Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice kosmetika

reikia pudrų į geltonumą, deja LT parduotuvėse tokių atspalvių sunku rasti, visi daugiau į rausvumą, pilkumą sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 04 13, 18:35)
reikia pudrų į geltonumą, deja LT parduotuvėse tokių atspalvių sunku rasti, visi daugiau į rausvumą, pilkumą sad.gif

tikrai buorjois123 i geltonuma.
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 04 13, 19:35)

O man priešingai pasirodė g.gif Man netinka nei rausvos, nei gelsvos, reikia neutralios spalvos, daugiau į pilkumą kaip rašot, todėl kai renkuosi šviesų atspalvį, visada geltonas atrodo smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gaivinam temelę gathering.gif

Klausimėlis, o kaip jums šios firmos praimeriai ir konsyleriai? Aš nusipirkau pabandyti praimerį akių šešėliams, nu bet nežinau, kažkas man nepatinka su juo. labai subėga, sunkiai tepasi. lyg sušoka į gabaliukus atrodo. Ir oda staiga tokia pasidaro sausa.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2014 04 23, 15:28)

Klausimėlis, o kaip jums šios firmos praimeriai ir

Praimeris šešėliams nepatiko - geresni man Artdeco, Lumene, Avon. Avon apskritai man pats geriausiais iš visų bandytų, net nesitikėjau smile.gif
Konsileris su teptuku kliūvo labai sausas, įtariu buvo pasenęs g.gif Išmečiau neįmanoma buvo naudotis.
Maskuoklių paletė iš 5 spalvų labai smagiai naudojosi, tiklsiau naudojau tik 1 spalvą, bet buvau patenkinta smile.gif Vėliau atradau žymiai geresnių maskuoklių paakiams: Bell, Eveline (skysti) 4u.gif
Atsakyti
Va su maskuokliais man ir tas pats, patepus pasidaro toje vietoje oda sausa. Irgi turiu tas keliu spalvu. Bet greiciausiai reikes keisti į naujus, o tą praimerį ir maskuoklį išmesti. abu labai sausina odą.

P.S. Gal žinote kasnors kur galima būtų rasti Kaune Pieštuką Yves Rocher ( Nr. 08 Blanc)? Nerandu kažkaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneciuke: 23 balandžio 2014 - 15:04
QUOTE(agneciuke @ 2014 04 23, 16:00)
Va su maskuokliais man ir tas pats, patepus pasidaro toje vietoje oda sausa. Irgi turiu tas keliu spalvu. Bet greiciausiai reikes keisti į naujus, o tą praimerį ir maskuoklį išmesti. abu labai sausina odą.

P.S. Gal žinote kasnors kur galima būtų rasti Kaune Pieštuką Yves Rocher ( Nr. 08 Blanc)? Nerandu kažkaip.

Tai gal laisves alejoj yves rocher parduotuveje g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 04 23, 15:48)
Praimeris šešėliams nepatiko - geresni man Artdeco, Lumene, Avon. Avon apskritai man pats geriausiais iš visų bandytų, net nesitikėjau  smile.gif
Konsileris su teptuku kliūvo labai sausas, įtariu buvo pasenęs  g.gif  Išmečiau neįmanoma buvo naudotis.
Maskuoklių paletė iš 5 spalvų labai smagiai naudojosi, tiklsiau naudojau tik 1 spalvą, bet buvau patenkinta  smile.gif  Vėliau atradau žymiai geresnių maskuoklių paakiams: Bell, Eveline (skysti)  4u.gif

Ai, dar turėjau kamufliažą, bet irgi nepavyko naudotis - tamsiausias atspalvis buvo man gerokai per šviesus, kažkam atidaviau...
Atsakyti
Suaudotų kosmetikos priemonių temoje žadėjau nusifotografuoti antakius smile.gif ir palikti atsiliepimą apie Cartice antakių pieštuką, vieną jau sunaudaojau ir kartoju tokį patį, spalvą tamsiausia, tamsiai ruda, bet ne ryža, o į pilkumą, puikiai tinka antakiams. Ilgai laikosi, dienos bėgyje nenubėga, gana natūraliai atrodo, nėra minkštas, labiau vidutiniškas, labai patogus šepetukas.
Nuogo antakio nuotrauka. Kartais pasidažau chemiškai, bet dabar jau visiškai atsiplovęs.
user posted image
Šioje nuotraukoje - pieštuko padažytas antakis, taip gana riebiai, be jokio išskaidymo.
user posted image
O šioje - prie pieštuko pridėtu šepetuku išskalidytas antakis ir truputi padažyta akis.
user posted image
Pieštukas toks:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2014 04 26, 16:43)
Suaudotų kosmetikos priemonių temoje žadėjau nusifotografuoti antakius smile.gif ir palikti atsiliepimą apie Cartice antakių pieštuką, vieną jau sunaudaojau ir kartoju tokį patį, spalvą tamsiausia, tamsiai ruda, bet ne ryža, o į pilkumą, puikiai tinka antakiams. Ilgai laikosi, dienos bėgyje nenubėga, gana natūraliai atrodo, nėra minkštas, labiau vidutiniškas, labai patogus šepetukas.
Nuogo antakio nuotrauka. Kartais pasidažau chemiškai, bet dabar jau visiškai atsiplovęs.

Labai dailus antakiai wub.gif Taip pat giriu si piestuka, naudoju pati sviesiausia, labai patinka. Anksciau pirkdavau tik Estee Lauder ir Chanel, bet atradus si kitu nebeperku, jokio kokybes skirtumo, tik kainos 4u.gif
Atsakyti
wow... išties labai neblogai atrodo.. bigsmile.gif O realybėj tas pieštukas nėra labai tamsus? Visai norėtųsi man gal kažko panašaus, bet labiau ne kad spalvą ar formą suteikti antakiams (rudaplaukė esu, antakiai irgi vidutiniški rudi, nėra labai šviesūs, bet ir ne juodi), bet daugiau tuštesnius tarpelius užpildyti, na, kad taip natūraliai atrodytų.. Įdomu tiktų toks pieštukas tam, nėra labai ryškus? Nuotraukose dažnai vistiek kitaip atrodo nei realybėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(A_lika27 @ 2014 04 26, 21:32)
Labai dailus antakiai  wub.gif  Taip pat giriu si piestuka, naudoju pati sviesiausia, labai patinka. Anksciau pirkdavau tik Estee Lauder ir Chanel, bet atradus si kitu nebeperku, jokio kokybes skirtumo, tik kainos  4u.gif

Ačiū 4u.gif Nors man pačiai nelabai jie patinka, nes reti ir neryškūs..

QUOTE(illuminated @ 2014 04 26, 22:40)
wow... išties labai neblogai atrodo..  bigsmile.gif O realybėj tas pieštukas nėra labai tamsus? Visai norėtųsi man gal kažko panašaus, bet labiau ne kad spalvą ar formą suteikti antakiams (rudaplaukė esu, antakiai irgi vidutiniški rudi, nėra labai šviesūs, bet ir ne juodi), bet daugiau tuštesnius tarpelius užpildyti, na, kad taip natūraliai atrodytų.. Įdomu tiktų toks pieštukas tam, nėra labai ryškus? Nuotraukose dažnai vistiek kitaip atrodo nei realybėj  ax.gif

Tikrai tiktų tarpeliams užpildyti, nes jis tikrai nėra labai ryškus, nei nespaudi smarkiai - piešia lengvai, subtiliai, turbūt ir dėl to, kad nėra labai minkštas.
Atsakyti