Labai norisi pabandyti Marmozel sampuna, bet didele kaina stabdo. Norejau paklausti, ar tikrai tokie plaukai buna minksti, kad nereikai net kondencionieriaus? Nesu naudojusi sampuno be kondencionieriaus, nes mano plaukai pastoviai reikalauja papildomo drekinimo. Jei tikrai ir reikliausiems plauakms jis tinka, tai gal verta pabandyti.
QUOTE(Gita111 @ 2012 05 30, 15:20)
Labai norisi pabandyti Marmozel sampuna, bet didele kaina stabdo. Norejau paklausti, ar tikrai tokie plaukai buna minksti, kad nereikai net kondencionieriaus? Nesu naudojusi sampuno be kondencionieriaus, nes mano plaukai pastoviai reikalauja papildomo drekinimo. Jei tikrai ir reikliausiems plauakms jis tinka, tai gal verta pabandyti.
Aš niekaip šampuno neprisitaikau, reikės gal išbandyti. Kaina aukštoka, bet jo nedaug ir reikia, gal užtektų ilgam. Plius man nuo tų pramoninių šampūnų pleiskanos atsiranda ilgiau panaudojus, faktas, kad sausina odą jie.
O kokie jūsų plaukai? Dažot? manau priklauso nuo to labai. Mano draugė dažo tamsiai, plaukas gana sveikas, bet plonas. Tai jos kirpėja liepė keisti šampūną ir nenaudoti kondicionieriaus. Tai sakė iš pradžių pats plaukas labai keistas buvo kol priprato, kad jo nebemaitini ir nebepadengi chemija. O po kiek laiko atsistatė, adaptavosi, tai super žvilga, lengvi, minkšti.
Bet jaučiu jei nudeginti dažų, ar šiaip ploni, skilinėjantys, tai vistiek gali reikti kažko papildomo. Aš kartais po plovimo ir plaukų kaukės lengvai, vos vos patepu ant plaukų. Ir visai plaukas lieka patenkintas
Mano plaukai normalus, gal siek tiek i sausuma. Oi ne, as cheminiu sampunu jau daugiau nei 2 metai nenaudoju. Esu susiradusi ir virs metu naudoju naturalu man tinkama sampuna ir kondencionieriu, bet jau norisi isbandyti kazka naujo. Faktas, kai ziuriu sampuno sudeti, jame turi buti gryno aliejaus. Gali buti geriausia sudetis, bet jei nebus aliejaus, tai mano plaukai nuo tokio sampuno labai velsis. Dabar, kur naudoju sampuna, tai ieina jojobos ir sezamu aliejai, tai mano plaukam labai tinka. Dar issiplovus galva, slapius plaukus papildomai itrinu keliais lasais jojobos aliejaus, tai pamirsau ka reiskia besisakojantys galiuka ir visai sitas aliejus neriebina plauku Dazau plaukus pora kartu i metus, bet tik naturaliais zoliniais dazais. Siaip mano plaukai sveiki, tik megsta geras priemones Tai vat ir spiginu akis i Marmozel sampuna, nes sampuno sudetis viliojanti, jauciu greitu metu reikes imti ir isbandyti ji
Taip džiaugiausi tuo Marmozel serumu, o jis... na, gerai, čia turbūt ta pietinės Italijos vasara kalta /nors serumas būtent vasarai ir rekomenduojamas.... gal lietuviškai? /
Tiesiog oda po serumo atsigavo, jaunyste suspindo ir jokie sausumai ar nelygumai jai nė iš tolo negresia. Žodžiu, atsirado labai geras jausmas plius pojūtis, kad jau gana. O gaila, nes sunaudojau ne visą. Reikės gal krūtinę palepint, kol galiojimas nesibaigė
Dabar odos priežiūrai visiškai užtenka Marmozel toniko-drėkiklio su verbenomis. Purškiuosi sau ir vargo nematau - karštiems kraštams, kelionėms, pasivartymui paplūdimyje - pats tas. Atgaivina, sudrėkina, lengvai pakvėpina ir energijos suteikia.
