Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 08, 10:28)
Laba 4u.gif
Gal galit ką pasakyti apie Mindaugą Armonavičių iš Kauno g.gif  Noriu su juo susitikti, bet neturiu jokių rekomendacijų, o mačiau tik jo nuotraukas  ax.gif

o kodel nenori susitikti be rekomendaciju? parodys dar nuotrauku ir siaip pamatysi koks jis, ar rasit bendra kalba. nuotraukos labai grazios
Atsakyti
QUOTE(krista# @ 2006 03 08, 13:21)
o kodel nenori susitikti be rekomendaciju? parodys dar nuotrauku ir siaip pamatysi koks jis, ar rasit bendra kalba. nuotraukos labai grazios

Susitikt eisiu su juo, tiesiog pačiai būtų ramiau turint rekomendacijas. Kaip jau viena forumietė patarinėjo, turėti kitų žmonių rekomendacijas labai pravartu mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

norejau pasiklausti, gal kas zinot fotografa Andriu Ramona (Vilnius), gal matet jo darbus ar gal siaip kokios informacijos apie ji turit.
Buciau labai dekinga, jei parasytumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jujajuja @ 2006 03 08, 16:36)
Laba,

norejau pasiklausti, gal kas zinot fotografa Andriu Ramona (Vilnius), gal matet jo darbus ar gal siaip kokios informacijos apie ji turit.
Buciau labai dekinga, jei parasytumet  4u.gif

http://www.andriusramonas.lt/

Rodus forumiete Ilka ji uzsisakiusi
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 08, 15:14)
Susitikt eisiu su juo, tiesiog pačiai būtų ramiau turint rekomendacijas. Kaip jau viena forumietė patarinėjo, turėti kitų žmonių rekomendacijas labai pravartu mirksiukas.gif

Apie rekomendacijas - jeigu man skambina jaunieji o pats aš tą dieną jau užimtas, tai yra du fotografai kurių telefonus duodu ir rekomenduoju ramia sąžine, žinodamas kad man tikrai paskui nebus gėda prieš žmones. Ir Mindaugas - vienas iš jų.
Atsakyti
QUOTE(T L @ 2006 03 09, 13:25)
Apie rekomendacijas - jeigu man skambina jaunieji o pats aš tą dieną jau užimtas, tai yra du fotografai kurių telefonus duodu ir rekomenduoju ramia sąžine, žinodamas kad man tikrai paskui nebus gėda prieš žmones. Ir Mindaugas - vienas iš jų.

Dėkui už rekomendaciją aciuks.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas gali patarti koki gera fotografa, kurio nuotraukas negeda butu ziureti ir kitam parodyti. Bei kaina butu gana normali. Na nedidesne nei 1000 litu.
Vestuves planuojam daryti rugpjucio pradzioj. Kazkokia psichoze. apskambinom net pats nezinau kiek jau fotografu ir visi uzimti. Pradejom skambinti vasario vidury o jau uzimta. Net kai kuriem paskambini ir paklausi kaip cia taip viskas taip anksti. Net visi stebisi kad siais metais dar nera taip buve. Visi kaip isproteja.
Tiesa vestuves butu Druskininkuose. Aciu uz pagalba.
Aisku jei zinot kokiu apsisaukeliu ar lievaku labai gerai butu juos suzinoti kad nepakliuti i ju pinkles.
Atsakyti
http://www.foton.lt/
Natalija

http://www.photographer.lt/
nenatalija smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Ar girdejo kuri apie R. Vasiliauska ir jo komanda? Labai ydomu butu ka nors isgirsti apie ji pries susitinkant...
Dekui smile.gif
Atsakyti
Taigi
Gal kam teko susidurti su Vilma Kanagaite arba Juozu Kamensku?
Atsakyti
Dar kitas toks klausimas.
Kadangi musu vestuves Druskininkuose, tai gal zinot apie tas vietas geru fotografu. Nes kiek perziurejau viskas kas cia yra apie fotgrafus apie Druskininkus ramu.
?
Atsakyti
Labas, merginos,

Jus tokios nuostabios, komplimentai! 4u.gif Be jusu vestuviu nesuorganizuociau... lotuliukas.gif

Prisiskaiciau apie fotografa Zavadski. Gal galetumet ir kainas pas ji nurodyt? Dekui.
Atsakyti