......Tortai-19......
...dalinamės receptais, kepam, diskutuojam...
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema
9 tema
10 tema
11 tema
12 tema
13 tema
14 tema
15 tema
16 tema
17 tema
18 tema
Populiariausi tortai:
Snikersas su karameliniu ganašu (daividija)
Rafaelo svajonė (Srove), Rafaelo biskvitas pagal Olestą
Turtingas kavos tortas + fotosesija (Olesta)
1-5 TEMŲ RECEPTŲ SĄRAŠAS
6-10 TEMŲ RECEPTŲ SĄRAŠAS
11-15 TEMŲ RECEPTŲ SĄRAŠAS
16 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Vienuolių Napoleonas (Cipciukas)
Ferero Rocher tortas (pagal smailytttę)
Tortas "Nevėžis" (Cipciukas)
Tortas (šarūnė)
Tortas su kondensuotu pienu (erikiuxxx)
Karamelinis šokoladinis Beatos tortas (foto) (Ulė)
Šokoladinis - niekada nenusibosta (Beata)
Snikers - sūrio tortas (Erina)
Šokoladinis cukinijų keksas (tinulia84)
Pyragas "Karpatka" (Srovė)
Šokoladinio torto idėja pagal rugiagėlę
Tortas "Triufelis" (Mišelė)
Jogurtinis tortas (rugiagele26)
Jogurtinis tortas (smailyttte)
TURTINGAS KAVOS TORTAS (Olestos fotosesija)
Mascarponės sūrio tortas su vaisiais (Milasa)
Saulutės labai braškinis tortas (Griaustinė)
Torto idėja su baltuoju šokoladu ir avietėmis (pagal akvilytę)
Stefanka medaus tortas (Nerytė)
Pasigėrusi šarlotė (Cipciukas)
Tortas "Švelni naktis" (Nova)
Pieniška mergaitė (keno)
Pyragas su obuoliais, biskvitas (video)
Biskvitas (video)
17 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Leningrado Napoleonas (tinulia84 foto ir komentaras) (Auksiuke)
Tortas "Ananasinis" su plikytu sviestiniu kremu (Nova)
Šokoladinė nata (*Keila*)
Tortas "Naktelė" (foto) (versaal)
Morkų tortas su mascarpone kremu (Ulė)
Karamelinis migdolas (smailyttte)
Naujametinis graikinių riešutų morengo, šokolado putėsių (musų) tortas su girtom slyvom (gamybos fotosesija) (*Keila*)
Šventinis Egipto tortas (Srove)
Kriaušinis karamelinis tortas (torto pjūvio foto) (Olesta)
Tortas "Braškių bučinys" (Sonatina)
Tortas "Saldukas" (Cipciukas/@drija@)
"SALDUKAS " morenginis tortas (Cipciukas/@drija@)
Tortas "Stracciatella" (smailyttte)
18 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Napoleonas, kuris kepamas nuo 1850 m. (erikiuxxx)
Napoleonas su grietine (erikiuxxx) video rusų k.
Plikytų sausainių tortas (Elena)
Torto su mascarpone sūriu kremas (justina77a)
Tortas su mascarpone sūriu (simisimi84)
Tortas "Puriena" (Srovė)
Tortas "Dainava" (erikiuxxx) rusų k.
Tortas "Nuga" (smailyttte)
Karamelinis ganašas (Nerytė)
Tortas "Pasaka" (editamm nuomone čia gali būti senovinis "Purienos" receptas) rusų k.
Šokoladinis vyniotinis - šaka (Nerytė)
Drėgnas šokoladinis pyragas
Apie sodą ir kepimo miltelius (erikiuxxx)
Varškės pyragas su mėlynėmis
Tortas "Voveraitė"
Kokosinis plokštainis su braškėm (Nerytė)
Tiramisu tortas (cika69)
Keksiukai panašūs į "Raudono velveto" tortą (elenka)
QUOTE(miskouoga @ 2012 03 06, 16:11)
Man so jukia grietine nekyla problemu. Gal per trumpai plakate? Visada perku grietine, kuriai akcija, 30 % riebumo.
Man deja ne visos išsiplakdavo,būdavo,kad plaki,plaki o ji kaip vos ne vanduo ir 30%riebumo pagaliau atradau kremukams pačią geriausią Žemaitijos grietinę štai tokią,tai visada dabar tik ja perku
QUOTE(Bijuna @ 2012 03 07, 10:20)
Va, va, grietinei kažkas pasidarė Retai aš ją tortams naudoju (dažniausiai Medučiui), bet vakar 20 min. plakiau ir negaliu pasakyti, kad labai gerai išplakiau, nors ir kameroje laikiau Visa laiką naudoju DVARO , bet reikės pabandyti kita, su šita kažkaip nelabai gaunasi.
O aš galvoju,kad ar neįmaišo kartais gamintojai į šitą natūralio kažko dar "natūralesnio",nes aš ją malkom po sniegu naudoju.Tai kartais taip gerai išsiplaka,o kartais šoš gaunasi:plaku plaku,o nei sviesto suplaku,nei neišsiplaka,kad kremui panaudot galėčiau
Su ta grietine kur mėlynam maišely man taip pat keistai gaunasi - kartais išsiplaka, o kartais neee Plaku juk visada tai pat, visad iš šaldytuvo. Tai ką - mėlnulis kaltas Manau neeee... turbūt kokybė ne visada vienoda.
