Sportuojame toliau ir laukiame daugiau prisijungiančių
sena tema:
http://www.supermama...howtopic=550592
pratimukai:
http://www.youtube.c...feature=related
Negi visos dingo ir niekas nebesportuoja? Na kaip sau norit, susitiksim vasara pajury, galesit pavydeti mano grazaus pilvuko
sportuojam na ar bent jau bandau... as padarius tuos pratimus galvojau kad kakla issisukau,skaudejo kelias dienas,ryskiai blogai atlikinejau pratimus.todel dabar apsiriboju paprastais atsilenkimais ir pritupimais.dar kartais pasileidziu video su carmen electra,tai po tu pratimu kojytes vos velku,bet siaip lb geri pratimai
QUOTE(enigma87 @ 2012 01 31, 18:21)
sportuojam na ar bent jau bandau... as padarius tuos pratimus galvojau kad kakla issisukau,skaudejo kelias dienas,ryskiai blogai atlikinejau pratimus.todel dabar apsiriboju paprastais atsilenkimais ir pritupimais.dar kartais pasileidziu video su carmen electra,tai po tu pratimu kojytes vos velku,bet siaip lb geri pratimai
Smagu,kad sportuoji
Darant vien atsilenkimus ne visi pilvuko raumenukai dirba gali bandyti kas diena prie atsilenkimu dadeti po viena pratima jei norisi
Taip su kaklu reiki pavargti, stengiantis jo nelankstyti
Na kaip sau norit, as kiekviena diena atlikusi manksta prasinesiu cia grazinsiu pilvuka ir toliau kas diena
ir as pradejus esu tuos pratimukus daryti
QUOTE(vilvet @ 2012 02 01, 15:39)
ir as pradejus esu tuos pratimukus daryti
kaip smagu ir kiek laiko jau darai?
QUOTE(vaidute-mazute @ 2012 02 04, 19:52)
sveikos merginos, galvoju prisijungti prie jusu, nes pilvuka reikia labai padailinti:) siandien 1 diena:)
Sveika, ir kaip sekesi? isejo saziningai visus pratimukus padaryti?
QUOTE(aftersun @ 2012 02 01, 17:38)
dabar darau saziningai tik savaite, rudeni dariau tai pora menesiu geru
QUOTE(vilvet @ 2012 02 05, 10:04)
dabar darau saziningai tik savaite, rudeni dariau tai pora menesiu geru
o rudeni po poros menesiu buvai sulaukus norimo rezultato ?
QUOTE(aftersun @ 2012 02 01, 18:38)
apie kokius pratimus kalba eina? man irgi aktualu