Netgi pirkau šituos tonikus dovanų vaikų mokytojoms - ir padėkot, ir Lietuvą pristatyt (eilinį kartą). Tai labai jau džiūgavo (dar nė nebandžiusios ).
Gita111, ar išbandei šampūną? Mano plaukai taip pat į sausumą (aš dar chna dažau, skaičiau, kad ji irgi sausina). Kirpėjos amžinai aikčioja bei siūlo aliejukus, bet man (ir MB) jie tokie patinka. Ir Marmozel šampūno jiems sočiai užtenka. Kol kas Nes esu smalsi be galo ir tuoj imsiu bandyti kokį kitą.
Tiesiog oda po serumo atsigavo, jaunyste suspindo ir jokie sausumai ar nelygumai jai nė iš tolo negresia. Žodžiu, atsirado labai geras jausmas plius pojūtis, kad jau gana. O gaila, nes sunaudojau ne visą. Reikės gal krūtinę palepint, kol galiojimas nesibaigė
Dabar odos priežiūrai visiškai užtenka Marmozel toniko-drėkiklio su verbenomis. Purškiuosi sau ir vargo nematau - karštiems kraštams, kelionėms, pasivartymui paplūdimyje - pats tas. Atgaivina, sudrėkina, lengvai pakvėpina ir energijos suteikia.
Netgi pirkau šituos tonikus dovanų vaikų mokytojoms - ir padėkot, ir Lietuvą pristatyt (eilinį kartą). Tai labai jau džiūgavo (dar nė nebandžiusios ).
Gita111, ar išbandei šampūną? Mano plaukai taip pat į sausumą (aš dar chna dažau, skaičiau, kad ji irgi sausina). Kirpėjos amžinai aikčioja bei siūlo aliejukus, bet man (ir MB) jie tokie patinka. Ir Marmozel šampūno jiems sočiai užtenka. Kol kas Nes esu smalsi be galo ir tuoj imsiu bandyti kokį kitą.
as turiu sampuna, bet man irgi jis brangokas atrode, todel ieskojau kur mamos isbandziusios parduoda isbandziau man labai jis mielas bet kaina... aisku - nemaza, bet kokybe gera kiekvienas renkasi
o as siandien nusipirkau dezodoranta, norejau bekvapio, galvojom kartu su vyru naudoti, bet nebuvo
Jau balzamas pasirodė. Aš buvau lakūnų bandytojų flotilėje D t.y. Marmozel kurdama produktus duoda juos išbandyti norinčiosioms ir pagal jų atsiliepimus tobulina produktą Jaučiuosi prisidėjusi prie balzamo gimimo Jis nuostabus...
Prie naujienų dar yra ir trys tonikai: gėlinis, žolinis ir spuoguotai odai. Gėlinis jau mano rankose - labai moteriškas... Žolinis toks gaivus, o tas "spuoguotasis" irgi fainas, tik įdomu, kada poveikis bus matyti
Prie naujienų dar yra ir trys tonikai: gėlinis, žolinis ir spuoguotai odai. Gėlinis jau mano rankose - labai moteriškas... Žolinis toks gaivus, o tas "spuoguotasis" irgi fainas, tik įdomu, kada poveikis bus matyti
Beje, dar dėl tonikų. Kažkaip moterys vis stebisi, kam jų reikia - ir kam dar kelių rūšių? Nes kremai mums visoms jau pažįstami nuo vaikystės ir, galima sakyti, įaugę į kraują. O štai kodėl neužtenka TIESIOG vandens, tuoj ir sužinosime
Odai reikia drėkinimo ir maitinimo - vandens ir aliejaus (jei kam patinka - tauku ar gyv. riebalu
- jeigu oda riebi - maitinimo, t.y. riebalų pakanka, belieka drėkinti. tokiu atveju reikia vien dręgmes arba labai lengvo kremo, kad neperkrautumėme riebalais.
