Birželio pabaiga, džiaugiuosi vasara...
Dar daug planų, darbų, dar visas mėnuo stebuklo laukimo. Jaučiuosi gerai, juk dar begale laiko...Žinau, turėsim mergytę.
Susikraunam kuprines, paskutinis atostogų mėnuo, patraukiam savaitei prie ežero. Lakioju pakrantėmis, savo įspūdingu stotu žaviu žvejus, maudausi, keldama didžiules bangas, pušų paunksmėje darau mistinius pratimus, kurie pasak medikų galbūt padės apversti leliuką žemyn galva. Džiaugiuosi gyvenimu, palapinė geriau nei lova, miškas geriau nei miestas.
Atostogos baigiasi, grįžtam namo, savaitgalis. Skauda šonus, juk palapinę iškeičiau į lova . Jaučiuos kaip Karlsonas, prisuku propeleriuką ir krutu. Mūsų vestuvių metinės. Su draugais važiuojame į Kernavę. Šašlykai, šalta gira, saulė...Krypuoju, bandau pasirinkti čiobrelių, bet pritūpti sunku.
Vakare pasijuntu baisingai pavargusi, prigulu nelemtoje lovoje. Naktį, sukaupusi visas jėgas išsiridenu į tuoletą. Atlieku reikaliuką. Siurprizas-reikaliukas čiurlena toliau prieš mano valią. Pirma mintis jog nelaikau , atsipaistau. Tai VANDENYS. Šaukiu vyrą, vapu bile ką. Kraitelis nesudėtas, niekas nesupirkta, juk dar begale laiko...Šaukštai po pietų. Va kokia būna džiaugsminga akimirka, beveik mėnesiu prieš...
Griebiam viską, kas pasitaiko po ranka. Vyras dar bando surinkti daiktus pagal SM forumo sąraša. Beviltiška, mes nieko neturim .
Sėdam į mašiną ir vilaimės įgyvendinti dar vieną beprotišką idėją...važiuoti į gimdymo namus, kurie už 200 kilometrų
Jaučiu, kad viskas bus gerai... Kankina tik vienas nemalonumas - srove bėgantys vandenys. Amuniciją susiperkam paplentėj budinčioj vaistinėj. Važiuojam, ankstyvas rytas, arba vėlyva naktis, kelias tuščias, brėkšta nuostabus rytas.
Rūkas glosto pievas, skausmas- mane. Kenčiu. Vyras ramina prisiminimais, yra pagelbėjęs ir ožkytei ir karvytei. Juokinga, bet vis praktika Viliamės, kad SPĖSIM, kad tik mašina greičio išbandymą atlaikytų. Vaikelis pabaksnoja, primindamas apie save. Skausmas trumpam pasimiršta. Skambinam mano mamai, ryšio nėra, skambinam gydytojai- tas pats. Pagaliau gaunam žinią, kad streikuoja Bitės ryšys. Blaškomės greitkelyje nuo degalinės prie degalinės bergždžiai bandydami nusipirkt kokią papildymo kortele...Iki finišo likus 20 kilometrų ją gauname. Netikėta žinia prikeliame visus.
Klejojanti ilekiu į ligoninę, budinti seselė negali suprasti, kaip kažkas važiuoja gimdyt į provinciją. Adamsų šeimyna iš kino juostos .
Echoskopija. Stebuklas sėdi, suprantu, juk tikriausiai nekas žemyn galva tūnot. Mistinis sportas nepadėjo.
Dūris - pjūvis- cezaris- klyksmas. Ir žodis- BERNIUUUKAS. Sveikas.
Narkozė apdujinusi smegenis, blogai nugirdau. Prieš save išvystu JĮ, mažą, raudoną švelnų. Tebūnie... SVEIKAS, IŠSIVYSTĘS.
Aš laiminga, laimingi mes visi.
Turim nuostabų sūnų, gimusį Amerikos nepriklausomybės dieną.
QUOTE(JAZZ @ 2006 03 29, 21:48)
Vyras ramina prisiminimais, yra pagelbėjęs ir ožkytei ir karvytei.
Labai gražiai parašei istoriją
sveikatos jums ir stiprybės
Va kaip būna, nustato, kad mergyte, o čia še tau sūnelis gimsta:) Aukit didučiai ir sveiki
Tikrai graži istorija. Sėkmės Jums
Ačiū visoms .
Likimas krečia pokštus, todėl geriau laukti nežinant, tikėtis siurprizo, kaip kalėdinės dovanos
Likimas krečia pokštus, todėl geriau laukti nežinant, tikėtis siurprizo, kaip kalėdinės dovanos
graži istorija man taip pat buvo kai laukėm mergytės tai gymė berniukas aukit sveikučiai ir dideli
Labai labai gražiai aprašei
kaip gražu.....kaip pasakaitė
tai dabar gaminkit mergyte
Perskaičiau kaip pasaką...
Aukit sveiki ir laimingi
Aukit sveiki ir laimingi
mums irgi taip buvo, tiksliau "isdure" ziuredami echoskopu, sake 100% berniukas be jokiu abejoniu, o islindo mergyte su antru sakiau neziuresiu lyties