julioske,fainas meskutis. As taip pat prisidedu prie sveikinimu tavo dukrytes
sveikos kepejos,
sugristu i jusu gretas:) Puse metu prasedejom be interneto, tai tiek ziuriu naujos info atsirade apie tortu puosyba.... Labai noriu isbandyti nauja Sandrulytes ikelta sviestini krema tepama po puosimo mase. Taip pat reikia atsinaujinti inventoriu.
Dar nori upaklausti: ar daug kas naudojate vielyte gelyciu daryme? kur perkate? internetinese parduotuvese?
cia mano vienas paskutiniuju darbeliu:)
sugristu i jusu gretas:) Puse metu prasedejom be interneto, tai tiek ziuriu naujos info atsirade apie tortu puosyba.... Labai noriu isbandyti nauja Sandrulytes ikelta sviestini krema tepama po puosimo mase. Taip pat reikia atsinaujinti inventoriu.
Dar nori upaklausti: ar daug kas naudojate vielyte gelyciu daryme? kur perkate? internetinese parduotuvese?
cia mano vienas paskutiniuju darbeliu:)
Kiek groziu pridejote
Imesiu ir as kelis kuklius..
Sokoladinis, puosta pastilazu ir grietinele. Skirtas merginai/moteriai, kuri megsta alu
O cia nuo Joniniu uzsilikes. Rafaelo, pastilazas.
Karamelinis Vysniu, Rafaelo, pastilazas.
Imesiu ir as kelis kuklius..
Sokoladinis, puosta pastilazu ir grietinele. Skirtas merginai/moteriai, kuri megsta alu
Karamelinis Vysniu, Rafaelo, pastilazas.
Labutis visos saunios kepejos.Jusu sugebejimams nera ribu
Turiu klausimely Ar galiu torta Rafaelo kloti su is saldainiu pagaminta mase,pastiliazu,ar kaip jus ten vadinat?
Na as galvoju,jeigu tas tortas minkstas,o ta mase reikia taip grazei uzkloti ir palyginti,tad galvoju ar man megejai-kepejai tai gali pavykti
Turiu klausimely Ar galiu torta Rafaelo kloti su is saldainiu pagaminta mase,pastiliazu,ar kaip jus ten vadinat?
Na as galvoju,jeigu tas tortas minkstas,o ta mase reikia taip grazei uzkloti ir palyginti,tad galvoju ar man megejai-kepejai tai gali pavykti
julioske, didziausi sveikinimai tavo dukrytei
vestinuka, aptepk sviestiniu kremuku ir kuo drasiausiai denk...
Papildyta:
beje, saldainiu mase ir pastilazas tai dvi skirtingos mases...
Papildyta:
QUOTE(gabijux @ 2011 07 17, 19:33)
julioske, didziausi sveikinimai tavo dukrytei
Papildyta:
Papildyta:
Aciu gabijux
Mano tortas MAN. Patobulintas Snikerinis (gaivumo daugiau pridejau).
Komentarai mielai priimami (turesiu omeny, kad grozis - skonio reikalas ).
Komentarai mielai priimami (turesiu omeny, kad grozis - skonio reikalas ).
Raganyte,skaniai atrodo. Tai taip iseina,kad svenciate gimtadieni savo?
Isduokit paslapti kaip tobulinot torta?
Isduokit paslapti kaip tobulinot torta?
Sveikos menininkes jus meninkes.Visu tortai grazus ,bet jau @adrij@ tai be zodziu.Zinot @adrij@ jusu tortai tokie aristokratiskai grazus,kad net kvapa uzgniauzia.
Ne be reikalo jie "tortai -keliauninkai".Matosi is jusu darbu ir naudingu patarimu,kad jus profesionale.sekmes visoms
Ne be reikalo jie "tortai -keliauninkai".Matosi is jusu darbu ir naudingu patarimu,kad jus profesionale.sekmes visoms
QUOTE(anber @ 2011 07 17, 18:07)
fainas papartis čiut plonesnis galėtų būt, bet visuma liux
šį savaitgalį kažkaip atgaiva buvo...
medutis, pastilažas.. man pačiai jis toks
o šitą paišiau ir kaifavau... vėl dailės pamokų užsimaniau... gaila nuotruakose nesimato, bet tortas nėra lygiu paviršiu.. jis reljefinis atitinkamai vėžliukams
šokoladinis ir pastilažas
Julioske, tavo mazaj su pirmuoju skaniuoju Gimtadieniu, meskis superinis, kaip mano sunus sako, koks mielas
Akvilyte, as apakus, koks grozis, jau valgyti tai tikrai neleisciau arba graziai nulupciau piesini
Akvilyte, as apakus, koks grozis, jau valgyti tai tikrai neleisciau arba graziai nulupciau piesini
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 18, 00:33)
šį savaitgalį kažkaip atgaiva buvo...
nerealiai