Įkraunama...
Įkraunama...

suknelė "su nuoga nugara"

QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 21, 00:16)
Paskutine kokia beskonybe trenkia  user posted image
tokioms iskirptems reikia idealios laikysenos thumbup.gif

Ir liemens doh.gif nes jau kai iškirptė tokia gili beveik iki sėdimosios, tai nekaip tie inkstai išsišovę atrodo doh.gif mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
Eisiu pamerge į draugės vestuves, tai man kita draugė, gyvenanti UK nupirko suknutę su nuoga nugara Laaabai gražią smile.gif Niekad neturėjau dar tokios, tai šiek tiek jaudinausi, kaip atrodysiu, gal net daugiau nerimavau kaip jausiuos su ja, bet kada pasimatavau, labai apsidžiaugiau - labai patiko smile.gif Labai gražu... bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.nordstrom...RRE/00219.L.JPG
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rube @ 2006 03 29, 11:37)

niu gal ir grazi, bet as jos tai tikrai niekur neapsimauciau, ten vos s... skyle nesimato doh.gif (atsiprasau)
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2006 03 22, 22:24)
cia pavyzdys kaip nereikia sukneles atvira nugara vilketi. suknele grazi, jokiu budu jos nekritikuoju  biggrin.gif  , bet ant merginos nugaros matosi sviesus ruozas nuo liemenuko  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 23, 05:55)
Manu, labai pritariu Tau, nors cia dar tik "svelnusis" variantas, palyginus su tuo, ko tenka prizisiureti karsta vasaros diena Laisves alejoj doh.gif Eina paneles idegusios skersais isilgais dryziais per visa nugara, o ant virsaus - visai kitokio kirpimo rubas doh.gif
Beziurint gali pasakyti, kuri koki maudymosi kostiumeli devi, kuri uzmigo pries saule (nugara zymiai rudesne nei priekis) ir pan.. lotuliukas.gif

Na ir kas cia tokio, kad ant nugaros tas ruozelis matosi? Man tai atrodo kad jau biski liguista yra i tokius dalykus demesi kreipti ir del ju sau gyvenima gadintis. lotuliukas.gif
Tokios detales kaiptik atrodo savotiskai zaviai, nes parodo, jog zmogus laisvai ir nesusikausciusiai ziuri i gyvenima, o tai zmogu kaiptik ir puosia.
As i papludimi jei ir einu pasideginti, tai dazniausiai ne del idegio, o del poilsio-paguleti, knyga paskaityti. O del to , kad noriu paskaityt knyga, kvaila butu visalaik issirengineti, kad tik koks ruozelis neliktu, kad po to galeciau suknele uzsideti, bo neduok dieve paskui kassnors pamatys ta ruozeli is po kurnors kysanti-o ka gi pagalvos !! Baisu!!!
hm, sia vasara matyt reiks specialiai pademonstruot visus savo dryzelius kad turtumet apie ka diskutuoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saulitta @ 2006 03 29, 23:24)
Na ir kas cia tokio, kad ant nugaros tas ruozelis matosi? Man tai atrodo kad jau biski liguista yra i tokius dalykus demesi kreipti ir del ju sau gyvenima gadintis. lotuliukas.gif
Tokios detales kaiptik atrodo savotiskai  zaviai, nes parodo, jog zmogus laisvai ir nesusikausciusiai ziuri i gyvenima, o tai zmogu kaiptik ir puosia.
As i papludimi jei ir einu pasideginti, tai dazniausiai ne del idegio, o del poilsio-paguleti, knyga paskaityti. O  del to , kad noriu paskaityt knyga, kvaila butu visalaik issirengineti, kad tik koks ruozelis neliktu, kad po to galeciau suknele uzsideti, bo  neduok dieve paskui kassnors pamatys ta ruozeli is po kurnors kysanti-o ka gi pagalvos !! Baisu!!!
hm, sia vasara matyt reiks specialiai pademonstruot visus savo dryzelius kad turtumet apie ka diskutuoti  cool.gif

man irgi patinka nuo naturalaus idegio visokie like dryzeliai, ruozeliai thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat i papludimi einu ilsetis, o ne degintis 4u.gif nesuprantama man ta filosofija, kai per atostogas kaip i darba is ryto eini prie juros ir per kancias ten guli kol pajuoduoji schmoll.gif lotuliukas.gif
jeigu nori idegio tai i soliaruma arba savaiminio idegio kremas. ir jokiu dryziu. man grazu kai kunas vienspalvis, o ne kaip zebras biggrin.gif bet del skonio nesigincijama wink.gif
Atsakyti
mano vyrui tai patiktu tongue.gif

http://www.supermama...pic=77606&st=24
Atsakyti
QUOTE(Rube @ 2006 03 29, 19:37)

mano beveik visi drabuziai yra tokie [ su nuoga nugara ] bet sitas tai perdaug schmoll.gif
Atsakyti
o man jos nugara labai grazi tai ir idejau blush2.gif
kai kuriose Rytu salyse nugara laikoma seksualiausia zmogaus vieta, o as visiskai jiems pritariu blush2.gif
Atsakyti
ne,nu man grazi rolleyes.gif tik kat apacioi perdaug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rube @ 2006 04 02, 22:24)
o man jos nugara labai grazi tai ir idejau  blush2.gif
kai kuriose Rytu salyse nugara laikoma seksualiausia zmogaus vieta, o as visiskai jiems pritariu  blush2.gif

jos nugaryte tai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti