Ankstesnės temos:
Mezgimo siūlai, kokius naudojate, kokie geri?
Pigūs siūlai..., Kur nusipirkt kuo pigiau
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
Susijusios temos:
Viskas apie angorą, Modeliai, komentarai ir kt.
Kašmyro siūlai mezgimui ir jų pirkimas internetu, Gal kas mezgėte?
Internetinės parduotuvės
Kas esat bandžiusios, kurie siūlai iš šitų geriau nesiojasi ir mažiau tįsta: Avantgarde ar De Luxe?
Renkuosi pusvilnės siūlus suknelei. Gal galite kokius rekomenduoti, svarbiausias kriterijus kad "nesikandžiotų". Nes pvz. Teksrenos pusvilnė man kanda Aišku svarbios ir visos kitos siūlų savybės
QUOTE(paukstele @ 2011 11 09, 18:19)
Renkuosi pusvilnės siūlus suknelei. Gal galite kokius rekomenduoti, svarbiausias kriterijus kad "nesikandžiotų". Nes pvz. Teksrenos pusvilnė man kanda Aišku svarbios ir visos kitos siūlų savybės
tikrai nekanda sitie:
http://www.mezginiup.../0/303/wool-mix
Merginos, domina atsiliepimai apie midaros MERINO GOLD pusvilne
QUOTE(dahlia+++ @ 2011 11 11, 12:13)
Va tokią akciją užmačiau siūlams. Bet Jonavos g. 47 nežinau jokios parduotuvės Gal ten kokie sandėliai? (nes rašo, kad prieš atvažiuojant skambinti ir susitarti)..
Norisi man 'Troitskio' kupranugarinukų labai, bet kažin ar už kuponą nebus numatyta tik tam tikros sudėties siūliukus išparduoti
Norisi man 'Troitskio' kupranugarinukų labai, bet kažin ar už kuponą nebus numatyta tik tam tikros sudėties siūliukus išparduoti
Pati paklausiau - pati atsakau Išsiaiškinau, kad kupranugariukų jau neturi ir šį sezoną (t.y. iki vasaros) neturės Alpakos irgi Merino tik kelios spalvos, ryškesnės.. (užsilikę, nes tikriausiai nelabai einamos..)
Siūlai tie patys, kur prekiavo prieš metus 'Akropoly', paskui 'Bazėse', tik kainos jau kitos. Žodžiu - likučiai, kas liko neišparduota tuose prekybos taškuose
QUOTE(dahlia+++ @ 2011 11 11, 12:57)
Pati paklausiau - pati atsakau Išsiaiškinau, kad kupranugariukų jau neturi ir šį sezoną (t.y. iki vasaros) neturės Alpakos irgi Merino tik kelios spalvos, ryškesnės.. (užsilikę, nes tikriausiai nelabai einamos..)
Siūlai tie patys, kur prekiavo prieš metus 'Akropoly', paskui 'Bazėse', tik kainos jau kitos. Žodžiu - likučiai, kas liko neišparduota tuose prekybos taškuose
tai nepirkot to kupono?
as irgi pamaciau ir gundausi, bet bijau, kad ten nieko gero nebus ir reiks pirkt bele ka, kai pinigai jau sumoketi
QUOTE(Sissta @ 2011 11 10, 10:05)
Merginos, domina atsiliepimai apie midaros MERINO GOLD pusvilne
Mane irgi labai domina
O kas sako,kad blogi?ir turkisku,ir neturkisku yra ir geru,ir blogu As mezgu is visokiu.
QUOTE(sannda @ 2011 11 11, 16:24)
sakykit, o kuo blogai turkiški siūlai?
Nei tie turkiski labai blogi kazkokie,nei labai geri. Turkai siuluose yra kaip kokie kinieciai visur kitur - siulo gera kaina ir atitinkama kokybe. Skirtumas pasijaucia tik tada,kai pamezgi su isties gerais geru firmu siulais (beja, geros firmos irgi turi savo fabriku turkijoje), ir po to paimi i rankas turkiskus. Paaiskint ta sunku - rodos vilna ir ten, ir ten,bet skiriasi stipriai-minkstumas,svelnumas, mezginio devejimasis. Lygiai kaip ir su virbalais-paimkit kokius addi, prym ir paprastus-metalas ir ten,ir ten, bet skiriasi stipriai..