Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(Melisa 87 @ 2012 05 30, 17:03)
Ir ziedu as tikrai nerodysiu viesoj erdvej  4u.gif

Aš ir neprašiau parodyt savus, prašiau pavyzdį parodyti smile.gif

Bet šiaip, įdomumui, aš jūsų nepuoliau, tiesiog paprašiau, bet kažkodėl mane ignoruojat kelintą kartą, matyt ir pačiai ginčytis labiau patinka.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 05 30, 17:13)
Aš ir neprašiau parodyt savus, prašiau pavyzdį parodyti smile.gif

Bet šiaip, įdomumui, aš jūsų nepuoliau, tiesiog paprašiau, bet kažkodėl mane ignoruojat kelintą kartą, matyt ir pačiai ginčytis labiau patinka.. cool.gif

Ne konkreciai jus puolat mirksiukas.gif
Ignoruoju todel, kad nei savu nedeciau, nei pavyzdzio mirksiukas.gif
Ir tiek, o gincytis man visai nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 05 30, 17:03)

O jus tikra, kad jie nepravaziuos vokietijos sienos? GAl ir ne, gal pravaziuos italijos  mirksiukas.gif

Ne tik su logika, bet ir su geografija blogai biggrin.gif
O kodėl aš tuo ne tikra, bet dėl to smarkiai abejoju parašiau kitame poste - Breuning nesiskelbia, kad turi partnerių Lietuvoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 30 gegužės 2012 - 18:20
QUOTE(ptashka @ 2012 05 30, 18:12)
Ne tik su logika, bet ir su geografija blogai biggrin.gif
O kodėl aš tuo ne tikra, bet dėl to smarkiai abejoju parašiau kitame poste - Breuning nesiskelbia, kad turi partnerių Lietuvoje.

O kas cia gali buti blogai su logika ir geografija?
Panasu, kad krypstate nuo temos blush2.gif

O ar as minejau kokia kolekcija? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 05 30, 18:28)
O kas cia gali buti blogai su logika ir geografija?
Panasu, kad krypstate nuo temos  blush2.gif

O ar as minejau kokia kolekcija?  mirksiukas.gif

Kažkodėl atrodė, kad minėjot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 05 30, 18:44)
Kažkodėl atrodė, kad minėjot smile.gif

Ne, negalejau tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 05 30, 18:03)

O jus daug ismanote sioj sriti, kad sakote kitaip?
Galbut yra tokiu, kurie tikrai taip padarytu, zinoma, kad gal yra, bet manau, kad kaina tikrai nesiskirtu trigubai  smile.gif

Skirtusi ir tikrai netgi trigubai, mano ziedai nuziureti aukso gijoj kainavo virs 6000 berods, o man juvelyras pagamino uz 1000, ir plius auksas mirksiukas.gif
Ir dar karta pasikartosiu, kad visam pasaulyje juvelyru ranku darbas yra brangiau ir auksciau vertinamas nei gamyklinis, bet jus turbut praleidot sita posta mirksiukas.gif Todel nelabai suprantu tiesa sakant kodel Lietuvoje gamykliniu ziedu kainos yra taip uzkeltos. Bet jus turbut praleidot sita posta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 05 30, 14:26)
Šiuo metu neturiu nuotraukos. Bet mes pasirinkom klasikinius žiedus, balto aukso, 5 mm pločio, su comfort fit, svoris per abu žiedus 12 g. (mano dydis 15,2, MB 22).

Labai panasus ir musu norai smile.gif todel labai smalsu, kaip atrodo smile.gif
Bet as kaip suprantu jus Kaune daretes? Pas kuri juvelyra?
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 05 31, 07:22)
Skirtusi ir tikrai netgi trigubai, mano ziedai nuziureti aukso gijoj kainavo virs 6000 berods, o man juvelyras pagamino uz 1000, ir plius auksas  mirksiukas.gif 
Ir dar karta pasikartosiu, kad visam pasaulyje juvelyru ranku darbas yra brangiau ir auksciau vertinamas nei gamyklinis, bet jus turbut praleidot sita posta  mirksiukas.gif Todel nelabai suprantu tiesa sakant kodel Lietuvoje gamykliniu ziedu kainos yra taip uzkeltos.  Bet jus turbut praleidot sita posta  mirksiukas.gif

Na va, matot, jusiskiai skirtusi, o musiskiai ne mirksiukas.gif Negarantuokite uz mane, prasau.

As jums siulau dar karta perskaityti mano visus postus ir juos suprasti taip kaip reikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti