Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Senoji tema

user posted image

Rekomenduojamu daiktu sarasas vykstant i ligonine:
1. Vanduo negazuotas 3-4 litrai (žarnyno valymui: 1 litras vandens maišomas su 1 pakeliu vaistų). Jei organizmas nevalomas, vandens pasiimama mažiau;
2. Chalatas
3. Naktinukai
4. Kelios apatinės medvilninės nespaudžiančios kelnaites
5. Šlepetės
6. Šiltos kojinės (rekomenduojama šąlančioms)
7. Higienos priemonės (dantų pasta, šepetukas, paketai kasdieniniai ir menstruaciniai, intymios higienos drėgnos servetėlės, vienkartinės servetėlės, tualetinis popierius, dušo reikmenys, šukos)
8. Vienas didesnis ir vienas mažas rankšluostukai
9. Mėgstamas skaitalas, kryžiažodžiai
10. Du vokeliai su padėka (nebūtina )
11. Vaistai, kuriuos pastoviai vartojate

Pasiruošimas prieš:

1. Tyrimai (elektrokardiograma, morfologinis kraujo tyrimas, kraujo krešumo tyrimas, šlapimo tyrimas, kraujo grupė) – galioja ne daugiau kaip 14 dienų iki operacijos dienos
2. Depiliacija
3. Visų aksesuarų saugus pasidėjimas namie

user posted image

Laparoskopiju saraselis papildymui ar pataisymui info siuskite lauraz5 i a.z

Nuotraukėles susipažinimui siųsti laparoskopija@gmail.com - atsiuntusios savo nuotraukas atsakymu gausite prisijungimo slaptažodį prisijungti prie http://public.fotki.com/SMlaparoskopija/

Smalsiausioms VIDEO apie laparoskopiją (esant jautriems nervams - nežiūrėti!!!)

kas ta laparoskopija?
kaip atrodo realiai laparoskopija
stai kaip mes atrodom ant stalo lotuliukas.gif
kiausidziu drilingas "karstuoju budu"
kiausidziu driligas "saltuoju budu"
kiausides cistos salinimas
endometrioze su saaugom
kiausintakiu pratekamumo tyrimas
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Na ka, keliames i nauja skyreli, pratesti savo patirti (cia as ne apie save) lotuliukas.gif
Pasidalinti savo baimemis ir gauti patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 10 12, 21:37)
Na ka, keliames i nauja skyreli, pratesti savo patirti (cia as ne apie save)  lotuliukas.gif
Pasidalinti savo baimemis ir gauti patarimu  4u.gif

ir as jau persikeliu 4u.gif
Atsakyti
Keliuosi ir aš į naujus namučius 4u.gif
Ir aš čia jaučiuosi gerai, nes visada galiu pasiguosti, paguosti, pasitarti, pasidalinti patirtimi bei pasidžiaugti smile.gif
..dėja mano optimistines nuotaikas temdo neateinančios mm..tikiuosi nieko blogo, o tik dėl operacijos joms galva susisuko..o gal kalendorių pametė..ai.. jau nusišneku.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 12, 21:48)
Keliuosi ir aš į naujus namučius  4u.gif
Ir aš čia jaučiuosi gerai, nes visada galiu pasiguosti, paguosti, pasitarti, pasidalinti patirtimi bei pasidžiaugti  smile.gif
..dėja mano optimistines nuotaikas temdo neateinančios mm..tikiuosi nieko blogo, o tik dėl operacijos joms galva susisuko..o gal kalendorių pametė..ai.. jau nusišneku.. blush2.gif

Viskas cia gerai, nusisneketi, tai ne zmogu nudeti 4u.gif
As ir su nekantrumu laukiu mm, nes kaip skaiciavau, kad lp bus iskart 3-4 dienos po mm.. Bet va jau 2 dienos po duphastono nutraukimo, bet jos nepareina, tikiuos, kad ryt pasirodys, nes ir skausmai papilvej tokie doh.gif
Atsakyti
viskas cia gerai po LP dazniausiai mmm pameta galvas, nieko cia blogo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 10 12, 22:08)

Kiekvienas pacientas turi rasti savo stebuklinga gydytoja, as tokia radau ax.gif
Is atsiliepimu apie tavo gyd. supratau kad nelabai bendraujanti g.gif Bet kaip supratau tu isreikalausi tau viska issamiai papasakoti biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 12, 22:31)

