Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

sveikos,

senoji temelė Čia

dalinamės patirtimi toliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nika25 @ 2011 12 18, 12:17)
sveikos,

įsidėjau Mireną prieš 8 dienas.
įdedant visai neskaudėjo.laukiau kažko blogesnio.
pajutau kelis susitraukimus ir viskas.kai pasakė,kad jau viskas, net nepatikėjau  biggrin.gif
po to pamaudė pilvo apačią tą dieną ir tiek.vakare netgi krepšinio varžybose žaidžiau,nes gyd. sakė,kad jei gerai jausiuosi,tai nieko blogo nenutiks.
po to visai užmiršau visai tą mireną... ai, dar šiek tiek pirmas dienas patepliojo.bet tik vos vos.
na va..
manau ir man nuo mirenos spuogų atsirado.
ant veido.
ir būtent kaip tau, tokie gilūs skausmingi.. o oda tikrai paskutinius keletą metų nebuvo spuoguotą, išskyrus,kad koks pavienis iškildavo prieš mmmm.
labai tikiuosi,kad po pirmų mėnesių praeis.
beveik neabejoju ,kad spuogai nuo Mirenos.
bent jau ant mano veido. smile.gif
iš savo patirties nepasakyčiau,kad skausmingas.
4u.gif
kaip suprantu,tai vienas iš šalutinių poveikių.... įdomu tik ar praeina po kažkiek laiko?
nes jei ne, nenoriu spuoguota vaikščiot,kad ir saugi tuos 5 metus...  schmoll.gif   galvoju,gal pradžioj oda valosi ar pan... g.gif

kaip matau tema baiginėjasi..... gal kuri senbuvė sukurs naują.. blush2.gif   įdomu būtų ir toliau pasiskaitinėt apie kitų patirtį su Mirena. ax.gif

na, ir kaip jaučiatės?
Atsakyti
sveikutės,

vis laukiau,kad kas sukurtų temą naują... ax.gif

QUOTE(Monrutė @ 2012 01 05, 08:14)
na, ir kaip jaučiatės?

na va, jau mėnuo beveik praėjo.
galiu pasakyt,kad jaučiuosi vis geriau.
sulaukiau pirmų mmm.
jos kaip ir seniau punktualiai prasidėjo.
tik daug lengvesnės.
spuogai , kamavę pirmas savaites po įsidėjimo išnyko. lyg ir naujų neatsiranda.
ir apskritai savijauta gerėja. nuotaikos nebesvyruoja taip.. tai turiu vilties,kad dar po mėnesio išvis užmiršiu,kad turiu Mireną.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika25 @ 2012 01 06, 02:15)
sveikutės,

vis laukiau,kad kas sukurtų temą  naują...  ax.gif
na va, jau mėnuo beveik praėjo.
galiu pasakyt,kad jaučiuosi vis geriau.
sulaukiau pirmų mmm.
jos kaip ir seniau punktualiai prasidėjo.
tik daug lengvesnės.
spuogai , kamavę pirmas savaites po įsidėjimo išnyko. lyg ir naujų neatsiranda.
ir apskritai savijauta gerėja. nuotaikos nebesvyruoja taip.. tai turiu vilties,kad dar po mėnesio išvis užmiršiu,kad turiu Mireną....  rolleyes.gif

temą gi labai paprasta sukurti!

na, puiku:)

aš būsiu ko gero viena iš nedaugelio, kuriai mirena - išmesti pinigai......
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2012 01 06, 08:40)

aš būsiu ko gero viena iš nedaugelio, kuriai mirena - išmesti pinigai......

4u.gif
as ir jau islupau ja doh.gif ir nesugalvoju ka toliau daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2012 01 06, 19:38)

o dėl ko?
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2012 01 06, 22:38)
4u.gif

o kas jums nutiko?

o man po 1,5 metu ji tiesiog dingo.......
nejutau nei iškritimo, nieko......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monrutė: 07 sausio 2012 - 14:53
QUOTE(Nika25 @ 2012 01 07, 02:04)
o dėl ko?

QUOTE(Monrutė @ 2012 01 07, 15:52)
o kas jums nutiko?

neprieme organizmas unsure.gif 5men isbuvau normaliai, 3paskutinius tai prasidejo galvos skausmas pykinimas, suprastejo orientacija jau bijodavau ir masina vairuot unsure.gif nuotaikos nebuvimas pikta ant vis pasaulio
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2012 01 07, 14:52)

doh.gif siaubas, šito labiausiai ir bijau doh.gif O kaip supratot, kad jau jos nebėra g.gif

Aš įsidėjau prieš 2 mėn., lapkričio 2, pirmą mėnesį iki m... paskaudėdavo pilvą, tepliojo, o po pirmų m... dingo visi tepliojimai. Jokių šalutinių poveikių nejaučiu, jeigu taip ir toliau, tai super, kol kas esu labai patenkinta ir neįsivaizduoju geresnės apsaugos, bet labiausiai bijau pametimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2012 01 07, 12:52)

doh.gif
negalvojau,kad taip būna.... unsure.gif

QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2012 01 07, 16:19)
neprieme organizmas unsure.gif  5men isbuvau normaliai, 3paskutinius tai prasidejo galvos skausmas pykinimas, suprastejo orientacija jau bijodavau ir masina vairuot unsure.gif nuotaikos nebuvimas pikta ant vis pasaulio

nu turėjo vargint tokia savijauta.
man pirmas porą savaičių irgi tas piktumas labai vargino.. toks kaip ištisas pms.... blush2.gif , nu ir dar spuogai skausmingi.. dabar ačiūd. praėjo... rolleyes.gif

QUOTE(Kajune @ 2012 01 07, 17:08)
Aš įsidėjau prieš 2 mėn., lapkričio 2, pirmą mėnesį iki m... paskaudėdavo pilvą, tepliojo, o po pirmų m... dingo visi tepliojimai. Jokių šalutinių poveikių nejaučiu, jeigu taip ir toliau, tai super, kol kas esu labai patenkinta

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti tų kurios išsiėme mireną, po kiek laiko atsinaujino mm... g.gif
Aš ją išnečiojau 4 metus, negaliu pasakyt nė vieno blogo atsiliepimo thumbup.gif Ateity kai reiks tikrai vėl ją dėčiaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2012 01 08, 20:21)
Sveikos, noriu paklausti tų kurios išsiėme mireną, po kiek laiko atsinaujino mm...  g.gif

man po tryju dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit merginos, o kokius tyrimus daro pries ivedant Mirena (tepinelis, citologinis ir pan.), ir kada ja geriausia detis?
Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asveja: 09 sausio 2012 - 13:05