Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Vika333 @ 2012 10 29, 12:28)
Bet ten visur tik reklama, nei vieno vaizdo iraso nera, kur konkreciai parodytu, kaip naudotis tiksliai juo. Ir reikia rauti pries tai, zinot?  g.gif
Krc, ko atejau, tai pasiskusti  verysad.gif  uzsilenke mano aparatas....neatlaike 3 metu. Gal ir tos lempos, kur skundziausi anksciau, buvo neblogos, ale pats aparatas.... Amen...

Koki aparata rinktumetes siai dienai? Labai idomi jusu nuomone, nu niekaip nesugebu apsispresti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika_KLP @ 2012 10 29, 16:46)
Ujej ... kaip nefaina sad.gif Gausi naujam papurtyti pinigine, na nebent nebera didelio poreikio ...sad.gif

verysad.gif turiu dar vilciu, kad galbut pavyks sutaisyti, siaip man ji taise jau, bet tada gedimas buvo smulkus, ventiliatorius parejo, dar ten kazkokia smulkmena keite, o dabar jau rimtai kazkas su procesorium....blyyyn, nesikeikiant, jauciu drauge man ji suvare, vis skolindavos, skolindavos, gudri, sau tik lempu pirkdavo, bet tai ka jai pasakysi dbr...kai grazino man, tai jis normaliai isijunge, bet as jau girdejau, kad jisai uzia keistai labai garsiai ir traska, gal buciau isjungus iskart, tai nesuvaryciau doh.gif

Poreikis tai yra ir jis bus amzinai, nes plaukai atsigauna pastoviai. Nori, nenori, 2 kartus per metus tas aparatas vistiek reikalingas. As jau rasiau anksciau, kad bikini man reikia karta per metus palaikymui cirskint, o kojas tai kas pusmeti. Galbut su laiku pasiduotu ir kojos taip, kad uztektu 1 karta per metus, bet kad visiskai niekada nebeataugtu, taip nebus
Papildyta:
QUOTE(kajuka @ 2012 10 29, 17:19)
Koki aparata rinktumetes siai dienai? Labai idomi jusu nuomone, nu niekaip nesugebu apsispresti  doh.gif

Svajuko dramblione tai butu profesionalus Elos, ale jo be 10 tukst. nenusipirksi doh.gif Nezinau, neieskau dar naujo, tikiuosi kad galbut pavyks man ta sena sutaisyt verysad.gif Kai ieskot, tai ziurekit, kad butu kuo patvaresnis, nes jo jums reikes pastoviai ir naudosites ilgus metus, ziurekit ir klauskit, kad taisomas butu, is karto atmesciau tuos, kur sukliuota korpusa turi, butinai turi but su varzteliais, ir klauskit kad garantuotu taisyma, netokia tai pigi preke, kad kas pora metu po nauja aparata pirkt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 31 spalio 2012 - 12:40
QUOTE(zylute2012 @ 2012 10 23, 13:42)
Sveikos, mergaites  4u.gif  na, ir kaip jums sekasi kovoti su nepageidayjamais plaukeliais?

Kol kas neblogai sekasi, bikinis ir kojos dar plėmuotos - dirbam toliau. O rejuvinacija man "Metų atradimas", kapiliarų beveik nebeliko thumbup.gif o dėmės dar matosi, silpniau nyksta

Papildyta:
QUOTE(Vika333 @ 2012 10 31, 13:33)
Poreikis tai yra ir jis bus amzinai

Pagal jūsų nuotrauką nepasakyčiau, kad "yra poreikis", vos keli plaukiukai belikę. Dėl aparato užjaučiu, gal draugei galit pasakyti, kad šį kartą ji pirktų aparatą, o jūs skolintumėtės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2012 10 29, 15:28)
Bet ten visur tik reklama, nei vieno vaizdo iraso nera, kur konkreciai parodytu, kaip naudotis tiksliai juo. Ir reikia rauti pries tai, zinot?  g.gif
Krc, ko atejau, tai pasiskusti  verysad.gif  uzsilenke mano aparatas....

blush2.gif uzsisakiau dazu, laukiu gal bus Kalediniu nuolaidu aparatams. Pabandysiu, galesiu papasakoti, kaip naudotis. Bet tikrai pagal jusu nuotrauka nepanasu, kad jum tai butu aktuolu. Beje, koks aparatas pas jus buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robkytexex: 06 lapkričio 2012 - 15:07
QUOTE(ReginaV @ 2012 11 07, 00:27)
Kol kas neblogai sekasi, bikinis ir kojos dar plėmuotos - dirbam toliau. O rejuvinacija man "Metų atradimas", kapiliarų beveik nebeliko  thumbup.gif  o dėmės dar matosi, silpniau nyksta