Man irgi kancia lovoj guleti doh.gif turiu kazka veikti butinai ax.gif
P.S Aciu uz namelius 4u.gif
Atsakyti
Na mergaites aš jau namučiuose. Diagnozė policistinės kiaušidės, kurias pabadė(kiaušintakiai pratekami, daugiau nieko blogo nerado), tad turiu 1 m. susilaukti stebuklo nestuke.gif
Atsiguliau pirmadieni, miltikių gerti nenorėjau nes man nuo bet kokių vaistu miltelių pavidalu pykina, tad paskyrė klizmutes, viena vakare, kita anksti ryte. Turėjau kaimynę su tokiom pačiom problemom, tad kartu buvo lengviau ištverti tą nerimą. Ryte davė ligoninės marškinukus, leido užsidėti savo šiltas kojines bei chalatą nueiti iki operacinės. Atsibudau intensyvios terapijos skyriuje po 1,5 val. Skaudėjo gerklę, nes kai išpučia pilvą mes negalim pačios kviėpuoti, todėl pajungia aparatus (į gerklę įkiša vamzdelį) Jau vakare bandžiau eiti į tualetą, tačiau aptemo sąmonė vos nenualpau. Kitą rytą jau buvo žymiai šviesiau akyse,po dviejų parų gavome valgyti. Skauda iki šiol po šonkauliais, antradieni reikės traukti siūlus. Šiandien pradėjau kraujuoti, bet mane nuramino kad LP gali ir anksčiau iššaukti mmm. Tai va tokia mano istorija smile.gif

Noriu paklausti, ar labai jau nemalonu kai traukia siūlus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panapa: 13 spalio 2011 - 13:09
QUOTE(panapa @ 2011 10 13, 14:08)
Na mergaites aš jau namučiuose. Diagnozė policistinės kiaušidės, kurias pabadė(kiaušintakiai pratekami, daugiau nieko blogo nerado), tad turiu 1 m. susilaukti stebuklo  nestuke.gif
Atsiguliau pirmadieni, miltikių gerti nenorėjau nes man nuo bet kokių vaistu miltelių pavidalu pykina, tad paskyrė klizmutes, viena vakare, kita anksti ryte. Turėjau kaimynę su tokiom pačiom problemom, tad kartu buvo lengviau ištverti tą nerimą. Ryte davė ligoninės marškinukus, leido užsidėti savo šiltas kojines bei chalatą nueiti iki operacinės. Atsibudau intensyvios terapijos skyriuje po 1,5 val. Skaudėjo gerklę, nes kai išpučia pilvą mes negalim pačios kviėpuoti, todėl pajungia aparatus (į gerklę įkiša vamzdelį) Jau vakare bandžiau eiti į tualetą, tačiau aptemo sąmonė vos nenualpau. Kitą rytą jau buvo žymiai šviesiau akyse,po dviejų parų gavome valgyti. Skauda iki šiol po šonkauliais, antradieni reikės traukti siūlus. Šiandien pradėjau kraujuoti, bet mane nuramino kad LP gali ir anksčiau iššaukti mmm. Tai va tokia mano istorija  smile.gif

Noriu paklausti, ar labai jau nemalonu kai traukia siūlus?

na va kaip saunu kad jau namie 4u.gif ir diagnoze nera tokia bauginanti, na teks pagaudyti ta O, bet viskas bus gerai ir manau greiciau nei per metus busi nestuke.gif to ir linkiu. 4u.gif
na o del siulu traukimo tai tikrai nusiramink, visai ten neskauda. man tik bamboje buvo truputuka nemalonu, bet tik tiek .ar cia man superie sesute pasitaike blush2.gif kad viskas taip neskaudziai prejo. g.gif kai kazkada is pirsto siulus trauke buvo daug skaudziau doh.gif bet tau tikrai neskaudes viskas bus ciki piki ir sakysi ar jau viskas thumbup.gif
Papildyta:
[quote=panapa,2011 10 13, 14:08]
Na mergaites aš jau namučiuose. Diagnozė policistinės kiaušidės, kurias pabadė(kiaušintakiai pratekami, daugiau nieko blogo nerado), tad turiu 1 m. susilaukti stebuklo nestuke.gif
tiesa siulyciau pasiskaityti pas mergaites policistinukes jos ten tikrai nemazai info turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 13, 15:07)
na va kaip saunu kad jau namie 4u.gif ir diagnoze nera tokia bauginanti, na teks pagaudyti ta  O, bet viskas bus gerai ir manau greiciau nei per metus busi nestuke.gif to ir linkiu.  4u.gif

ačiū už gerus linkėjimus, aš tuo pati labai tikiu rolleyes.gif man ovuliacija vyksta, bet kad iki galo kažkaip nesprogsta.

O ligoninėj jau šildė nuo pirmadienio vakaro, tai dabar reikia namuose šalti doh.gif
Atsakyti
panapa,sveika sugryzusi!
Dziugu,kad taip sauniai baigesi!o diagnoze tikrai nebaisi folius galima su vaistais susprogdinti!lb daug perspektyvos matau tavo situacijoj!
As tai i wc bandziau pati eit po 3val po lp,tai sesute atgal neste parnese,nes silpna pasidare..
Atsakyti