Turbūt jau gavote AŽ, kad naujasis kalendorius jau yra http://kalendorius.supermama.lt/
SOS. Gal kas gali patarti kaip atsijungti nuo to kalendoriaus?
Šaunus naujasis kalendorius
Man rašo kiek dienų iki gimdymo, o aš noriu sužinoti gimdymo datą (kaip senam kalendoriuje buvo)
Ir dar, kad rašytų ne tik nėštumo savaitę, bet ir dienas, pvz. 6 savaitė ir 2 dienos
senesnis kalendorius labiau patiko
Naujame kalendoriuje tik reklama, nematau jokios naudingos informacijos. Visiska, totali nesamone, o ne kalendorius. Senasis 1000 kartu geresnis buvo. Siaip suvedziau bele kokius duomenis, paziuret kaip jis veikia, o dabar pastoviai man rodo desiniame sone, uz kiek dienu gimdysiu nors nesilaukiu. Kaip atjungti ta nesamoninga kalendoriu?
Man irgi patiko labiau senesnis. nes ten galedavai i prieki pasiziureti kokia bus tavo nestumo savaite konkrecia data. Pvz man dabar 6 savaite o as norciau suzinoti kada man bus pvz 13 savaite ir kad galeciau suzinoti turiu savo kalendoriu pasiimti ir skaiciuoti i prieki tada matysiu koki menesi ir kelinta diena ji prasides
Nors sis atrodo modernesnis bet informatyvesnis buvo anas
QUOTE(diz-diz @ 2011 12 14, 14:28)
Man irgi patiko labiau senesnis. nes ten galedavai i prieki pasiziureti kokia bus tavo nestumo savaite konkrecia data. Pvz man dabar 6 savaite o as norciau suzinoti kada man bus pvz 13 savaite ir kad galeciau suzinoti turiu savo kalendoriu pasiimti ir skaiciuoti i prieki tada matysiu koki menesi ir kelinta diena ji prasides
vat man ta skaiciuokle pati senajam kalendoriu buvo pati pati paciausia... o dabar nepykit, bet visiska nesamone..
QUOTE(Monikule... @ 2011 12 21, 00:15)
vat man ta skaiciuokle pati senajam kalendoriu buvo pati pati paciausia... o dabar nepykit, bet visiska nesamone..
Kur dingo senasis gerasis kalendorius?????
NAujasis totali reklama
NAujasis totali reklama
Man neteko susidurt su senuoju, bet ziuriu daug cia jusu nepatenkintu...