Turiu ir aš Zepter keptuvę-troškintuvę [smiley=daemon.gif]už 700 Lt, kitus gausim kai sumokėsim likusius pinigus. Bet nesu ta keptuve labai patenkinta, nes neviska moku joje kepti. Mėsai tai gerai, ir be riebalų, ir greičiau, bet jei ką kita, tai ne kartą teko mesti lauk. Pvz.įkaista ta keptuvė per stipriai, įdedi kokią žuvį ir sudega iškarto. Ugnį gali užsukti, bet tas keptuvės dugnas taip paprastai neatvėsta, o ir ištraukt maisto nebespėji, nes jei be riebalų, tai iškart stipriai pritraukia, o tada jau ir sudega [smiley=crazyhot.gif] Ir šiaip viską reik iš naujo man virt-kept mokytis su ta keptuve. Gaila man pinigėlių, bet gi ne aš sugalvojau juos pirkti, o mano būsimas vyras, sveikos gyvensenos mėgėjas :
Niu mielosios.. žiūrėjau ir aš į tuos puodus. Ir nusprendžiau kad neverta.
Kodėl? O todėl, kad man ir taip maistas 'pats' gaminasi kai netingiu produktų paruošti.
Turiu vieną gerą Tefal keptuvą-troškintuvą per universalinės išpardavimą pusdykiai įsigijusi, turiu senovinę ketinę keptuvę ir 2 ketinius troškintuvus (ir žinot ką - niekad jose nepridega mėsa, žuvytė ir daržovės, o lietiniai išvis fantastiški iškepa). Beje ketus laabai gerai šilumą laiko ir išjungus ugnelę visas reikalas burbuliuoja geras 15 min nei tų 7 sluoksnių dugno nereikia.
Puodai man tik sriubai ir kruopoms virti reikalingi (turiu įsistatantį sietelį ir neblogiau nei nx100 Lt puoduose to paties vandenuko garai išgarina )
Dėl ryžių ir pan. - man paprastam puode ryžiai išverda per 12 min būna birūs, nelieka jokio vandens ir maišyti jokiais būdais nereikia
Tas pat su kitom kruopom. Tiesiog reikia žinoti kokios t.b. vandens:kruopų proporcijos ir kaip stipriai virti ;D
Kodėl? O todėl, kad man ir taip maistas 'pats' gaminasi kai netingiu produktų paruošti.
Turiu vieną gerą Tefal keptuvą-troškintuvą per universalinės išpardavimą pusdykiai įsigijusi, turiu senovinę ketinę keptuvę ir 2 ketinius troškintuvus (ir žinot ką - niekad jose nepridega mėsa, žuvytė ir daržovės, o lietiniai išvis fantastiški iškepa). Beje ketus laabai gerai šilumą laiko ir išjungus ugnelę visas reikalas burbuliuoja geras 15 min nei tų 7 sluoksnių dugno nereikia.
Puodai man tik sriubai ir kruopoms virti reikalingi (turiu įsistatantį sietelį ir neblogiau nei nx100 Lt puoduose to paties vandenuko garai išgarina )
Dėl ryžių ir pan. - man paprastam puode ryžiai išverda per 12 min būna birūs, nelieka jokio vandens ir maišyti jokiais būdais nereikia
Tas pat su kitom kruopom. Tiesiog reikia žinoti kokios t.b. vandens:kruopų proporcijos ir kaip stipriai virti ;D
Na as tai jau noreciau papriestarauti nuomonei kad Zepter puodai nieko gero. As turiu pora puodu ir labai patenkinta ju kokybe. Mesyte buna labai sultinga, minksta ir skani. Neatsidziaugiu as jais. O ir karsti islaiko puikiai. Mana ir turi Zepterio puodu, bet parduotuveje pamate panasius isvaizda kaip Zepterio, bet pigesnius puodus ir nusipirko keleta, nes pardaveja aiskino, kad kokybe tokia pati kaip Zepterio, labai geri, termometras yra o ir isvaizda tokia pati, o kaina gerokai mazesne. Tai po pirmo virimo viskas paaiskejo. Nieko jie ne tokie pat, karscio visiskai nelaiko, o ir skonis mesytes troskintos ne toks skanus.
QUOTE (Vaidute @ 2003 05 30, 02:41) |
Turiu ir aš Zepter keptuvę-troškintuvę [smiley=daemon.gif]už 700 Lt, kitus gausim kai sumokėsim likusius pinigus. Bet nesu ta keptuve labai patenkinta, nes neviska moku joje kepti. Mėsai tai gerai, ir be riebalų, ir greičiau, bet jei ką kita, tai ne kartą teko mesti lauk. Pvz.įkaista ta keptuvė per stipriai, įdedi kokią žuvį ir sudega iškarto. Ugnį gali užsukti, bet tas keptuvės dugnas taip paprastai neatvėsta, o ir ištraukt maisto nebespėji, nes jei be riebalų, tai iškart stipriai pritraukia, o tada jau ir sudega [smiley=crazyhot.gif] Ir šiaip viską reik iš naujo man virt-kept mokytis su ta keptuve. Gaila man pinigėlių, bet gi ne aš sugalvojau juos pirkti, o mano būsimas vyras, sveikos gyvensenos mėgėjas : |
Galima kepti ir zuvi, labai skaniai issitroskina ir zuvis be riebalu. Jei moki iskepti mesa, tai kepti reikia ir zuvi taip pat. Gerai ikaitini keptuve zuvi (pvz.lasisa) prispaudi ir uzdengi po keliu min. apverti ir pabaigi istroskinti. Labai labai skanu.
Tik as turiu ne bauer ir ne zepter puodus, o berghoff. Tu mokejai vien uz keptuves 700 lt., o mano visas puodu rinkinys kainavo 350lt. Man visu tu firmu puodai nieko nesiskiria.
Nesuprantu kam moketi brangiau jei gali nusipirkti pigiau.
Na, jei pinigu negaila, galima pirkti kokia tefal geresne ar berghoff (tipo kai zepter, bauer).
O as siaip perku pigesnes, bet ziuriu, kad butu kuo sunkesne, kuo storesnis padas, is kuo daugiau sluoksniu.
O as siaip perku pigesnes, bet ziuriu, kad butu kuo sunkesne, kuo storesnis padas, is kuo daugiau sluoksniu.
as irgi uz berhofa
Aš irgi turiu tokio tipo kaip Berghofas,pirkau
"Metalo amžiuj", bet man va blynai tai kimba
prie jos, nė aš jos suraižiau nei ką. Kai pirkau
pardavėja sakė, kad pradžioj kibs, nes tipo turi
keptuvė įsidirbti, tai va jau 3 metus laukiu kada
ji įsidirbs. Nežinau gal pas mane koks brokas papuolė?
Ar jum taip nebuvo?
"Metalo amžiuj", bet man va blynai tai kimba
prie jos, nė aš jos suraižiau nei ką. Kai pirkau
pardavėja sakė, kad pradžioj kibs, nes tipo turi
keptuvė įsidirbti, tai va jau 3 metus laukiu kada
ji įsidirbs. Nežinau gal pas mane koks brokas papuolė?
Ar jum taip nebuvo?
Turiu spizine, pirkau Gariunuose is Baltarusu,kepa kaina berods iki 30 Lt, vienas trukumas, truputi sunki, bet pakeliama
QUOTE (eglek @ 2004 03 18, 11:08) |
Aš irgi turiu tokio tipo kaip Berghofas,pirkau "Metalo amžiuj", bet man va blynai tai kimba prie jos, nė aš jos suraižiau nei ką. Kai pirkau pardavėja sakė, kad pradžioj kibs, nes tipo turi keptuvė įsidirbti, tai va jau 3 metus laukiu kada ji įsidirbs. Nežinau gal pas mane koks brokas papuolė? Ar jum taip nebuvo? |
Zinot as pradedu abejoti, ar is vis tokios keptuves tinkamos blynu kepimui
Itariu reik susirast kur nors shpizhine kokia, tai bus be problemu. O tos "Tefal" tai tik brangios, o paskui nieko su jom gero negali ishkept
QUOTE (kamanele @ 2004 03 18, 09:13) |
Turiu spizine, pirkau Gariunuose is Baltarusu,kepa kaina berods iki 30 Lt, vienas trukumas, truputi sunki, bet pakeliama |
man taip pat labai patinka ketaus keptuves. yra pirkti ne tik baltarusisku, bet pastarosios pigesnes, o rezultatas tas pat. tiesa, tokioj keptuvej be aliejaus nepagaminsi. bet uztat tokios keptuves nesubraizysi . jos ilgaamzes, nesusidevi
kad sunki, tai trukumas. ypac jauciasi didelio skersmens keptuveje. viena ranka blynu nepavartysi