Sveiki brangieji,
pastebite rudenėjantį dangų, žvarbančias dienas, kaip šios vis trumpėja? Nespėsime, rodos, nė mirktelėtėti, o čia didžiausių metų švenčių maratonas. Sako, ruošk roges vasarą! Taip jau trečius metus kviečiu auksarankes ir auksaširdes prisijungti prie gerumo akcijos .
Per nevienerius metus trunkančią draugystę su Santariškių Onkologijos institutu supratome, kad sergančiam žmogui kantrybės, stiprybės ir tikėjimo suteikia bet koks nuoširdus dėmesys. Pasirodo, pakanka paprasčiausio palaikymo, žinojimo, jog Dievui pasiuntus tau didžiulį gyvenimo išbandymą esi ne vienas. Suvokimas, kad visiškai nepažįstami žmonės stengėsi ir paruošė malonią staigmeną, ligoniams suteikia kur kas daugiau džiaugsmo nei tiems, kurie, kaip įprasta, nuolat skuba ir per gausybę reikalų nepastebi ypatingos prasmės paprastuose dalykuose.
Naujųjų išvakarėse, kai daugelis gyvename šventiniais rūpesčiais, matyt, nė nesusimąstome, kad kažkas šventes sutiks ligoninėje laukdamas, o gal jau išgirdęs žinią apie klastingą ligą. Vieni iš jų negali ar neturi, kur grįžti... Kitiems - tai paskutinės šventės, o dar kažkam (ačiū Viešpačiui) - naujai užgimusi viltis.
Naujuosius metus kasmet Onkologijos institute sutinka apie šimtas žmonių. Pastarieji ištuštėjusioje ligoninėje norom nenorom grimzta į savo mintis. Pamėginkime bent įsivaizduoti, kaip retai jos būna optimistinės. Todėl visus, kurie neabejingi gerumui, kviečiame prisijungti ir tapti šios gražios, prasmingos ir tradicija tapusios akcijos dalyviais. Akcijos programa ligonių lankymas ir dovanių teikimas gruodžio 31 d. Kiekviena Jūsų su meile padovanota smulkmena ar pinigėliai, už kuriuos bus nupirktos dovanėlės, virs neįkainojama vertybe sergančiojo atmintyje ir kasdienybėje.
Dovanoms tinka mielos smulkmenos , knygos , higienos prekės ir viskas kas džiugina
Dovanas įteks žinomas žmogus , čia akimirkos iš vykusių akcijų
2011 sutikimas http://www.vuoi.lt/i....php?-954117749
2010 sutikimas http://www.vuoi.lt/index.php?852544500
Dovanotojų sarašą kaip ir kasmet skelbsiu temoje , ir mes kartu tikrai įveiksime visas kliūtis .
Mano kontaktai Renata Miliauskienė 865132220 renatautc@gmailcom
Adresas dovanėlėm Ozo 26-1 Vilnius 07151
Daugiau apie veiklą santariškėse http://utcentras.lt/
Ačiū ,kad esate .
QUOTE(KibirVibir @ 2011 10 08, 22:57)
Noreciau saskaitos numerio Aciu
Ačiū Jums labai , kad prisidedate sąskaita
VŠĮ Užimtumo terapijos centras
Sąskaita LT58 7300 0101 2332 3454 Swedbank
Įmonės kodas 302526977
Prierašas Auka Naujametiniai akcijai
P.S VŠĮ veikla yra savanoriška , nei vienas ten dirbantis negauna jokių išmokų ir viska daro geros valios ir pagrindu. Legalizuotis teko norint pasirašyti oficialią bendradarbiavimo sutartį . Čia jei kam koks klausimas kiltu .
Stebuklas visada yra kažkur arti nevilties. E.M. Remarkas
Padėkos sąrašiukas :
1.KibirVibir su šeima , labai Jums ačiū
P.S kas skaitote , nebutinai prisideti galima materialiai , svarbu kad mintimis pagalvosite ir tai bus gerai . Juk žmogui ligoje tikrai reikia kažkuom tikėti , kartais viltis būna ranka pasiekiama .
P.SS Jei pasidalinsite nuoruoda , gal but ji pasieks tuos kas galėtu padėt ir viskas bus gerai .
Kaip smagu, Renax, kad neapleidžiat šios veiklos
Iki kada galima atnešt Jum dovaneles? Kažkada nešiau į žaislų parduotuvę, tai jei spečiau, norėčiau ir vėl prisidėt
Iki kada galima atnešt Jum dovaneles? Kažkada nešiau į žaislų parduotuvę, tai jei spečiau, norėčiau ir vėl prisidėt
QUOTE(jaguarka @ 2011 10 11, 16:29)
Kaip smagu, Renax, kad neapleidžiat šios veiklos
Labukas ,
kai pamatai tų žmonių akis , nebegali apleisti , nes visada pagalvoji kas būtų jei tu būtum jų vietoje .Labai šaunu kad yra žmonės kurie prisideda, net dabar kai visiems yra sunku . O dovanytes iki gruodžio 10 dienos geriausia būtų atnešti , arba galima sutart aš paimčiau .
Aš dabar atostogose iki Naujųjų , tai namo bus galima užvešti .
Ačiū Jums , kad nepamiršte.
o būtų galima paštu dovanėlę atsiųst?
QUOTE(Mozaika. @ 2011 10 14, 21:31)
o būtų galima paštu dovanėlę atsiųst?
Tai aisku Mano kontaktai Renata Miliauskienė 865132220 renatautc@gmailcom
Adresas dovanėlėm Ozo 26-1 Vilnius 07151 Ačiū Jums
QUOTE(renax @ 2011 10 11, 16:33)
O dovanytes iki gruodžio 10 dienos geriausia būtų atnešti , arba galima sutart aš paimčiau .
ačiū už atsakymą. Matyt į Vilnių nespėsiu sugrįžt iki to laiko, bet ką nors sugalvosiu
QUOTE(renax @ 2011 10 14, 22:33)
Tai aisku Mano kontaktai Renata Miliauskienė 865132220 renatautc@gmailcom
kiek supratau, dar visas mėnuo - pasistengsiu ką nors gero pagamint. Jei ne - nors kelis Lt pervesiu
QUOTE(nojura @ 2011 10 19, 14:30)
kiek supratau, dar visas mėnuo - pasistengsiu ką nors gero pagamint. Jei ne - nors kelis Lt pervesiu
Dar du mėnesiai , visada anksčiau skelbiame , kad kas gamina suspėtų pagaminti . Ir dar dabar krizė , tai labai viskas sunkiai išeina .