Mergaitės, aš vėl su tuo Pačiu skaniausiu tortu Išsikepiau dvi formas biskvito su baltymu, bet baltymo visas gumbuotas, suskilinėjęs. Ar čia taip ir turi būti? Kai jį padėsiu į apačią morengu taigi jis ten ir nutrupės (na gal ne visas nutrupės, nes vidus baltas minkštas). Aš galvoju aptepti šokoladu ir dėti morengais į vidų, bet tai kaip ji man aptepti tokį suskilinėjusį
Mergaitės, aš vėl su tuo Pačiu skaniausiu tortu Išsikepiau dvi formas biskvito su baltymu, bet baltymo visas gumbuotas, suskilinėjęs. Ar čia taip ir turi būti? Kai jį padėsiu į apačią morengu taigi jis ten ir nutrupės (na gal ne visas nutrupės, nes vidus baltas minkštas). Aš galvoju aptepti šokoladu ir dėti morengais į vidų, bet tai kaip ji man aptepti tokį suskilinėjusį
Skyčiau bandyk tepti tik labai nespausk,lengvai.Nu bet man niekada nesuskilinėja morengas
Varskinis karamelinis su kriausem
24cm.biskvitui:
5L kiausiniai
180gr miltu
210gr cukraus
3kaupini saukstai rududu
1a.s. kepimo milteliu
kiausinius isplakam su cukrumi.dedam rududu kambario temp.isplakam.isijojam miltus sumaisytus su kep.milteliais ir ismaisom. kepam 170temp ikatintoj orkaitej kol iskepa(patikrinam mediniu pagaliuku).gerai atvesusi dalinam i 4 ar 3 biskvitus(kaip kam labiau patinka). jei iskepa su kuprele,tik iskepta biskvita apvoziam aukstyn kojom ir trumpam paslegiam su kokia lekste ar pan
kremui:
420gr grietineles
3pokuciai po 180gr desertines varskytes(naudojau SOTI)
kam patinka maziau kremo,dedam 2pokucius
cukrus,rugstele pagal skoni
isplakam grietinele su cukrumi ir rugstele.dedam varskyte ir trumpai paplakam iki vientisos mases.
konservuotas kriauses(1didelis indukas)supjaustom. ju sultim ,siektiek atskiestom su vandeniu,suliejam biskvitus.
Biskvitas,kremas,kriauses,biskvitas...
24cm.biskvitui:
5L kiausiniai
180gr miltu
210gr cukraus
3kaupini saukstai rududu
1a.s. kepimo milteliu
kiausinius isplakam su cukrumi.dedam rududu kambario temp.isplakam.isijojam miltus sumaisytus su kep.milteliais ir ismaisom. kepam 170temp ikatintoj orkaitej kol iskepa(patikrinam mediniu pagaliuku).gerai atvesusi dalinam i 4 ar 3 biskvitus(kaip kam labiau patinka). jei iskepa su kuprele,tik iskepta biskvita apvoziam aukstyn kojom ir trumpam paslegiam su kokia lekste ar pan
kremui:
420gr grietineles
3pokuciai po 180gr desertines varskytes(naudojau SOTI)
kam patinka maziau kremo,dedam 2pokucius
cukrus,rugstele pagal skoni
isplakam grietinele su cukrumi ir rugstele.dedam varskyte ir trumpai paplakam iki vientisos mases.
konservuotas kriauses(1didelis indukas)supjaustom. ju sultim ,siektiek atskiestom su vandeniu,suliejam biskvitus.
Biskvitas,kremas,kriauses,biskvitas...
Issikepiau rafaelo biskvita. Kepiau visa is karto- pavyko puikiai Ir galiu pasakyti, jog biskvito skanumas neispasakytas Beliko tik krema gera sukonstruoti Tik va mano maisytuvo sluotele suluzo beplakant kiausinius su cukrumi, tai teks skubiai vaziuoti detales pirkt
Dar norejau pakaust su kuo geriau isplakti sviesta su kondensuotu. Pas mane blenderio antgalis arba 1 sluotele (minksto metalo). Tai geriau su blenderio antgaliu ar su ta sluotele(kuria aisq dar reik nusipirkt)?
Dar norejau pakaust su kuo geriau isplakti sviesta su kondensuotu. Pas mane blenderio antgalis arba 1 sluotele (minksto metalo). Tai geriau su blenderio antgaliu ar su ta sluotele(kuria aisq dar reik nusipirkt)?
QUOTE(nerciuke @ 2012 03 07, 15:29)
Issikepiau rafaelo biskvita. Kepiau visa is karto- pavyko puikiai Ir galiu pasakyti, jog biskvito skanumas neispasakytas Beliko tik krema gera sukonstruoti Tik va mano maisytuvo sluotele suluzo beplakant kiausinius su cukrumi, tai teks skubiai vaziuoti detales pirkt
Dar norejau pakaust su kuo geriau isplakti sviesta su kondensuotu. Pas mane blenderio antgalis arba 1 sluotele (minksto metalo). Tai geriau su blenderio antgaliu ar su ta sluotele(kuria aisq dar reik nusipirkt)?
Dar norejau pakaust su kuo geriau isplakti sviesta su kondensuotu. Pas mane blenderio antgalis arba 1 sluotele (minksto metalo). Tai geriau su blenderio antgaliu ar su ta sluotele(kuria aisq dar reik nusipirkt)?
Sviesta reikia plakti su sluotele, kad jis kuo puresnis pasidarytu. Man rods, blenderis tam visai netinka
Saulės zuikuti o kur dingo karamelė torte?
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 07, 16:41)
Saulės zuikuti o kur dingo karamelė torte?
biskvite
Atiprašau,prasileido kažkaip