- jei oda sausa, reikia daug daug drėgmės ir tik tada maitinimo, kad tą drėgmę užrakintų, neleisti jai greitai išgaruoti per pažeistą apsauginį raginį odos sluoksnį. Jeigu tik maitinsime, sausės toliau. Apsauga bus, bet drėgmės truks.
Tonikas, pagamintas iš hidrolatų, tuo pačiu yra ir DRĖKIKLIS. Apibendrintai - tai pilnas vertingųjų augalų savybių vanduo, kuris:
1. mažina uždegimus (jautrumas, sausumas, kapiliarai, bėrimai - tai uždegimo išraiškos)
2. atkuria paviršinį sveiką odos PH, rūgštinį PH. Kas dažnai prausia muilu, putokliais - šarmina - pažeidžia esminę apsaugą. Nuo to ir bėdos. Dauguma hidrolatų - rūgštiniai. Vieni labiau, kiti mažiau. Kai kurie dar sutraukia pora, valo, kiti tik ramina uždegimus, tonizuoja - pagal augalą.
3. drėkina.
Mūsų močiutės prausėsi minkštu vandeniu (upės, ežero, lietaus ir pan.) iš telkinio, ne iš vamzdyno. O mūsų krano vanduo kietas - sausina. Augalų distiliavimas atkeliavo is Azijos, LT to nebuvo kultūriškai, nes augalai kiti ir poreikio nebuvo.
Senolės naudojo rūgpienį, pasukas - rūgštinę terpę odai atstatyti. Dabar norime estetiškiau, kvapniau PH balansuoti, todėl hidrolatai puikiai tinka. Galima distiliuoti LT augalus: dilgėles, kraujažoles, medetkas ir t.t. Hidrolatai labai paprastas budas suteikti odai kokybiška drėgmę su papildomomis stebuklingomis augalų savybėmis.
Odai reikia drėkinimo ir maitinimo - vandens ir aliejaus (jei kam patinka - tauku ar gyv. riebalu
- jeigu oda riebi - maitinimo, t.y. riebalų pakanka, belieka drėkinti. tokiu atveju reikia vien dręgmes arba labai lengvo kremo, kad neperkrautumėme riebalais.
- jei oda sausa, reikia daug daug drėgmės ir tik tada maitinimo, kad tą drėgmę užrakintų, neleisti jai greitai išgaruoti per pažeistą apsauginį raginį odos sluoksnį. Jeigu tik maitinsime, sausės toliau. Apsauga bus, bet drėgmės truks.
Tonikas, pagamintas iš hidrolatų, tuo pačiu yra ir DRĖKIKLIS. Apibendrintai - tai pilnas vertingųjų augalų savybių vanduo, kuris:
1. mažina uždegimus (jautrumas, sausumas, kapiliarai, bėrimai - tai uždegimo išraiškos)
2. atkuria paviršinį sveiką odos PH, rūgštinį PH. Kas dažnai prausia muilu, putokliais - šarmina - pažeidžia esminę apsaugą. Nuo to ir bėdos. Dauguma hidrolatų - rūgštiniai. Vieni labiau, kiti mažiau. Kai kurie dar sutraukia pora, valo, kiti tik ramina uždegimus, tonizuoja - pagal augalą.
3. drėkina.
Mūsų močiutės prausėsi minkštu vandeniu (upės, ežero, lietaus ir pan.) iš telkinio, ne iš vamzdyno. O mūsų krano vanduo kietas - sausina. Augalų distiliavimas atkeliavo is Azijos, LT to nebuvo kultūriškai, nes augalai kiti ir poreikio nebuvo.
