis man uzsisakyti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif mano vestuvė gegužės pabaigoje smile.gif labai noriu puokštės iš geltonų rožių, na gal dar kokį orchidėjos žiedą maišyti norėčiau, bet bijau kad kaina dėl to smarkiai kils? Kas gali pasakyti kokios kainos tokių gėlių pavasario pabaigoje?
Atsakyti
QUOTE(Vitalytia @ 2012 03 16, 09:43)
Sveikos smile.gif mano vestuvė gegužės pabaigoje smile.gif labai noriu puokštės iš geltonų rožių, na gal dar kokį orchidėjos žiedą maišyti norėčiau, bet bijau kad kaina dėl to smarkiai kils? Kas gali pasakyti kokios kainos tokių gėlių pavasario pabaigoje?

Rožių kainos panašios laikosi ištisus metus (Olandai jas pakelia tik prieš visokias šventes), o orchidėjos Cymbidium rūšies neturėtų labai išbrangti, nors jau prasidės jų sezono pabaiga... sunku ką ir pasakyti, čia jau Olandai kainas reguliuoja...Vieną savaitę ji dar gali būti reali ir prieinama, o kitą savaitę jau pasikeitusi ne į gerąją pusę.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 16 kovo 2012 - 11:04