QUOTE(*Gina @ 2012 05 07, 09:22)
Kaip kvietime issireikst del aprangos?Norime,kad sveciu spalva kazkiek balta dominuotu
Seneliai kazi ar supras ta nora musu
QUOTE(*Gina @ 2012 05 07, 10:49)
Yra seneliai 50m.,bet yra ir 75.. Dar nebus tokio finto girdeje apie codus aprangos
Aš savo šeimą pratinu prie visokių kodų
Pradėjau nuo gėlių. Per tuoktuves pasakiau, kad neštų vieną baltą arba raudoną rožę, o per vaiko krikštynas pasakiau, ir parašiau kvietime- krikštynų gėlė balta rožė. Ir suprato
Šiaip jaunesni supras ir taip, o seneliams reik normaliai ir paaiškint, pasakyt, kad taip įsivaizduojate, norėtumėt jog visi būt panašūs, dėl šventės grožio ir pan, manau tikai supras, nieko čia tokio
Kažkuri rašėte apie krikštynų knygutę. Štai kaip aš ją įsivaizduoju- viršelyje galima įdėti mažutę nuotraukytę, viduje galima įdėti tėvelių ir krikšto tėvelių nuotraukas, na kaip kam, kelis puslapiukus skirti svečių trumpiems linkėjimams, o gale- dėkliukas krikštynų CD.
Pasidariau sau, bet jei kas susidomėtų, galiu perleisti arba padaryt kažką panašaus
Arba tokia knygutė labai tiktų ir palankynoms.
Paieškojau ir tikrai radau tik vieną pasiūlymą krikštynų knygutės
Bet man, asmeniškai, tenai per daug informacijos reikia talpinti, jei lygegrečiai dar turi namie ir mažo vaikelio knygą, kur ir ten daug visko prirašyt reikia...
Taigi ir pasidariau tokią knygelę, kuri užima nedaug vietos, ją galima laisvai įdėti į kokią prisiminimų skrynelę, svarbiausi faktai surašyti, cd yra kur padėti...
Žodžiu kaip aš suprantu, taip ir parodau
Knygelė visa yra rankų darbo, visi lapeliai skirtingai dekoruoti