Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukiam su baidarėm

QUOTE(Eos @ 2006 07 10, 10:45)
Pakalnute, mes irgi pasigailejom, kad neturim specialiu batu po akmenuota dugna braidziot, nes kojytes tai kentejo doh.gif bet vistiek viska atperka zygio ispudziai

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Bandykit ir kitas upes mirksiukas.gif Va, Ūla buvo galima braidyti basam, čia nereikia papildomų išlaidų batam hihihi.gif
Atsakyti
Ir aš pasigirsiu blush2.gif Mes irgi plaukėme šį savaitgalį Verknės upe. Startavom nuo Karaliūnų km. Tik šiaip tai nerekomenduočiau startuoti nuo ten, nes upė apaugusi nendrėmis ir yra gana siaura. Esu plaukusi Ūla ir Lakaja - šios upės man labiau patiko. Bet, kaip aš sakau, reikia patirti viską. Šiaip ši upė jungia net keturis ežerus, ji nėra srauni. Ir joje begalo daug vandens lelijų, aš buvau sužavėta!!!! Priplaukėme krioklį - išsimaudėme vėsiame vandenyje - labai atgaivino, nes buvo gana karšta biggrin.gif kokie +34 (tik).
Plaukėme su dukryte - pasisodinau ja priekyje savęs, nors ji jau didelė, bet lieknutė, tad sėdėti buvo gana patogu, tik irkluoti man jau buvo sunkiau, nes negalėjau normaliai rankų ištiesti.
Sunkiausia irkluoti ežere, nes jokia srovė "nestumia".
Neapsivertėm nei karto, gal ir gaila mirksiukas.gif būtų dar smagiau buvę biggrin.gif
Apsistojome sodyboje netoli Aukštadvario, Baltuosio ežero, kur ir baigėsi mūsų maršrutas. Labai tvarkingas namelis, dušas, karštas vanduo, dujinė viryklė, šaldytuvas - tikrai palengvino "turistavimą". Pasitaikė labai maloti šeimininkė - leido pabūti iki kitos dienos vakaro, tad vaikų džiaugsmui nebuvo galo! Tėvams irgi!

Aumiga, mes irgi norėjom plaukti Šventaja, bet po to pasirinkom Verknę.

Tai gal ir matėmės Eos, a? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li ute: 11 liepos 2006 - 09:34
sveikos 4u.gif as ryt pirma kart plauksiu kazkur nuo birstono g.gif nepamenu kokia upe,bet man vistiek kokia,nieko nesuprantu blush2.gif ir jau kaip bijau,tai bijau.labiausia,aisku,apsiversti.tai dar gerai,kad tik vienai dienai.jau sakiau vyrui,kad gal geriau neplaukiam,bet jis nori.nu ir man idomu,bet ta nezinomybe doh.gif o ir kompanija(cia kazkas rase 16zm.buvo per daug)o pas mus 18 blink.gif nu bet bus kaip bus.papasakosiu,jei gyva grisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2006 07 14, 15:32)
sveikos  4u.gif as ryt pirma kart plauksiu kazkur nuo birstono  g.gif nepamenu kokia upe,bet man vistiek kokia,nieko nesuprantu  blush2.gif ir jau kaip bijau,tai bijau.labiausia,aisku,apsiversti.tai dar gerai,kad tik vienai dienai.jau sakiau vyrui,kad gal geriau neplaukiam,bet jis nori.nu ir man idomu,bet ta nezinomybe  doh.gif o ir kompanija(cia kazkas rase 16zm.buvo per daug)o pas mus 18  blink.gif nu bet bus kaip bus.papasakosiu,jei gyva grisiu  ax.gif

Na tai nebijok taip. Juk labai smagu plaukti upe, kai kiti tuo tarpu sėdi vienoje vietoje. Apsiversti galima tik per neatsarguma paprastoje upėje, o sraunių Lietuvoje ant vienos rankos pirštų galima suskaičiuoti mirksiukas.gif
Tikrai grįši gyva lotuliukas.gif , o dėl didelės kompanijos - vienos dienos žygiui galima ir su visa banda. Smagiau, linksmiau. Va kai kelias dienas keliauji ir nuo antros kas nors zyst pradeda - tada jau geriau patikrinti žmonės...
Sėkmės tau. Gerų įspūdžių ir būtinai pasidalink jais su mumis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 14 liepos 2006 - 18:44
QUOTE(Li ute @ 2006 07 11, 10:27)
Tai gal ir matėmės Eos, a? bigsmile.gif

itariu, kad jus iveiket pirma dali Verknes, o mes antra lotuliukas.gif nes ishplaukem jau uzh Aukshtadvario

Pagranduk, kaip sekesi?

Del didelio kiekio zmoniu, tai pas mus niekas nezyze, bet tiesiog pora kartu 5 baidariu ekipazui apie pora valandu ishsilaipinus teko laukti likusiu 3 baidariu ekipazo su visu maistu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2006 07 17, 09:45)
itariu, kad jus iveiket pirma dali Verknes, o mes antra lotuliukas.gif nes ishplaukem jau uzh Aukshtadvario

Pagranduk, kaip sekesi?

Del didelio kiekio zmoniu, tai pas mus niekas nezyze, bet tiesiog pora kartu 5 baidariu ekipazui apie pora valandu ishsilaipinus teko laukti likusiu 3 baidariu ekipazo su visu maistu doh.gif

sveikos 4u.gif namo parsiradom tik siandien bigsmile.gif pasirodo,mes plaukem Verkne iki Birstono.visai buvo nebaisu thumbup.gif niekas neapsiverte,o plaukem daugiausia kruvoj.niekas labai neatsiliko.tik kai i Nemuna iplaukem,tai issibarstem.pas mus kompanija buvo "rinktine"beveik visi pirma karta lotuliukas.gif zodziu,patiko,bet norejosi daugiau kliuciu,sroves blush2.gif vienam "plaukikui"depresija nuo Nemuno prasidejo lotuliukas.gif plaukem pries veja,o jau ir taip nusikale buvom,bangos taskesi .bet nors yra ka prisimint thumbup.gif vakare buvom pirty pas seimininka,o paskui dar su palapinem prie ezero Elektrenuose.gailejomes,kad fotiko nepaemem,bijojom,kad suslaps ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2006 07 18, 11:10)
sveikos  4u.gif namo parsiradom tik siandien  bigsmile.gif pasirodo,mes plaukem Verkne iki Birstono.visai buvo nebaisu  thumbup.gif niekas neapsiverte,o plaukem daugiausia kruvoj.niekas labai neatsiliko.tik kai i Nemuna iplaukem,tai issibarstem.pas mus kompanija buvo "rinktine"beveik visi pirma karta  lotuliukas.gif zodziu,patiko,bet norejosi daugiau kliuciu,sroves  blush2.gif vienam "plaukikui"depresija nuo Nemuno prasidejo  lotuliukas.gif plaukem pries veja,o jau ir taip nusikale buvom,bangos taskesi .bet nors yra ka prisimint  thumbup.gif vakare buvom pirty pas seimininka,o paskui dar su palapinem prie ezero Elektrenuose.gailejomes,kad fotiko nepaemem,bijojom,kad suslaps  ax.gif

nu tai plauket tuo pachiu marshrutu kaip ir mes mirksiukas.gif vat sroves ir mums norejosi daugiau, bet kliuchiu tai uzhteko. Kaip patiko povandeniniai akmenukai? biggrin.gif

Paverknes sodybos neaplanket?
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2006 07 19, 09:02)
nu tai plauket tuo pachiu marshrutu kaip ir mes mirksiukas.gif vat sroves ir mums norejosi daugiau, bet kliuchiu tai uzhteko. Kaip patiko povandeniniai akmenukai? biggrin.gif

Paverknes sodybos neaplanket?

nu tie akmenukai patiko ax.gif bet galvojau,kad bus baisiau...as nepamenu is kokios sodybos mes isplaukem,o teisingiau ir neklausiau blush2.gif paskui mus ten parsiveze seimininkas ir dar pirty buvom,upej maudemes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2006 07 21, 00:20)
nu tie akmenukai patiko  ax.gif  bet galvojau,kad bus baisiau...as nepamenu is kokios sodybos mes isplaukem,o teisingiau ir neklausiau  blush2.gif  paskui mus ten parsiveze seimininkas ir dar pirty buvom,upej maudemes  mirksiukas.gif

mes irgi pirty buvom: ten sodyboje toks tvenkinukas ishkastas, keli namukai, viename pirtele, ish jos ishejus, nusileidimas prie upes, i kita puse tiltukas, pievute, lauko pavesine, dar vieni laiptai prie upes. Yra supynes su tokiom kaip kopechiom laipiojimui. Tiesiog shiaip labai idomu, ar ne toj pachioj sodyboj buvot ax.gif nes ten sheimininkas irgi nuomojo baidares
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2006 07 21, 15:28)
mes irgi pirty buvom: ten sodyboje toks tvenkinukas ishkastas, keli namukai, viename pirtele, ish jos ishejus, nusileidimas prie upes, i kita puse tiltukas, pievute, lauko pavesine, dar vieni laiptai prie upes. Yra supynes su tokiom kaip kopechiom laipiojimui. Tiesiog shiaip labai idomu, ar ne toj pachioj sodyboj buvot ax.gif nes ten sheimininkas irgi nuomojo baidares

drinks_cheers.gif ten pat mirksiukas.gif o jus kada buvot?gal ta pacia diena lotuliukas.gif mes 07.15 viena kompanija kartu isplaukinejo,bet kazkaip neisidemejau net su kokiom masinom buvo atvaziave.jie tik saipesi is musu,kad mes daiktu i maisus nepakuojam ax.gif o pas mus nebuvo ka pakuoti,nes emem tik saltkrepsius su sumustiniais,alum ir mineraliniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2006 07 24, 20:27)
sveikutės, mes ruošiamės šį savaitgalį jūros upe plaukti, tai oro prognozė dabar pats įdomiausias dalykas. šiandien pažįstamas vyrą nugazdino, kad baisi upe, labai srauni, daug slenksčių, tai MB jau nuo šiandien pradėjo pergyventi doh.gif kaip jums jūra?

4u.gif
Sesuo su vyru aną savaitgalį plaukė,slenksčių tikrai daug,vieni akmenys,tad teko daug stumti,traukti ir panašiai,ir krantai ne patys gražiausi schmoll.gif Bet atkalbėti nenoriu,jei kompany gera,tai visur smagu plaukt bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, 4u.gif
savaitgalį plauksim baidarėm Merkiu. Man tai pirmas kartas. Be to, plauks kartu mano dukrytė 4 metų. Tai noriu paklaust, ką reikia turėti vaikui, ką žinoti?

Mums sakė kad dvivietėj baidarėj mes puikiai tilpsim" mama tėtis ir vaikas. Bet man klausimas iškilo, kur tas vaikas tada sėdės? g.gif

Laukiu jūsų patarimų ir komentarų smile.gif
Atsakyti