QUOTE(jurgbute @ 2012 02 20, 17:02)
Aisku bus viskas gerai ir as save taip pat raminu, greiciau isoperuoti ir tikekimes maziau ligu. Tad jei galesite po visko parasykit kaip Jums sekesi. As dar labai bijau personalo elgesio su vaiku. Mes kai pirma syki i Santariskes vaziavom konsultuotis, tai maniskei buvo didziulis stresas, klykiancia laikiau, kad galetu apziureti ir mane pacia galima sakyti apsauke jog vaiko nesuvaldau. Nebuvo jokio bandymo sukontaktuoti su mazu vaiku, jog jis neissigastu ir panasiai. Na bet mes pas ta gydytoja daugiau ir nebesilankem. Todel labai bijau kad nesikartotu tokios situacijos.
Tad ziurekit nesusirkit ir jei galesit parasykit kaip sekesi.
Sekmes
Tad ziurekit nesusirkit ir jei galesit parasykit kaip sekesi.
Sekmes
na as taip pat nepastebejau kokio kontakto su vaiku, bet kadangi tam kabinete daug televizoriu, laidu laideliu tai mano vaikas tik dairesi aplinkui isputes akis is nuostabos o dar kai ausis tikrino pridejus aparaciuka tai jam is vis stebuklas buvo kaip cia taip ir dar piesia ant televizoriaus butinai parasysiu po operacijos nelabai bijau narkozes, tai yra vaiko veiksmu po jos, nes mes jau tvarkemes 2 dantukus su daline narkoze tai daug maz galiu isivaizduoti kaip jis elgsis po jos tai jau tam esu senai nusiteikus