su lig Besijuokiancios asmenines temos atidarymu-uzdare musu
sveikos!
sveikos!
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 08 04, 08:34)
Atidarė man temutę ir maloniai pranešė asmeniškai. Gal kad pirma tema. Jaučiuo kaip saldainį už dyką gavus .
Matai, kokioj pagarboj esi nuo pirmos dienos jau
Na man žiauru pasirodė, kad temą patvirtina vasarą per 10 dienų ir per visą rankdarbių temą, kurioje puslapių ne taip ir mažai, paskui turi tos savo temos ieškotis. Toks natūralus dalykas pasirodė - pranešimas apie temos patvirtinimą. Gal dabar visada informuos
Suvėliau tapkes, viduj woolą dėjau. Prisižadėjau daugiau niekad ten vilnos nepirkt, bent jau 21 mic. Netgi įtarimų kilo, kad ten nieko panašaus į 21 mic. Iš ornamentų esu 21 mic. pirkus vaivorykštinės vilnos, tai ji puikiausiai tinka netgi šalikams, švelni, paklusni, plonytė, o čia
Suvėliau tapkes, viduj woolą dėjau. Prisižadėjau daugiau niekad ten vilnos nepirkt, bent jau 21 mic. Netgi įtarimų kilo, kad ten nieko panašaus į 21 mic. Iš ornamentų esu 21 mic. pirkus vaivorykštinės vilnos, tai ji puikiausiai tinka netgi šalikams, švelni, paklusni, plonytė, o čia
Juperiuk aciukas uz siltus namucius tau medali reikia iteikti uz namuciu budavojima:)
QUOTE(karalyste @ 2011 08 04, 12:24)
Juperiuk aciukas uz siltus namucius tau medali reikia iteikti uz namuciu budavojima:)
je je...geriau litais duokit
QUOTE(Juperi @ 2011 08 04, 12:35)
o gal medalį su premija?
Neturiu , praūžiau viska atostogaudama .
Sveikos visos
QUOTE(Katinytis @ 2011 08 05, 10:56)
woooo, as zinok buvau pagalvojus apie tave, kad padarei "dingau"...toli buvai uliavot islekus?
Ne netoli , prie jūros Pervalkoj, myniau dvirati . Jau kaip gerai nusisportavau .Po to nusprendėm dar keliom dienom prasitest ir grižom vakar nakti .
Bet jau tavo tos juodosios tapkutės nerealios , aš baisingai mėgstu juoda spalva , tai man jos tokios idealaus grožio ir spalvu derinio
Bet jau tavo tos juodosios tapkutės nerealios , aš baisingai mėgstu juoda spalva , tai man jos tokios idealaus grožio ir spalvu derinio