Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių rūpesčiai...

sveikos, mielosios,

vat paskaiciau jusu zinutes, paskaiciau - ir apranga jus rupinates, ir ziedus renkate, ir apie muzikantus galvojate, ir net gi apie transporta (linkejimai Dzudi) susimastote... g.gif

siat ir kilo klausimas: O KA DARO JUSU ISRINKTIEJI? KUO JIE RUPINASI? g.gif
Atsakyti
Vestuvėmis kaip ir visos rūpinuosi daugiausia aš.
Žiedus aišku pirkome kartu.
O mano mylimiausias jaunikis rūpinasi pinigais. Jis programuotojas. Daugiau dirba, kad turėtume daugiau pinigėlių povestuvinei kelionei. thumbup.gif
Ir aš juo visai patenkinta wub.gif heart.gif wub.gif
Atsakyti
maniskis tai rupinasi kad turetumem uz ka vestuves kelti (daug dirba) wink.gif
o as jau rupinuosi kur ir kiek isleisti thumbup.gif
tiesa, ziedus rinkomes abu, ir jis masinom rupinosi... Alkoholio dali nupirkom kartu unsure.gif b ka cia dar mes kartu nuveikem??? ai, kursus kartu lankem ir metrikacijoj bei pas kuniga buvom. Turbut viskas g.gif
ai, dar kostiuma pats matavosi biggrin.gif
Atsakyti
o manasis rūpinasi kaip mane nuraminti kai puolu i isterija kiek dar visko liko nesutvarkyta, o laiko tiek mažai. O šiaip visur einame kartu clap.gif
Atsakyti
na bet jie bent jau domisi, ka jus veikiate? ar sako, kad tipo kaip padarysi, taip bus gerai?
Atsakyti
Aišku, kad domisi. Juk tai ir jo vestuvės wub.gif
Atsakyti
o maniskis visai nesikisa,nes zino,kad tai jau mano sfera,nes jei as jo ko nors klausiu vistiek girdziu tik aisku,kad gerai zuikeli tongue.gif na kostiuma tai pats issirinko,bet su manim wub.gif
Atsakyti
Tokie jau tie mūsų vyriškiai. wub.gif
heart.gif heart.gif heart.gif Bet tai mūsų mylimi ir brangūs būsimi sutuoktiniai heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
Kaip neidomu viskuo rupintis vienai... g.gif Mes pries pora metu viska dareme kartu. wub.gif
Atsakyti
Kažkas tai turi uždirbti pinigus tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
O po vestuviu kaip buitimi rupinsites.Akinius rozinius nusiimkite..
Atsakyti
QUOTE (jolitav @ 2004 06 23, 19:06)
O po vestuviu kaip buitimi rupinsites.Akinius rozinius nusiimkite..

Nu nereikia jau sitaip... ne visi vyrai, kurie nesikisa i tai, kokias geles uzsakineti, kokius batelius nusipirkti, kokia suknele issinuomuoti, koki torta uzsakyti ir t.t... nesitvarko buityje nieko. Ir nereikia cia nieko gazdinti. tongue.gif

Maniskis PATS skambino pirsliams (as atsisakiau tai daryti tongue.gif ), pats surado limuzina, suskambino, sutare...o jau su pirsliu ir su limuzino vairuotoju varem kartu susitikti smile.gif Na, aisku, kad pareiskimus nesem kartu, kursus lankem kartu, i baznycia ejom kartu, pazymas visokias irgi kartu vazinejom, kad gautume. Siaip as viena, be jo pritarimo ir dalyvavimo rinkausi tik suknele, o visa kita darem kartu. As visiskai nesikisiu, kai jis pirks fejerverkus. tongue.gif Pasakiau, ko noreciau, o toliau jau jis nuspres. Kas dar? Puosyba, geles, tortas...manau, kad cia jau labiau moteriskos pereigos smile.gif
Atsakyti