QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 22, 13:27)
Taip .... kaip tu ten rašei apie makaronų pjaustyklę " š o š " .... tai imu tavo trumpą , bet aiškų įvertinimą , ( tie sidabriniai rutuliukai , kurių yra RIMI ) .....
Š O Š ... UŽDĖTI ANT TORTO , IR NORS KIEK PAGAVĘ DRĖGMĖS ( kad ir šaldytuve ) , tampa matiniai , nueina puslytėmis , ir visas blizgesys atsiranda aplink juos ant torto .
aš vakar jų pirkau, bet nespėjau dar parašyti apie juos čia. Tai va.. tie rutuliukai yra NEREALUS Š O Š
(kas lietuviškai būtų šūdas o šūdas). Pirma, paskaitykit jų sudėtį. Jie NE SIDABRINIAI, o ALIUMINIAI. Sidabras jau pasidarė per brangus.
Kai paragavau, tai pasidarė aišku, kad jie tiesiog privalomuoju būdu privalo tirpti ant bet kokio kremo, ko gero, tirptų net ant masės
, nes jie yra minkšti, kaip džiovinta razina. Žodžiu, reikia ieškoti toliau tų gražių sidabrinių rutuliukų
QUOTE(zaniatja @ 2012 01 22, 14:30)
bet lietuviai vis tiek dar nera tiek pamise ant tortu, kaip kokie amerikonai. Tokiu grandioziniu tortu gimtadieniuose nesu pas nieka maciusi. O ir kaina kokia ju turi buti, kai visa komanda prie vieno torto dirba.
nebūtinai ten viskas yra valgomas tortas. Ten kokie du ar net trys aukštai yra tiesiog putplasčio gabalai, papuošti mase, o valgomas gali būti tik pats viršus. Iš to, kaip drąsiai smeigė tą didžiulę raidę, galima spėti, kad smeigė į putplastį.
Dummy cake
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 22, 15:15)
Šitą dariau ..... be meilės , kol ant sofos nesėdėjo ta firminė šeimyna , buvo nieko , tai nėra mano simpatijų personažai , gal dėl to lipdžiau iš inercijos .
o man kaip tik šitas filmukas yra vienas malonumas žėt..
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 22, 16:24)
Naujas tortas , pavadinimu " Noriu dar " , recepto SM kol kas nėra
.
ar čia
tas?
QUOTE(kice @ 2012 01 22, 17:08)
Asseni - puiki puokste, puikus tortas.. neziurint i visa kritika as norciau moketi daryti tokias puokstes
che che.. aš tiesiog pastebėjau.. ir tai nėra kritika bjauriaja prasme. Kai viskas tik "gražu puiku", tai nėra atvira ir progresyvu. Nemanau, kad kitų forumiečių akys kitaip rodo. Tik gal nenorėjo parašyti
Tokį tortą ir aš mielai priimčiau ir juo didžiuočiausi
Papildyta:
QUOTE(newLIFE @ 2012 01 22, 19:40)
as ir vel su klausimu
rasiau ant torto su juoda dazu spalva, bet rytojaus diena palietus uzrasa jis issiterliojo,nebuvo isdziuve
ka blogai padariau?neskiedziau su degtine...cia buvo klaida?
ir dar...jeigu dengimo mase trukineja, tokia,lyg sausa butu, neina jos istempti norint islygint torto kampus, ko truksta ar per daug?
is anksto aciuuu uz atsakymus
dėl juodų dažų. Klausiat, ką blogai padarėt. Aš sakyčiau, blogai, kad palietėt užrašą. Tik tiek. Dažai nespėjo išdžiūti. Tik ar reikia jiems pilnai išdžiūti. Užrašas jeigu įskaitomas, gražus, padarytas valgomais dažais. tai neprivaloma jam būti sausam.
Trūkinėja dengimo masė - per daug cukraus pudros. Galit įlašinti porą lašų aliejaus arba net vandens, ir gerai išminkyt be pudros ar krakmolo. Turėtų atsigauti.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...