i | Sveiki. Kai kurie (apie 400) nariai turėjo avatarus/parašus iš užkrėsto part .lt puslapio. Todėl tų narių avatarus ir parašus šiandien teko panaikinti. Atsižvelgdami į tai, prašome ateityje nedėti nieko iš minėtos svetainės, nes joje jau nebe pirmą kartą aptinkamas kenkėjiškas kodas. Dėkojame už supratingumą. Pagarbiai Forumo administracija |
Nieko nesuprantu kas šiandien darosi
labai dažnai atidarant SM meta štai ką
čia mano kompe virusas?
labai dažnai atidarant SM meta štai ką
čia mano kompe virusas?
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 28, 22:22)
čia mano kompe virusas?
Ne, čia problema su part .lt.
P.S. kitose naršyklėse (ne Google Chrome) to pranešimo nemeta.
QUOTE(Borzika @ 2011 10 28, 22:34)
Ne, čia problema su part .lt.
bet kaip suprantu kiti ir nuotraukas ten talpina? paskui kelia nuorodas į forumą
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 28, 22:36)
bet kaip suprantu kiti ir nuotraukas ten talpina? paskui kelia nuorodas į forumą
Programuotojai pažiūrės, ką galima padaryt, t. y. gali būti visai uždraustas foto kėlimas iš to puslapio.
šiandien vėl išmetė šitą langą
QUOTE(Avocetė @ 2011 12 10, 10:21)
turiu pastebėti kad jį meta gan dažnai. manau situacija kartojasi
QUOTE(Avocetė @ 2011 12 10, 10:21)
Kiek įžiūriu, tai ten jau nebe part lt rodo? Lyg radikal'ą? Ar ne?
QUOTE(Borzika @ 2011 12 12, 13:49)
Kiek įžiūriu, tai ten jau nebe part lt rodo? Lyg radikal'ą? Ar ne?
oo pasigedau tavęs
taip radikal
QUOTE(Avocetė @ 2011 12 12, 14:48)
taip radikal
O čia tai naujiena Perdavėm SuperMamai, kad programuotojai pasižiūrėtų.
QUOTE(Avocetė @ 2011 12 12, 14:48)
oo pasigedau tavęs
Buvau apsirgus ir nesijungiau NET 3 paras
Gruodžio 10 d. per radikal.ru einančias reklamas plito virusas, todėl temose, kuriose buvo nuorodų iš tinklapio radikal.ru, rodydavo pranešimą apie kenkėjišką programą.
Radikal.ru greitai sureagavo į šią problemą ir dar tą pačią dieną viskas buvo sutvarkyta.
Štai oficialus radikal.ru pranešimas:
"Сообщения о вредоносном ПО на сайте Радикал-Фото связаны с размещением скриптов рекламной сети teasernet.com. Проблема была оперативно устранена, приносим свои извинения."
"Pranešimai apie kenkėjišką programą tinklapyje radikal-foto atsirado todėl, kad kenkėjiška programa buvo patekusi į teasernet.com reklaminį tinklą. Problema operatyviai buvo pašalinta. Radikal-foto visų atsiprašo už iškilusias problemas."
Radikal.ru greitai sureagavo į šią problemą ir dar tą pačią dieną viskas buvo sutvarkyta.
Štai oficialus radikal.ru pranešimas:
"Сообщения о вредоносном ПО на сайте Радикал-Фото связаны с размещением скриптов рекламной сети teasernet.com. Проблема была оперативно устранена, приносим свои извинения."
"Pranešimai apie kenkėjišką programą tinklapyje radikal-foto atsirado todėl, kad kenkėjiška programa buvo patekusi į teasernet.com reklaminį tinklą. Problema operatyviai buvo pašalinta. Radikal-foto visų atsiprašo už iškilusias problemas."