Papildyta:
Pagal jūsų nuotrauką nepasakyčiau, kad "yra poreikis", vos keli plaukiukai belikę. Dėl aparato užjaučiu, gal draugei galit pasakyti, kad šį kartą ji pirktų aparatą, o jūs skolintumėtės  mirksiukas.gif

Sakykit, o kiek jau proceduru pasidaret? as dariausi dar tik du kartus, atrodo jau matau rezultatus, bet sakau gal man vaidenasi ir labiau matau tai, ka noriu matyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2012 11 06, 15:27)
Kol kas neblogai sekasi, bikinis ir kojos dar plėmuotos - dirbam toliau. O rejuvinacija man "Metų atradimas", kapiliarų beveik nebeliko  thumbup.gif  o dėmės dar matosi, silpniau nyksta

'Marinacija' darot? koks ridikas sugalvojo si neistariama zodi? biggrin.gif Kiek laiko darot ir kaip daznai? Kokiu rezimu? Pas jus Espil?
Atsakyti
QUOTE(agneliete @ 2012 11 06, 16:08)
Sakykit, o kiek jau proceduru pasidaret? as dariausi dar tik du kartus, atrodo jau matau rezultatus, bet sakau gal man vaidenasi ir labiau matau tai, ka noriu matyti smile.gif

As jau 9-10, neskaičiavau. Jums dar per anksti laukti rezultatų, ir jie negali vaidentis, jie arba yra arba ne, nes plinka lygiais kvadratais, kaip lempos plotas. Aš deja savo nuotraukų neturiu, bet radau internete, turi atsirasti tokie kvadratukai

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(robkytexex @ 2012 11 06, 16:14)
'Marinacija' darot? koks ridikas sugalvojo si neistariama zodi?  biggrin.gif  Kiek laiko darot ir kaip daznai? Kokiu rezimu? Pas jus Espil?

Plaukus nuo rugsėjo kas savaitgalį, veidą biški vėliau pradėjau. Mano Viss, veidą 5-tu šaudau, o kojas 8-tu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReginaV: 07 lapkričio 2012 - 12:36
QUOTE(ReginaV @ 2012 11 07, 13:33)
Jums dar per anksti laukti rezultatų, ir jie negali vaidentis, jie arba yra arba ne, nes plinka lygiais kvadratais, kaip lempos plotas.

Nebūtinai kvadratais doh.gif Viska spriklauso nuo to, kaip atidžiai apsišaudoma. Pas mane plaukai išpliko juostomis, nes stengiausi blyksnius daryti kuo arčiau vieną kito
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2012 11 07, 21:08)
Nebūtinai kvadratais  doh.gif Viska spriklauso nuo to, kaip atidžiai apsišaudoma. Pas mane plaukai išpliko juostomis, nes stengiausi blyksnius daryti kuo arčiau vieną kito

Aš taip pat stengiuosi kuo arčiau leisti blyksnius, bet man vistiek lygut lygutėliais kvadratukais plinka wub.gif Ką aš norėjau pasakyti, kad nesvarbu tai būtų juostelės ar kvadratukai, efektas negali vaidentis, jis arba yra arba jo nėra. Jeigu neaišku tai reiškia efekto dar nėra, nes kai jis prasideda, nebelieka abejonių, plikės akivaizdžiai matosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2012 11 08, 11:55)
Ką aš norėjau pasakyti, kad nesvarbu tai būtų juostelės ar kvadratukai, efektas negali vaidentis, jis arba yra arba jo nėra. Jeigu neaišku tai reiškia efekto dar nėra, nes kai jis prasideda, nebelieka abejonių, plikės akivaizdžiai matosi 4u.gif
drinks_cheers.gif tikrai taip
Atsakyti
kaip suprantu geriausias tas kuris brangiausias? g.gif
http://grupinis.lt/v...linimui-namuose
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2012 11 11, 17:58)
kaip suprantu geriausias tas kuris brangiausias? g.gif
http://grupinis.lt/v...linimui-namuose

Kazin, kas negerai, kad po menesio jais atsikrato? Labai daug skelbimu "mazai naudotas uz 400 Lt". Butent Silkn, kitu nemaciau g.gif Kas turejote, kodel pardavet?
Atsakyti