Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kraikas 3

Kadangi niekas daugiau nedrįso atidaryti naujos temos, tą darau aš, nors ir nelabai žinau ar teisingai viskas gausis.

Taigi, šiandien gavau 20 l naujo ( bent jau man) kraiko- CATS BEST Nature Gold ir iškart puoliau lyginti su jau senokai naudojamu CATS BEST OkoPlus. pradžiai nufotografavau kaip jie šalia vienas kito atrodo:

user posted image

man naujasis iš pirmo žvilgsnio atrodo geresnis- tikrai nesinešios iš toleto ( granulės nemažos, kietos ir tokios hmm... taip supresuotos, kad net paviršius blizga, taigi visiškai nekibios), kiek kuičiau pakuotę- nedulkėjo visiškai, bandžiau rankoje gerai pagniaužyti- trupa sunkiai, o į dulkes sutrinti tai jau tikrai joks katinas nepajėgs. skysčius manau sugers puikiai, tik dėl rimtesnių reikalių šiek tiek abejoju. Na ir kaina tokia labai šiaip sau... 10 l - 39 Lt, o didesnėmis pakuotėmis išvis bent pakolkas neteko matyti. Kol galėsiu pirksiu šį, pakui bus matyti smile.gif nes pas mus didžiausia problema su CBOP kad jis dulka ir maniškiai plikiai nuo jo labai suodinasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 12 rugsėjo 2011 - 11:32
QUOTE(axioma @ 2011 09 12, 13:31)
Kadangi niekas daugiau nedrįso atidaryti naujos temos, tą darau aš, nors ir nelabai žinau ar teisingai viskas gausis.
Taigi, šiandien gavau 20 l naujo ( bent jau man) kraiko- CATS BEST Nature Gold ir iškart puoliau lyginti su jau senokai naudojamu CATS BEST OkoPlus. pradžiai nufotografavau kaip jie šalia vienas kito atrodo:

user posted image

man naujasis iš pirmo žvilgsnio atrodo geresnis- tikrai nesinešios iš toleto ( granulės nemažos, kietos ir tokios hmm... taip supresuotos, kad net paviršius blizga, taigi visiškai nekibios), kiek kuičiau pakuotę- nedulkėjo visiškai, bandžiau rankoje gerai pagniaužyti- trupa sunkiai, o į dulkes sutrinti tai jau tikrai joks katinas nepajėgs. skysčius manau sugers puikiai, tik dėl rimtesnių reikalių šiek tiek abejoju. Na ir kaina tokia labai šiaip sau... 10 l - 39 Lt, o didesnėmis pakuotėmis išvis bent pakolkas neteko matyti. Kol galėsiu pirksiu šį, pakui bus matyti smile.gif  nes pas mus didžiausia problema su CBOP kad jis dulka ir maniškiai plikiai nuo jo labai suodinasi.

Tu palauk kol katinai prades i tulika eiti ir tos granules nuo dregmes subyra i drozles, o tada jau po buta tau garantuotai isnesios...
As jau savo 4 men. mazius pervedziau ant betoninio kraiko, iki siol naudojom CBOP, susoka jis gerai, kvapa ir sulaiko neblogai, dulka taip, bet isnesioja ji kaip tai oi oi oi!
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2011 09 12, 15:01)
Tu palauk kol katinai prades i tulika eiti ir tos granules nuo dregmes subyra i drozles, 

isbandeme - butent sio kraiko granules nesubyra i drozles thumbup.gif
pries tai bandeme kita granuluose, tai jo, taip ir buvo kaip sakote 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fia: 12 rugsėjo 2011 - 14:11
tebunie nešioja po tuos namus... tai tragedija buvo pirmais menesiais kai nebuvom pratę prie netvarkos namuose, dabar jau taip jautriai į prišnerkštą koridorių nereaguojam, tik kiekvieną dieną siurbliuojam girndis.

mane CBOP papjauna savo dulkėm doh.gif aš jį iš maišo semiu ir jis dulka, o kai maniškiai sušilę jame kapstosi tai išlenda kaip velniai suodini. o šitą gniaužiau rankose stipriai, žinoma trupa bet ne į dulkes. vakare pakeisiu kraiką į naująjį, tikiuosi neteks gailėtis smile.gif

jei ir jis bus negeras, bandysiu dar tokį- Ever Clean Less Track, rašo kad lyg ir nedulka. turėjom Brit Care bentoninį kraiką, bet vyras kryžium prieš jį gulė mat kvapas buvo išties nekoks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2011 09 12, 14:01)
Tu palauk kol katinai prades i tulika eiti ir tos granules nuo dregmes subyra i drozles,  o tada jau po buta tau garantuotai isnesios...
As jau savo 4 men. mazius pervedziau ant betoninio kraiko, iki siol naudojom CBOP, susoka jis gerai, kvapa ir sulaiko neblogai, dulka taip, bet isnesioja ji kaip tai oi oi oi!

o kuri dabar butent naudojat ?
Atsakyti
Naudojau ir as gal 3menesius cats best oko plus , kraikas tikrai geras,kvapa sugeria super, patogu buvo i tualeta mesti reikaliukus, taciau mano abu persai LABAI ilgais plaukais, ir namuose visur kilimai isskyrus vonia ir virtuve, tai kazkokia tragedija buvo su tuo nesiojimu doh.gif i diena po 2 kartus reik siurbti, nes granules dideles, tamsi kilimine danga, tai matydavos viskas, neistveriau ir kai pabaigem maisa nupirkau Extreme kraika betoninis susokantis, atsidziaugti negaliu thumbup.gif Susoka super, kvapo jokio, zodziu viskas taip pat, tik kad nesinesioja isvis! arba jei nesiojas ant musu kilimines dangos visiskai nesimato ir namie pagaliau TVARKA biggrin.gif labai dziaugiuos kad sitame forume atradau atsiliepimus apie extreme kraika smile.gif
Atsakyti
O as kaip tik dabar nusipirkau pabandyti Cats Best Okoplus. Siaip nemazai visokiu ismeginau, bet geriausiai iki siol sugeriantys kvapa sakyciau silikoninis kraikas, bent jau man, tik jis ganetinai brangus..
Tada meginau stambesni bentonini kraika, tai labai prie letenyciu limpa.. Ir neseniai ir dar dabar naudojam Brit Care Ultra Fresh kraika, tai smulkus, susokantis bentoninis kraikas, bet toks puse velnio.. Taigi sumasciau pabandyt Cats Best.. O tas stambesnis kraika tai tinkamas is sinsilams, net yra pigesnis kikoje man atrodo, kur ir pauksciams ir grauzikams ir katems naudojamas, bet man jis neatrodo labai jau geras.. Sinsilui tai jis tinkamas, naudoju, bet katinui... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 15 rugsėjo 2011 - 11:39
QUOTE(Juoduke` @ 2011 09 15, 12:39)
.. O tas stambesnis kraika tai tinkamas is sinsilams, net yra pigesnis kikoje man atrodo, kur ir pauksciams ir grauzikams ir katems naudojamas, bet man jis neatrodo labai jau geras.. Sinsilui tai jis tinkamas, naudoju, bet katinui... schmoll.gif

tas kuris pigesnis ir tinka sinsiloms, suslapus subyra i smulkias dulkes, tai issinesa labiau uz Oko plus. o brangesnis taip ir lieka stambiose granuluose. Ypac gerai ilgaplaukem katem, neissinesa is tualeto, neprilimpa prie kailio.
ir kvapa jis sugeria geriau.
tai patikekite skirtumas yra nemazas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fia: 15 rugsėjo 2011 - 13:05
jau pora dienų naudojam CATS BEST Nature Gold smile.gif nešiojasi jis mums, bet tikrai nedaug, po kelis grūdelius maniškiai vistiek iš dėžės iškelia, bet kadangi tai kieti gabaliukai tai surenki ir švaru, nebūna jokių smulkių pribyrėjimų.

Man patinka tai, kad jis nesitrina į dulkes. Tikrai smile.gif nes OkoPlus po trijų dienų mindymo ir kasimo jau dugne būna gerokai į dulkes pavirtęs, o šis ne- tik čiut čiut smulkių pribyrėjimų yra.

Sysiaus kvapą mums sugeria tikrai puikiai, bet kakiaus nu niekaip ( o gal ir neturi?).

Man toks minusas.. kai valai sysių, tas guzas gana lengvai pabyra vėl į tuos mažus briketukus ir reikia gerai pasikuisti, norint tikrai švariai išvalyti nuo susiusiotų gabaliukų. Na ir nzn, aš jo vienu valymu ( per dieną 3 kartai) gana nemažai išmetu, gal valyti nemoku g.gif man 10 l dviems suaugusiems katinams matau kad užteks 2 savaitėms.

jei kuri netyčia pamatysite jį pigiau nei 10 l/39 lt, duokit žinot 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(^Braškytė^ @ 2011 09 12, 17:14)
o kuri dabar butent naudojat ?

Canadian Litter 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(axioma @ 2011 09 15, 15:20)

jei kuri netyčia pamatysite jį pigiau nei 10 l/39 lt, duokit žinot  4u.gif

Galiu pasiulyti tik CBOP 40 L 74 Lt ir Universal 40 L 38 Lt... 4u.gif Kam reikia rasykit i AZ, veiksmas Vilniuje.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
As naudoju savo katinams lietuviska BIOKRAIKA,pagaminta is grudiniu kulturu.Jis gerai sugeria dregme,nesubyra,o kvapas kaip dregnu grudu,kai pasisioja kacius.Beveik nelimpa prie leteneliu.Kaina 5l apie 10 lt.
Atsakyti