Po žiemos su nekantrumu laukiam pavasario.... Kasim lysves, sodinsim daržoves, girdysim jas vandenuku, kovosim su piktžolėmis... Per tuos darbus nepamirškim užsukti čia tam, kad pasidalintumėme savo patirtimi, pasidžiaugtumėme kai pasiseks užauginti didelį moliūgą ar paprašytumėme patarimo kai nežinia koks kirminas grauš žiedinį kopūstą.
Lai mūsų krepšiai visada būna pilni daržovių, kurias pačios užauginome
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 02, 14:55)
Tiesa, Sanitexe svogunu sodinukai 7.99lt gana neblogi manau.
Ermitaze paiilgi maciau 9.99lt lyg
Ermitaze paiilgi maciau 9.99lt lyg
Vakar pirkau Kaune Bazeje svoguniuku, buvo Stuttgarten ir Centurion, kainos nuo 5lt iki 7,5lt (kuo didesni tuo pigiau). Tik man klausimas kaip islaikyti juos iki sodinimo... Isnesiau i rusi, gal nesuzels labai.
As siandien irgi bazeje pirkau geltonus, ne visai mazus uz 4,99 lt kg. O Bauhofe melynus ir baltus po 7,99 lt uz puse kg.
Laikyti geriau kambario temperaturoje.
Laikyti geriau kambario temperaturoje.
QUOTE(zaika @ 2012 03 02, 15:36)
Tik man klausimas kaip islaikyti juos iki sodinimo... Isnesiau i rusi, gal nesuzels labai.
išimti iš maišiuko, laikyti tamsoj ir šiltai. Man pardavėja triskart pakartojo, turbūt gerą įspūdį sudariau
QUOTE(saintlina @ 2012 03 02, 18:27)
išimti iš maišiuko, laikyti tamsoj ir šiltai. Man pardavėja triskart pakartojo, turbūt gerą įspūdį sudariau
geras
as is seklu bandysiu kaip ir pernai, man visai patiko, issipikiavau i dirva, o paskui jie ir tuos is sodinuku pasivijo ugiu
ale tokiu keistu pirkau - Onion Elista - pailgi geltonu vidumi, minejo jog geri.
Gal kuri auginot?
QUOTE(saintlina @ 2012 03 02, 17:27)
As juos buvau padejus kambario temperaturoje ir tamsiai, bet galvojau kad bus per silta, tai isnesiau i rusi. Reiks vel eit parsinest atgal...
QUOTE(kadabra @ 2012 03 02, 17:32)
geras
as is seklu bandysiu kaip ir pernai, man visai patiko, issipikiavau i dirva, o paskui jie ir tuos is sodinuku pasivijo ugiu
ale tokiu keistu pirkau - Onion Elista - pailgi geltonu vidumi, minejo jog geri.
Gal kuri auginot?
Gal kuri auginot?
As irgi noriu siemet is seklu pabandyt augint, pernai tik salotinius auginau, tai patiko. Bet ilgam laikymui nezinau kokias seklas pirkti. Turiu Sekluvos Allium cepa, raso, kad reikia seti tiesiai i dirva. Ir AgroPasaulio Stuttgarter riesen, siuos reikia daiginti. Bet baisu ar neuzsiauginsiu tik sodinuku, nes ant pakelio neraso kokie svogunai uzauga. Reikes dar kazkokiu pasiieskot, nes sitie man kazkokie neaiskus.
QUOTE(zaika @ 2012 03 02, 18:42)
As juos buvau padejus kambario temperaturoje ir tamsiai, bet galvojau kad bus per silta, tai isnesiau i rusi. Reiks vel eit parsinest atgal...
As irgi noriu siemet is seklu pabandyt augint, pernai tik salotinius auginau, tai patiko. Bet ilgam laikymui nezinau kokias seklas pirkti. Turiu Sekluvos Allium cepa, raso, kad reikia seti tiesiai i dirva. Ir AgroPasaulio Stuttgarter riesen, siuos reikia daiginti. Bet baisu ar neuzsiauginsiu tik sodinuku, nes ant pakelio neraso kokie svogunai uzauga. Reikes dar kazkokiu pasiieskot, nes sitie man kazkokie neaiskus.
vat man su tais kur reikia seti tiesiai i dirva vienais metais nieko nepavyko, nepamenu kokie ten buvo, bet kazkai apdorotos seklytes, vadinasi ne prastos, melsvos tokios.
O apie situs minejo, jog gerai laikosi ziema, tai surizikavau, tuolabiau kai pasake, jog geriausios seklos jau ispirktos .
merginos SOS, mano sėtų pomidorų ir porų indeliuose po žemę ropoja kirmėliukai apie 0,5mm pločio ir apie 2mm ilgio baltos kirmėlytės gal kuri susidūrėt/ ką daryt kaip naikint ir kas čia per fruktas??????????????????
Papildyta:
važiuoju ryt į Lenkiją, reiks pasidairyt svogūniukų ir kito gėrio, gal ten pigiau
Papildyta:
važiuoju ryt į Lenkiją, reiks pasidairyt svogūniukų ir kito gėrio, gal ten pigiau
buvo kažkam pernai taip Buvo vardinta forume kažkokių liaudiškų būdų.
Prisimenu tik degtukus susmaigstytus į žemę galvutėm žemyn
Man rodos, aš tokį vaizdelį išvydus, griebčiausi kokio nors insekticido
QUOTE(saintlina @ 2012 03 02, 20:33)
buvo kažkam pernai taip Buvo vardinta forume kažkokių liaudiškų būdų.
nenoriu chemijos, gal kas ką eko sugalvos neteko man nei matyt nei girdėt apie tokias išperas
QUOTE(cezi @ 2012 03 02, 19:43)
nenoriu chemijos, gal kas ką eko sugalvos neteko man nei matyt nei girdėt apie tokias išperas
eik į pomidorų temą užklaust. Pernai būtent ten kalba ėjo.
O daug ten pas tave daigų? Iš bėdos galėtum nusipirkt kitos firmos žemės (pernai prieita išvados, kad kalta būtent žemė), ištraukt daigelius, nupurtyt žemes ir persodint.