Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(~ nice to meet you~ @ 2012 02 12, 15:00)
jo, reiks fotika pirkt nes nu neiseina nuotraukos geros, nera pas mane cia rezimu tokiu kad isgaut  gera vaizda 4u.gif

bet galima is priekio buteliuko lygyje nufotkinti,matysis tikrai daugiau nei dabar is virsaus darant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~ nice to meet you~ @ 2012 02 12, 15:00)
jo, reiks fotika pirkt nes nu neiseina nuotraukos geros, nera pas mane cia rezimu tokiu kad isgaut  gera vaizda 4u.gif

QUOTE(Smilte @ 2012 02 12, 15:32)
bet galima is priekio buteliuko lygyje nufotkinti,matysis tikrai daugiau nei dabar is virsaus darant 4u.gif

drinks_cheers.gif iš tiesų net su paprasčiausiu fotoaparatu (net su telefonu) įmanoma normaliai nufotografuoti - nepatingėti reikia tik paeksperimentuoti su apšvietimu (geriausia nenaudoti blico wink.gif ) ir fotoaparato turimomis funkcijomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 12, 19:25)
drinks_cheers.gif iš tiesų net su paprasčiausiu fotoaparatu (net su telefonu) įmanoma normaliai nufotografuoti - nepatingėti reikia tik paeksperimentuoti su apšvietimu (geriausia nenaudoti blico wink.gif ) ir fotoaparato turimomis funkcijomis  mirksiukas.gif

O mano fotoaparatas, deja, fotografuoja labai ribotai. Tenka nemažai padirbėti, kad išgaučiau ryškesnes foto. Apie telefoną net nekalbu - senukas.
Taigi jau prisieksperimentavau su saviškiu fotografuodama lady million biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2012 02 12, 18:52)
O mano fotoaparatas, deja, fotografuoja labai ribotai. Tenka nemažai padirbėti, kad išgaučiau ryškesnes foto. Apie telefoną net nekalbu - senukas.
Taigi jau prisieksperimentavau su saviškiu fotografuodama lady million  biggrin.gif

man reiktu kaip lugnei i fotoatelje eit:)
norejau paklaust jusu nuomones apie si parfum, ar gali but analogas?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ nice to meet you~: 12 vasario 2012 - 21:37
QUOTE(~ nice to meet you~ @ 2012 02 12, 21:37)
man reiktu kaip lugnei i fotoatelje eit:)
user posted image

O kaip suprasti analogas? blush2.gif kaskokia gera kopija?... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(setute @ 2012 02 09, 22:02)
Pasvarstom apie siuos paneles!!!
user posted image
user posted image
user posted image

Ankstesnese temose daug kalbeta Dolce & Gabbana The One, Rose The One ir t.t., orginaliu kvepalu siaudelis turi buti tiesus(gali buti siek siek tiek lenktas) ir skaidrus, taip pat dugnas.Dolce&Gabbana
Sie kvepalai tikrai neorginalus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lyneea @ 2012 02 13, 13:11)
Ankstesnese temose daug kalbeta Dolce & Gabbana The One,  Rose The One ir t.t., orginaliu kvepalu siaudelis turi buti tiesus(gali buti siek siek tiek lenktas) ir skaidrus, taip pat dugnas.Dolce&Gabbana
Sie kvepalai tikrai neorginalus doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Į foto atelje neisiu : schmoll.gif
telefonas geriau nei fotikas biggrin.gif
user posted image
kamstelis su tokiais ibrėžimukais
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Cia tas variantas kur siaudelis siek tiek lenktas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~ nice to meet you~ @ 2012 02 12, 22:37)

Kaina tai labai nemaža jų.. Net per didelė, sakyčiau.
Ir nepatinka man ant dėžutės esantis logotipas virš užrašų..
Reikia daugiau nuotraukų iš įvairių padėčių..
Va čia, nėra to logotipo: (ir kažkaip nemačiau aš jo niekur kitur..)
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

toks klausimas iskilo. mama labai nori paloma picasso kvepalu. paziurejau ju kaina internetinese pardese - nuo 70 iki 95 doleriu. manodrabuziuose radau nare, parduodancia siuos kvepalus uz 117 lt. be abejo tai yra 100 ml - populiariausias kiekis. Si mergina sako, kad kvepalus gauna is tiekejo, kuris tiekia kvepalus parfumexpressui. na net nezinau, kazkaip suabejojau siuo pasakymu ir kai pasiteravau del originalumo - ji pasake kad kvepalai kokybiski, nieks nesiskundzia, del originalumo pasakyt negali, nes ir prekyboje pasitaiko ivariu atveju. kazkaip man cia skamba siaip sau. ka jus manote?
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2012 02 13, 17:37)
Sveikos,

toks klausimas iskilo. mama labai nori paloma picasso kvepalu. paziurejau ju kaina internetinese pardese - nuo 70 iki 95 doleriu. manodrabuziuose radau nare, parduodancia siuos kvepalus uz 117 lt. be abejo tai yra 100 ml - populiariausias kiekis. Si mergina sako, kad kvepalus gauna is tiekejo, kuris tiekia kvepalus parfumexpressui. na net nezinau, kazkaip suabejojau siuo pasakymu ir kai pasiteravau del originalumo - ji pasake kad kvepalai kokybiski, nieks nesiskundzia, del originalumo pasakyt negali, nes ir prekyboje pasitaiko ivariu atveju. kazkaip man cia skamba siaip sau. ka jus manote?

fuflo
Atsakyti