Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

QUOTE(*Gina @ 2012 05 07, 06:22)
Kaip kvietime issireikst del aprangos?Norime,kad sveciu spalva kazkiek balta dominuotu ax.gif Seneliai kazi ar supras ta nora musu hihihi.gif

Kodel seneliai gali nesuprasti? g.gif
Atsakyti
Yra seneliai 50m.,bet yra ir 75.. Dar nebus tokio finto girdeje apie codus aprangos hihihi.gif
Atsakyti
*Gina, aš paprasčiausiai kvietimuose parašiau-aprangos kodas - žydra, aišku, kas norėjo suprato, o kiti, na, ką padarysi, ne kino filmui juk šventė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 05 07, 07:49)
Yra seneliai 50m.,bet yra ir 75.. Dar nebus tokio finto girdeje apie codus aprangos  hihihi.gif

Tai seneliam kvietimuose to nerasykit, o tiesiog zodziu paaiskinkit mirksiukas.gif

O siaip kaip jusu kvietimo tekstas atrodo? smile.gif
Atsakyti
Dar tik mintyse deliojuos zodzius kvietimu.. ax.gif Apie apranga tai jauciu geriau trumpai zodziu,nei visa litanija aiskint kas ir kodel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 05 07, 09:22)
Kaip kvietime issireikst del aprangos?Norime,kad sveciu spalva kazkiek balta dominuotu ax.gif Seneliai kazi ar supras ta nora musu hihihi.gif

QUOTE(*Gina @ 2012 05 07, 10:49)
Yra seneliai 50m.,bet yra ir 75.. Dar nebus tokio finto girdeje apie codus aprangos  hihihi.gif

Aš savo šeimą pratinu prie visokių kodų biggrin.gif Pradėjau nuo gėlių. Per tuoktuves pasakiau, kad neštų vieną baltą arba raudoną rožę, o per vaiko krikštynas pasakiau, ir parašiau kvietime- krikštynų gėlė balta rožė. Ir suprato mirksiukas.gif
Šiaip jaunesni supras ir taip, o seneliams reik normaliai ir paaiškint, pasakyt, kad taip įsivaizduojate, norėtumėt jog visi būt panašūs, dėl šventės grožio ir pan, manau tikai supras, nieko čia tokio mirksiukas.gif

Kažkuri rašėte apie krikštynų knygutę. Štai kaip aš ją įsivaizduoju- viršelyje galima įdėti mažutę nuotraukytę, viduje galima įdėti tėvelių ir krikšto tėvelių nuotraukas, na kaip kam, kelis puslapiukus skirti svečių trumpiems linkėjimams, o gale- dėkliukas krikštynų CD.

Pasidariau sau, bet jei kas susidomėtų, galiu perleisti arba padaryt kažką panašaus smile.gif

Arba tokia knygutė labai tiktų ir palankynoms.

Paieškojau ir tikrai radau tik vieną pasiūlymą krikštynų knygutės unsure.gif Bet man, asmeniškai, tenai per daug informacijos reikia talpinti, jei lygegrečiai dar turi namie ir mažo vaikelio knygą, kur ir ten daug visko prirašyt reikia... unsure.gif
Taigi ir pasidariau tokią knygelę, kuri užima nedaug vietos, ją galima laisvai įdėti į kokią prisiminimų skrynelę, svarbiausi faktai surašyti, cd yra kur padėti... ax.gif Žodžiu kaip aš suprantu, taip ir parodau blush2.gif
Knygelė visa yra rankų darbo, visi lapeliai skirtingai dekoruoti ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 07 gegužės 2012 - 15:01
QUOTE(*Star* @ 2012 05 07, 13:59)

Kažkuri rašėte apie krikštynų knygutę. Štai kaip aš ją įsivaizduoju- viršelyje galima įdėti mažutę nuotraukytę, viduje galima įdėti tėvelių ir krikšto tėvelių nuotraukas, na kaip kam, kelis puslapiukus skirti svečių trumpiems linkėjimams, o gale- dėkliukas krikštynų CD.

Pasidariau sau, bet jei kas susidomėtų, galiu perleisti arba padaryt kažką panašaus  smile.gif

Arba tokia knygutė labai tiktų ir palankynoms.

Paieškojau ir tikrai radau tik vieną pasiūlymą krikštynų knygutės  unsure.gif Bet man, asmeniškai, tenai per daug informacijos reikia talpinti, jei lygegrečiai dar turi namie ir mažo vaikelio knygą, kur ir ten daug visko prirašyt reikia...  unsure.gif
Taigi ir pasidariau tokią knygelę, kuri užima nedaug vietos, ją galima laisvai įdėti į kokią prisiminimų skrynelę, svarbiausi faktai surašyti, cd yra kur padėti...  ax.gif Žodžiu kaip aš suprantu, taip ir parodau  blush2.gif
Knygelė visa yra rankų darbo, visi lapeliai skirtingai dekoruoti  ax.gif

Labai idomi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 05 07, 15:59)
Knygelė visa yra rankų darbo, visi lapeliai skirtingai dekoruoti  ax.gif

Super wub.gif
Atsakyti

QUOTE(ieva01 @ 2012 05 03, 19:25)
dovanosime medaus indelius apristus lino medziagele  ir salia ju bus lininiuose maiseliuose mazi mazi sauksteliai mediniai su krikstynu  data smile.gif manau originalu,senoviska ir sveika!  biggrin.gif

Liuks idėja. Bet kaip tą datą parašyt? Flomasteriu kokiu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verdi: 08 gegužės 2012 - 11:23
Gal kas žinote kur Kaune pigiausiai šviečia? Reikia nespalvotai.
Atsakyti
sveikos,as gal cia ne i tema blush2.gif bet noriu paprasyti jusu,gal kuri turit ir galetumet man atsiusti isakymu-pasizadejimu seneliui,mociutei ir teveliams pvz,kad butu skirta nuo berniuko ir kad galeciau prideti nuotraukyte blush2.gif Geguzes 19d busiu kriksto mama suneno ir niekur nerandu maketuku,ant kuriu nebutu internetinio psl adreso doh.gif labai labai busiu dekinga blush2.gif atsiuskit i mano el.pasta jkdzastina@gmail.com arba gal tiesiog zinote kokiu programeliu,kad galeciau per wordpad padaryti pati tuos isakymus,na kad galeciau papuosti lapa kokiu graziu remeli,ar pati lapa padaryti su kokiu tai piesiniu ikeliu pvz,ka turiu omeny,nes paaiskinti nemoku blush2.gif kazka tokio:
user posted image
user posted image
dar karta labai aciu,kas gales man padeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jolančikė* @ 2012 05 08, 12:43)
sveikos,as gal cia ne i tema blush2.gif

ziurekit sia tema bigsmile.gif
Atsakyti