Senolės naudojo rūgpienį, pasukas - rūgštinę terpę odai atstatyti. Dabar norime estetiškiau, kvapniau PH balansuoti, todėl hidrolatai puikiai tinka. Galima distiliuoti LT augalus: dilgėles, kraujažoles, medetkas ir t.t. Hidrolatai labai paprastas budas suteikti odai kokybiška drėgmę su papildomomis stebuklingomis augalų savybėmis.
QUOTE(Gaya @ 2012 08 07, 19:13)
1.Jaučiuosi prisidėjusi prie balzamo gimimo Jis nuostabus...
2.Prie naujienų dar yra ir trys tonikai: gėlinis, žolinis ir spuoguotai odai. Gėlinis jau mano rankose - labai moteriškas...
2.Prie naujienų dar yra ir trys tonikai: gėlinis, žolinis ir spuoguotai odai. Gėlinis jau mano rankose - labai moteriškas...
Paklausiau taves, Gaya, ir isigyjau ir as - balzama plaukams ir geliu hidrolata 1. sakes, kokia laiminnnnga gelinis vanduo labai aitrus, bet toks smagus, kad net po kazkiek laiko kveeeepiu
2. o balzamo sudetis - nereali esu patenkinta be galo
Ačiūūū, Marmozel
vat o as liku nusivylusi plauku sampunu gerai, kad atsirado mergina, kuri nupyle pabandymui, nes pinigai butu buve ismesti i bala. esu ja8i labai dekinga mano plaukai tikrai labai sausi, bet tikejausi geresnio efekto, nes isplovus plaukai buvo kaip pakulos
QUOTE(Aikštingoji @ 2012 09 06, 11:21)
vat o as liku nusivylusi plauku sampunu gerai, kad atsirado mergina, kuri nupyle pabandymui, nes pinigai butu buve ismesti i bala. esu ja8i labai dekinga mano plaukai tikrai labai sausi, bet tikejausi geresnio efekto, nes isplovus plaukai buvo kaip pakulos
O ką dar be šampūno naudojot? Balzamą kokį?
Jei jūsų plaukas pažeistas, sausas, tai jam reikia laiko atsigauti ir šampūnas iš karto jo neišgydys. Nežinau koks plaukas, bet balzamas labai geras dalykas. Matau ir pasisakymų jau yra.
Aš padovanojau draugei šampūną ir balzamą, kurios plonas plaukas, dažomas dažnai. Tai ji negali atsidžiaugti.
QUOTE(Gaya @ 2012 09 05, 08:41)
Kadangi domiuosi natūralios kosmetikos gamintojais (ir gaminimu , atsakysiu bendrai, tuo pačiu atsakymas, manau, tinka ir būtent MARMOZEL.
Beje, Marmozel bene pirmoji pradėjo kosmetikos gaminimo publikai kelią (atsimenu, kaip radau jos muiliukus "Sulčiaus" bare) ir padarė tai iš jausmo, susidomėjimo, nuoširdaus žavėjimosi, o ne verslo . Vėliau atsiradę "sekėjai" dažnai tik mėgdžioja viską su skaitliukais akyse...
Ar atsakiau dėl kainos?
Beje, Marmozel bene pirmoji pradėjo kosmetikos gaminimo publikai kelią (atsimenu, kaip radau jos muiliukus "Sulčiaus" bare) ir padarė tai iš jausmo, susidomėjimo, nuoširdaus žavėjimosi, o ne verslo . Vėliau atsiradę "sekėjai" dažnai tik mėgdžioja viską su skaitliukais akyse...
Ar atsakiau dėl kainos?
jei domites tai tikriausiai pastebejote kad visos lietuvaiciu atsiradusios krautuveles ta pati apie save pasakoje ir uogos ir ambrozija ir visos kitos pilnas internetas straipsiu kaip jie visi dirba ne del pinigu
man kazkaip uogos pirmos atrodo pradejo sita kelia bet cia tik as taip galvoju