Kviečiu į naują pavėsinę. Užeikime, sušilkime, pasitarkime ir pasidalinkime savo kasdieniais ir nekasdieniais džiaugsmeliais ir rūpestėliais. Pasidalinkime savo gyvenimo receptais, ar tiesiog tyliai padalyvaukime kitų pasikalbėimuose.
O mūsų mylimiausiai Patricijai sveikatėlės.
Paukštei Rudeninei - sveikatėlės.
Visoms , visoms mergaitėms - sveikatėlės . Sėkmingų gydymų, ilgų remisijų, turiningo laisvalaikio, ramaus laiko....
hmm:) cia turbut ne gripu sergancios renkasi? ar belekuom
Labukos
Siandien man paskutine atostogu diena baigiasi.Ech,kaip greit tas menuo prabego....
Siandien man paskutine atostogu diena baigiasi.Ech,kaip greit tas menuo prabego....
QUOTE(carvel @ 2011 07 30, 23:27)
Labukos
Na, jau tikrai kaip greitai prabėgo.... Ar pavyko pailsėti nors kiek bitei darbininkėlei?
Papildyta:
QUOTE(Cukliukas @ 2011 07 30, 23:08)
hmm:) cia turbut ne gripu sergancios renkasi? ar belekuom
Sveikute - čia temutė visiems, kurie serga , sirgo (tame tarpe ir gripu), gydosi, yra remisijose, pasveiko ir turi savų receptų , kaip gyventi sunkiais ligos momentais ir laimingomis akimirkomis, kaip leisti laisvalaikį, kaip sveikti ne tik kūnu, bet ir dvasia...
Sveikos merginos
Siandien grizau is Druskininku sanatorijos. Vyrui kaip kariskiui buvo privaloma reabilitacija, tai vaziavom kartu. Nuostabiai praleidau laika, pailsejau nuo visko. Vyras uzleido man kelias savo proceduras, dar pati nusipirkau kelis limfodrenazus operuotos puses rankai ir masazus. Kasdien ejau pas psichologa, klausiausi itaigos irasu - mane jie labai gerai veike . Pats miestas labai patiko, noretusi grizti ir vel.
Ateinanti treciadieni laukia chemoterapija, taigi tenka grizti i realybe...
Patriccija, sveikateles Jums ir visoms merginoms taip pat, geros visoms nuotaikos
Siandien grizau is Druskininku sanatorijos. Vyrui kaip kariskiui buvo privaloma reabilitacija, tai vaziavom kartu. Nuostabiai praleidau laika, pailsejau nuo visko. Vyras uzleido man kelias savo proceduras, dar pati nusipirkau kelis limfodrenazus operuotos puses rankai ir masazus. Kasdien ejau pas psichologa, klausiausi itaigos irasu - mane jie labai gerai veike . Pats miestas labai patiko, noretusi grizti ir vel.
Ateinanti treciadieni laukia chemoterapija, taigi tenka grizti i realybe...
Patriccija, sveikateles Jums ir visoms merginoms taip pat, geros visoms nuotaikos
rasu lanka ,aciu uz nauja grazia temele
magam ,kaip faina kad taip smagiai pailsejai su vyru As irgi viena karta buvau Druskininkose su vyru ir vyresniaja dukra (mazosios dar neturejom ) sanatorijoje,tai laaabai patiko
romantike ,klausei,kur isvaziavo dukra-i Skotija,mokytis Labai dar pergyvenu,kolkas nerado dar buto,darbo,suprantu kad ne viskas taip greitai,bet vistiek
carvel ,zinau ta jausma,kai po atostogu reikia i darba grizti...
Kur musu GABIJA
Patriccija ,kaip tu?
O pas mus Klaipedoje juros svente Siandien su mazaja puse dienos vaiksciojome centre,buvom mugeje,prisiziurejau visokiu graziu dalyku Tik i feerverkus nevaziavom jau,pavargom
magam ,kaip faina kad taip smagiai pailsejai su vyru As irgi viena karta buvau Druskininkose su vyru ir vyresniaja dukra (mazosios dar neturejom ) sanatorijoje,tai laaabai patiko
romantike ,klausei,kur isvaziavo dukra-i Skotija,mokytis Labai dar pergyvenu,kolkas nerado dar buto,darbo,suprantu kad ne viskas taip greitai,bet vistiek
carvel ,zinau ta jausma,kai po atostogu reikia i darba grizti...
Kur musu GABIJA
Patriccija ,kaip tu?
O pas mus Klaipedoje juros svente Siandien su mazaja puse dienos vaiksciojome centre,buvom mugeje,prisiziurejau visokiu graziu dalyku Tik i feerverkus nevaziavom jau,pavargom
Visoms labukas
Kaip gerai, kad sugalvojai kartu su vyru važiuoti. O man įdomu, ar kai tu užsisakinėjai procedūras, nupasakojai savo situaciją, ar turėjai savo gydymo popieriukus? Ar tu pati žinojai, kokių procedūrų tau reikia ir nori?
SVETUK , kaip gerai, kad tau tokios šventės panosėje vyksta Gal šiek tiek apsiraminai, bent jau kurį laiką dėl vyresnėlės. Sunku paleisti vaikus į gyvenimą - juk mamai vaikas visada bus vaikas, kad ir kiek metų beturėtų. Tai ir tenka visada širdelėje šalia meilės dar ir rūpestėlio dėl savo vaikelio krepšelį nešiotis su savimi. Bet viskas susitvarkys - pamatysi. Reikia laiko - juk dukrytės gyvenimas iš esmės keičiasi ir prasideda visiškai naujas etapas - naujas ir tik jos gyvenimas. Nė nepajusi, kaip įsisuks ratas, ir tai , kas tau šiandien kelia rūpestį, liks tik prisiminimas.
Gabija šiuo metu nedalyvauja mūsų temutėse - pasiėmė sau atostogėles. Lankosi pas Meistrą, stiprina dvasinę svekatą, puoselėja pozityvą . Jau kažkada ji taip yra dariusi , jei prisimenat , tik tada pati pasisakė, kad kuriam tai laikui "išnyks iš eterio". Linkiu kuo geriausio visko ir lauksime jos pasirodant.
Tikiuosi, kad ji nesupyks, kad papasakojau....
Įmetu dar tokį straipsnelį. Viskas kaip ir žinoma, bet gal dar kartą pravartu paskaityti, nes liečia kiekvieną šeimos narį...
Maisto produktų skonis
QUOTE(Magam @ 2011 07 31, 00:38)
Kaip gerai, kad sugalvojai kartu su vyru važiuoti. O man įdomu, ar kai tu užsisakinėjai procedūras, nupasakojai savo situaciją, ar turėjai savo gydymo popieriukus? Ar tu pati žinojai, kokių procedūrų tau reikia ir nori?
QUOTE(SVETA K. @ 2011 07 31, 00:57)
Kur musu GABIJA
Kur musu GABIJA
SVETUK , kaip gerai, kad tau tokios šventės panosėje vyksta Gal šiek tiek apsiraminai, bent jau kurį laiką dėl vyresnėlės. Sunku paleisti vaikus į gyvenimą - juk mamai vaikas visada bus vaikas, kad ir kiek metų beturėtų. Tai ir tenka visada širdelėje šalia meilės dar ir rūpestėlio dėl savo vaikelio krepšelį nešiotis su savimi. Bet viskas susitvarkys - pamatysi. Reikia laiko - juk dukrytės gyvenimas iš esmės keičiasi ir prasideda visiškai naujas etapas - naujas ir tik jos gyvenimas. Nė nepajusi, kaip įsisuks ratas, ir tai , kas tau šiandien kelia rūpestį, liks tik prisiminimas.
Gabija šiuo metu nedalyvauja mūsų temutėse - pasiėmė sau atostogėles. Lankosi pas Meistrą, stiprina dvasinę svekatą, puoselėja pozityvą . Jau kažkada ji taip yra dariusi , jei prisimenat , tik tada pati pasisakė, kad kuriam tai laikui "išnyks iš eterio". Linkiu kuo geriausio visko ir lauksime jos pasirodant.
Tikiuosi, kad ji nesupyks, kad papasakojau....
Įmetu dar tokį straipsnelį. Viskas kaip ir žinoma, bet gal dar kartą pravartu paskaityti, nes liečia kiekvieną šeimos narį...
Maisto produktų skonis
na tuomet jungiuosi prie jusu,gal ikvepsiu is jusu optimizmo nes kolkas tik pusu lentas uzuodziu,o gydymas dar neprasidejo,labiausiai tikiuosi,kad pavyks gauti kompensuojamus vaistus
QUOTE(rasų lanka @ 2011 07 31, 15:36)
Aciu,Rasele,tu ,kaip visada moki rasti tinkamus zodzius ir nuraminti
Viska suprantu,bet uzeina toks egoistiskas noras- kad ji salia butu Labai ilgiuosi...jau ziuriu pigius biletus,planuoju kai vyras gris,tai lapkricio pradzioje gal nuskrysiu pas ja
Siandien vel buvom sventeje,labai sauniai praleidom laika
Siandien buvau darytis echoskopijos,viskas idealu,sake nevisi sveiki zmones tokius rezultatus gauna,viskas geriau nei gerai.PAGALIAU kazkas gero ir man sveikatos srityje,issisiepus iki ausu kaip Jusu sveikateles?
QUOTE(SVETA K. @ 2011 07 31, 23:47)
..jau ziuriu pigius biletus,planuoju kai vyras gris,tai lapkricio pradzioje gal nuskrysiu pas ja
Na va, kaip fainai, bus proga ir tau pakeliaut, o tai neišsiruoštum .Neliūdėk - tai naujas tavo gyvenimo etapas, priprasi pamažu... gerai, kad mažąją dar namie turi, ir dar ilgai turėsi, kol užaugs
Mes Jūros šventėj irgi pabuvojom - šeštadienį vėlai vakare, jau sutemus, grįžus iš "Laumės juostos" Palangoje. Naktinė Jūros šventė buvo labai labai . Grįžom 1 val. nakties. Galvojau, kad ant rytojaus kojų nejausiu nuo vaikščiojimo, bet nieko, beveik normaliai.
Grįžom jau namo, katinas mūsų "prikerštavęs" - negerų darbų pridirbęs, nes buvo vienas namie, mama tik užeidavo trumpam. Gera namie
-------