Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Female @ 2014 04 07, 08:32)
O BHA galima naudot su AHA rugstim?
pvz su BHA priemone tepti rytais, su AHA vakarais, ar pan.

Bijau sumeluot, bet temoj man rodos kalbejo apie tai, tai lyg ir galima, tik kartu vienu metu ju nereiketu nenaudoti. Bet viena ryte, kita vakare galima smile.gif bet paskaitykit temute atgal, kad isitikint, nes tikrai apie tai buvo kalbeta mirksiukas.gif

O as norejau paklausti, gal zinot koki slapta nuolaidos koduka si menesi usa Paulos puslapyje blush2.gif Issirinkau keleta priemoniu, bet noretusi nuolaideles kokios ir zinau, kad kiekviena menesi jie imeta koki koduka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2014 04 09, 18:16)
Bijau sumeluot, bet temoj man rodos kalbejo apie tai, tai lyg ir galima, tik kartu vienu metu ju nereiketu nenaudoti. Bet viena ryte, kita vakare galima smile.gif bet paskaitykit temute atgal, kad isitikint, nes tikrai apie tai buvo kalbeta mirksiukas.gif

O as norejau paklausti, gal zinot koki slapta nuolaidos koduka si menesi usa Paulos puslapyje blush2.gif Issirinkau keleta priemoniu, bet noretusi nuolaideles kokios ir zinau, kad kiekviena menesi jie imeta koki koduka mirksiukas.gif

Jeigu uzsisakinejate is US, bandykit siuos kodus:
PRPAULA20 20% nuolaida ir nemokamas pristatymas (galimas daiktas, kad tik US ribose, taip pat sitas galioja tik pirmajam uzsakymui...)
AMTADA10 10% nuolaida

O kalbant apie BHA ir AHA, tai cia jau kaip jusu oda reaguos. Bet jas kartu naudoti tikrai galima, ir, jeigu pH per daug nesiskiria, net nereikia palaukti tarp BHA ir AHA. BHA turetu buti pirma, tada AHA, tada ~10min palaukti pries naudojant sekancia priemone del maksimalaus rugsciu efektyvumo. Turekit galvoj, kad naudojant AHA butina naudotis apsauga nuo saules, net jei lauke ne sauleta (per debesis ir lietu UV spinduliai vis tiek praeina, net jeigu ne tiek daug). Nors sias rugstis galima naudoti kartu, turekit galvoj, kad pradeti jas reikia po truputi, pradedant viena, ir tada palengva itraukiant kita.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 03 28, 11:57)
Reikia, reikia teptis pakartotinai kas 1,5, 2 ar daugiau laiko (priklausomai nuo SPF faktoriaus) nepriklausomai nuo to ar fizines ar chemines kilmes SPF filtras yra. smile.gif  Jus logiskai pagalvokit kokiam tikslui tuomet tas faktoriaus skaicius rasomas yra, juk jis nurodo galima buvimo sauleje laika. Man kosmetologe kai skyre krema nuo saules su fiziniu filtru taipogi pasake laika kiek as su juo galiu buti saugi. Taip kad neklydo Paula patardama ji tept kas pora valandu. mirksiukas.gif

Faktoriaus skaicius nenurodo laiko, tai vienas is mitu. Gamintojai privalo visada ant pakuotes nurodyti, kad reikia persitepti kas dvi valandas, nes toks yra FDA standartas. Jeigu gamintojas noretu sakyti kaip yra, t.y. kad fiziniai filtrai islieka efektyvus ilgiau, jie privaletu finansuoti daug ir ilgu eksperimentu norint tai irodyti FDA. Niekas nenori tam svaistyti savo resursu, todel ir nurodo persitepti kas pora valandu.

Cheminiai filtrai isigeria i oda ir sugeria UV spindulius, taciau nuo to palengva suyra, todel juos reikia persitepti, taciau tai nebutina jei diena debesuota. Kremas vis dar apsaugos jus nuo prasiskverbianciu UV spinduliu, bet "gyvens" daug ilgiau, kadangi paciu spinduliu zymiai maziau ir reakcija su filtru vyksta leciau.
Su fiziniais filtrais situacija kitokia, kadangi tai, ka mes uzsitepam (titano dioksidas arba cinko oksidas) nesusigeria i oda; sios molekules islieka ant odos pavirsiaus ir fiziskai isskaido oda pasiekiancius UV spindulius, ir jie su niekuo nesureaguoja ir nesuyra, todel bus efektyvus tol, kol fiziskai ju nenubrauksit nuo odos.
Verta pamineti, kad 'combination' kremai (t.y. turintys fizini ir chemini filtra) turetu buti naudojami kaip cheminiai, ir bunant sauleje persitepami kas dvi valandas.
Iliustracija rasta tarp google images: http://pharmaxchange...screens-act.jpg
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2014 03 27, 22:48)
Gal kuri jau uzsisake RESIST BHA 9? smile.gif Makeupalley kolkas neispudingi atsiliepimai, sako, kad net BHA 2% gel geresnis, nors BHA 9 didesnis procentas g.gif

Na as turiu jau senokai ir man jis nepasiteino visiškai. Nepastebejau jokio poveikio apskritai (tepdavau ties nosim inkstyriukus). 2 procentu. BHA man veikė nepalyginamai geriau, poveikis akivaizdus o ir kaina žymiai geresne. Dar norėčiau tas 4 procentu putas BHA išbandyti.
Atsakyti
As turiu 9 proc BHA. Man asmeniskai netiko 2 proc gelis, sausino oda. lotion 2 proc buvo per riebus (siaip mano oda riebi bet dehidratuota). Si pabandzius is pirmo karto pajutau poveiki. Aisku inkstyru nesumazejo biggrin.gif Vakare pasitepus ir is ryto atsibudus oda buvo labai svelni wub.gif siaip nesitepu juo kasdien, o tik pora kart i savaite tai nuo jo inkstyru nesumazejo. O dabar kasdien naudoju Natinuel krema rugstini, ir esu ziauriai patenkinta. ner ko lyginti su Paula. Bet kiekvienai odai savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2014 05 18, 19:29)
As turiu 9 proc BHA. Man asmeniskai netiko 2 proc gelis, sausino oda. lotion 2 proc  buvo per riebus (siaip mano oda riebi bet dehidratuota). Si pabandzius is pirmo karto pajutau poveiki. Aisku inkstyru nesumazejo  biggrin.gif  Vakare pasitepus ir is ryto atsibudus oda buvo labai svelni  wub.gif siaip nesitepu juo kasdien, o tik pora kart i savaite tai nuo jo inkstyru nesumazejo. O dabar kasdien naudoju Natinuel krema rugstini, ir esu ziauriai patenkinta. ner ko lyginti su Paula. Bet kiekvienai odai savo  smile.gif

Gal galima placiau apie Natinuel krema, koki butent vartojate ir koks poveikis odai?
Atsakyti
Nusipirkau mazdaug pries pusantro menesio pas kosmetologe, poveikis akivaizdus, inkstyru sumazejo bigsmile.gif pirmas kremas nuo kurio matau poveiki.Vadinasi : Natinuel BIO - DELIS AHA 10% DP-3
Atsakyti
CLEAR Regular Strength Anti-Redness Exfoliating Solution With 2% Salicylic Acid gal naudojat? ką gero galėtumėt pasakyt? atsiliepimai puslapyje labai geri g.gif Ir kuo skiriasi nuo Skin Perfecting 2% BHA Gel Exfoliant? Abu su salicylic acid g.gif Prie vieno rekomenduoja saulės apsaugą, prie kito nieko nerašo g.gif Kad riebiai odai pastarasis, tai aišku, bet kuo skiriasi poveikis g.gif
Atsakyti
naudojant kūno kremą su 2 bha, einant į saulę reikia apsaugos nuo saulės? ant to kremo rašo, kad reikia g.gif

gal kas naudoja apsaugą nuo saulės veidui PC extra care non greasy sunscreen spf 50? ar nekemša porų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 25 gegužės 2014 - 17:40
Žinoma, jog reikia, juk tai bha, ypač jei ant pakuotės rašo wink.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti