Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Babi* @ 2011 08 29, 14:05)
Sveikos 4u.gif Taigi, nusprendžiau ir aš pabandyti rūbų kapsulės metodą ir susidūriau su problema: negaliu nustatyti savo spalvinio tipo. Pagal vienus aprašymus esu žiemos, pagal kitus-rudens tipas. Gal jūs galėsite padėti? ax.gif Mano plaukai tamsiai rudi, akys rudos, oda vidutinio tamsumo, šiek tiek strazdanota, antakių ir blakstienų spalva juoda smile.gif

jai akys rudos tai tikrai ne ziema,turbut kad esat ruduo koks deep...jus daret testa kad nustatyti savo tipa?yra temoje ideti tikrai kazkur blush2.gif
Papildyta:
nustatyti tipa testas
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2011 08 29, 16:04)
jai akys rudos tai tikrai ne ziema,turbut kad esat ruduo koks deep...jus daret testa kad nustatyti savo tipa?yra temoje ideti tikrai kazkur blush2.gif
Papildyta:
nustatyti tipa testas

Ten ne testai, o aprašymai. Peržiūrėjau visus, kuriuos radau. Dabar padarysiu tą testą, kur įkėlėt nuorodą, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Išsiaiškinau, esu deep autumn clap.gif
Atsakyti
Visgi, dar prašau, kad pažiūrėtumėte nuotraukas, ar tikrai esu deep autumn blush2.gif (nuoroda)
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 08 29, 22:10)
Visgi, dar prašau, kad pažiūrėtumėte nuotraukas, ar tikrai esu deep autumn blush2.gif (nuoroda)

visgi man atrodo kad deep autumn busite. reikia palaukti dar Dontstop ar kitu merginu nuomoniu. 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kaip reiktų derinti kepurę, šaliką ir pirštines g.gif. Pvz jei paltas striukė pilki, tai tikriausiai rinktis pilkos spalvos aksesuarus nereikia? Dabar dvejoju ar rinktis pilką ar tamsiai mėlyną (ar kažką panašaus).

QUOTE(Babi* @ 2011 08 29, 21:10)
Visgi, dar prašau, kad pažiūrėtumėte nuotraukas, ar tikrai esu deep autumn blush2.gif

Man irgi atrodo, kad teisingai nusistatei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 08 29, 22:10)

Na, ne žiema schmoll.gif Gali būti netgi vasara soft arba cool. Nežinau tiksliai, aš nuotraukose matau labiau pilkus plaukus, nei rudus, ypač pirmoje g.gif
Papildyta:
QUOTE(raami @ 2011 08 30, 07:55)
Mergaitės, o kaip reiktų derinti kepurę, šaliką ir pirštines g.gif. Pvz jei paltas striukė pilki, tai tikriausiai rinktis pilkos spalvos aksesuarus nereikia? Dabar dvejoju ar rinktis pilką ar tamsiai mėlyną (ar kažką panašaus).

Kaip vasaros tipui - galima ir pilkos, tik tamsesnio atspalvio, nei striukė ax.gif
Sau aš pasirinkčiau keletą spalvotų komplektų, prie pilkos labai daug kas tinka. Tik nesirinkčiau vienodų pirštinių - kepurės - šaliko, nėra tai blogai, bet galima įdomiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 30, 08:05)
Na, ne žiema  schmoll.gif Gali būti netgi vasara soft arba cool. Nežinau tiksliai, aš nuotraukose matau labiau pilkus plaukus, nei rudus, ypač pirmoje  g.gif

Plaukai rudi, turbūt nuo fotoaparato taip gavosi. Dar vėliau paieškosiu nuotraukų, gal kur geriau viskas matysis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 30, 07:05)
Kaip vasaros tipui - galima ir pilkos, tik tamsesnio atspalvio, nei striukė  ax.gif

Ačiū 4u.gif Tai man prie striukės butų tamsesni, prie palto šviesesni ax.gif
Atsakyti
Na štai, dar vieną nuotrauką įkėliau, gal bus dar geriau matyti ax.gif
Atsakyti
O dabar su paveiksliukais bigsmile.gif Kuri spalva geresnė prie pilko soft vasarai ax.gif Dar gerai būtų, kad ir prie juodo tiktų doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 30, 08:08)
Ačiū 4u.gif Tai man prie striukės butų tamsesni, prie palto šviesesni ax.gif

Irgi gerai smile.gif

QUOTE(raami @ 2011 08 30, 08:15)
O dabar su paveiksliukais bigsmile.gif Kuri spalva geresnė prie pilko soft vasarai ax.gif Dar gerai būtų, kad ir prie juodo tiktų doh.gif

Abidvi tiktų 4u.gif

Babi*, aš ir trečioj foto matau lietuviškus pilkokus plaukus, gal monitorius kaltas blush2.gif Jūs spalvas renkatės ne rudeniškas (pilka, rožinė), kaip jūsų manymu, jums tokios tinka labiau, nei pvz garstyčių, samanų, chaki, rūdžių?
Atsakyti