ir toliau tiesiname savo garbaneles
Pirma tema čia
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 09 15, 15:46)
lauksim atsiliepimu
as jau po proceduros, dabar plaukai tobuli
is kirpyklos isejau jau su isplauta galva , rytoj kai grisiu namo plausiu galva ir tada jau pasimatys tas tikrasis vaizdas.
Formaldehido kiekis tik 0,2 % kai tuo tarpu kitose priemonėse ju buna 2 proc. arba net 4.
QUOTE(egle2003 @ 2011 09 11, 15:10)
man taip buvo , labai greit per diena susirebaluodavo , bet manau viskas nuo to kad netiko sampunas, naudojau qod sampuna ir kondicionieriu. Tai kai pakeiciau i siberikos viskas susitvarke.
man su siberika labai greit susiriebaluoja rytoj išbandysiu qod šampūną su kondicionieriumi. Biškį bijau
QUOTE(Radvilė @ 2011 09 16, 20:43)
man su siberika labai greit susiriebaluoja rytoj išbandysiu qod šampūną su kondicionieriumi. Biškį bijau
o koki siberikos sampuna naudojat?
nusipirkit riebiems plaukams
QUOTE(Elijana @ 2011 09 16, 20:57)
neutralus jautriai galvos odai
kad pirkti būtent riebiems, net į galvą nebuvo tokai mintis šovusi
Gal atsakys kas dirba su keratinu , ar uztenka vienam tiesinimui 100ml. keratino? plaukai zemiau peciu bet ploni.
Sveiki, turiu tokį klausimą: esu plaukus išsitiesinus jau 2 su puse mėnesio, aišku rezultatas puikus ir esu labai patenkinta. Tačiau kaip su plaukų dažymu? Ar nereikia bijoti dažyti? Juk dažuose yra druskos.. Ir išvis ar naudojate priemones kuriose yra druskos, ir bet kokios druskos ne tik sodium cloridum, bet ir sodium sulfate, hyDRAbla bla...?
gal galit kas nors pasakyti ar normalu, kad po tiesinimo proceduros isplovus galva plauku galai rieciasi i visas puses? pats plaukas tiesus, bet galai rieciasi
QUOTE(*ElGuna @ 2011 09 18, 10:35)
nemanau, kad normalu, jeigu plaukai be iskarpymu
dabar issiploviau galva dar karta, situacija tik pablogejo, dabar banguojasi ir patys plaukai
paskambinau kirpejai, sako atvaziuok rytoj, paziuresiu reikalausiu, kad pinigus grazintu
QUOTE(Elijana @ 2011 09 18, 10:49)
nette_, kirpeja man minejo, kad dazyti galesiu praejus dviem savaitems po tiesinimo, tai tau jau tikrai galima dazyti.
Beje, su kokia priemone tau tiesino?
Beje, su kokia priemone tau tiesino?
Tiksliai pavadinimo nezinau, bet buvo baltas butelis.. kad atsiminciau...
tiesiog ketinu vel dazyti plaukus su Palette dazais ir paskaiciau sudeti kad ten yra druskos, bet manau kad ir kituose plauku dazuose yra druskos.
ta panele pas kuria tiesinausi plaukus (klaipedoje), ismano savo farba, bet su zmonem bendrauti nemoka, nes nieko beveik nepasake, tik pasake kad vengti druskos ir galiu su SIBERICA plauti plaukus.. del to ir ieskau informacijos..