Hmmmm, šią temą dėstysiu aš - JB (Jolitos Brangusis).
Neturintiems humoro jausmo vietomis gali būti šiek tiek sunkiau, bet, norėčiau tikėtis, maršrutą įveiksime visi kartu. (Jolita bandė cenzuruoti - bet ji užmigo - tai atleiskite už visus nesusipratimus, kurie netyčia gali iškilti.
Ačiū tiems, kurie ilgai ir neįkyriai laukė reportažo.
Tai šios dienos tema ............................ Hmmmmmmm, ko gi norite, ai - tiksliai - pamiršau

O gal tiesiog trumpo anekdoto forma viską atpasakosiu be jokių nuotraukų ???

Jaučiu, jau pykstate.
Pakentėkite dar keletą dienų, bus ir nuotraukos

Ne, ne - tuoj bus - vis negaliu susikaupti ir bandau neužmigti. Einu šiek tiek

ir pradėsiu.....
Fotokelionės metu padėkosiu keliems rėmėjams ir žmonėms, kurie leido pasiekti tikslą (ne visą, kadangi mažąją jo dalį pasilikome sekančiai kelionei). Jolita iš savo pusės kąžką pridurs ryte (po zvimbiliukų išrašymo man - už gumos tempimą, bet kai brangioji atsikels ryte - tikiuosi kad jau busiu išlėkęs į miestą tvarkyti reikalų

O gal visgi prieš Kalėdas nuotraukas įmesti ??? Juk daug smagiau bus žiūrėti. Ir kaip ir Jums bus Kalėdinė dovana. Aš šiandien geras - įteiksiu dovanėlę prieš Kalėdas.
Taigi, pradedame.
Išskridome iš Kauno su draugais Ryanair lėktuvu- labai greitai buvome Paryžiuje - kur iki kitos registracijos pradžios likinėjo kelios valandos, tai ir laukėme oro uosto teritorijoje.

Kažkas jau svajoja apie vandenyną ir šilumą

Atskridome kažkaip įdomiai - labai sumaišė laiko skirtumas - tai ir nesupratau kiek tiksliai laiko skridome.
Apsigyvenome "Santa Maria" viešbutyje. Jo nuotraukų nedariau, kadangi daugelis viešbučių yra labai panašūs vieną į kitą. Jei sąžiningai - tai 4-5 dienas norėjau pailsėti nuo fotoaparato ir fotokuprinės - kadrų padariau mizerį per tas dienas - ir tai beveik visi priverstiniai.

Brangioji sako : "pažiūrėk kas ten...." ,
žiū aš vandenynan ir nieko ypatingo nematau, galvoju- senstu. Pasirodo, reikėjo žiūrėti kitur:

Taip, ta įstaiga ant pačio vandenyno kranto, šalia smėlio ir poilsiautojų (kainos keliais litais brangesnės už mūsų, bet meniu kitoks ir pasakiško skonio lėdai vafliniame indelyje, kurie per didelį karšti lauke ištirpsta per kelioliką sekundžių.
Bet, kaip sakoma, keliaujant su didele šeimą............ negali žiopsoti.

Gatvelėse dažnai sutinki įdomią atrakciją - moki pinigus - o tave kramto - kainos skirtingos - dažniausiai iki 10 Eur. už 15-20 minučių. Labai sveika procedūra.
šitos firmos reklaminiai bukletai yra visur - kainos nedidelės, orientuojasi į europiečius ir skandinavus, bet jų paslaugomis nesinaudojome, kadangi mes be jokių gidų, GPS, ultra tikslių navigatorių sau pasidarome ekskursijas ir nesuklystame (keletą kartu apsižioplinau