QUOTE(Granatas @ 2011 08 09, 11:15)
1. AD atsirasti reikia BŪTINAI 2 dalykų: geno + aplinkos faktorius.
Jei genas yra, bet nėra stimuliuojančio aplinkos faktoriaus, AD gali ir neišlįsti.
Genas - jei giminėje yra žmonių, kurių sausa oda, net ir nabaisiai, bet jei nusiprausus ją reikia pakremuoti, sveikinu - genas giminėj yra
2. Antras pagal svarbumą dalykas - su AD galima gyventi visiškai normalų pilnavertį gyvenimą ir juo džiaugtis Lietuvos medikai paprastai nuteikia priešingai sakydami, kad dabar jau vargsit visą gyvenimą
3. Tam, kad gyvent normaliai su AD nereikia jokių didelių investicijų, vaistų, tepalų ir kitokio š....
Mano schemutę sėkmingai išbandė jau 12 vaikų ir 3 suaugę
Kaip aš ją sugalvojau? Dėka Amerikos protingų medikų ir mokslinkų Ačiū, kad visgi yra žmonių, kurie nuoširdžiai dirba savo darbą
Papildyta:
Dabar paklausite, kodėl aš tą darau?
1. Aš mama, turintį vaiką, sergantį posunke AD forma
2. Aš žmona, turinti vyrą, sergantį posunke AD forma
3. Aš turiu lengvą AD formą
Aš žinau, ką reiškia nemiegoti naktim, antrinės infekcijos ir t.t.
Ko aš prašau už sėkmės formulę? Labai nedaug
Jei jums pavyks, tiesiog nepamirškit pasidžiaugt ir papasakot, kad jums pavyko - labai visuomet laukiu feedback'o. O jei kada nors gyvenime susitiksim pasidžiaugt prie arbatos puodelio ir pyrago, apskritai - FAINAI
Jei genas yra, bet nėra stimuliuojančio aplinkos faktoriaus, AD gali ir neišlįsti.
Genas - jei giminėje yra žmonių, kurių sausa oda, net ir nabaisiai, bet jei nusiprausus ją reikia pakremuoti, sveikinu - genas giminėj yra
2. Antras pagal svarbumą dalykas - su AD galima gyventi visiškai normalų pilnavertį gyvenimą ir juo džiaugtis Lietuvos medikai paprastai nuteikia priešingai sakydami, kad dabar jau vargsit visą gyvenimą
3. Tam, kad gyvent normaliai su AD nereikia jokių didelių investicijų, vaistų, tepalų ir kitokio š....
Mano schemutę sėkmingai išbandė jau 12 vaikų ir 3 suaugę
Kaip aš ją sugalvojau? Dėka Amerikos protingų medikų ir mokslinkų Ačiū, kad visgi yra žmonių, kurie nuoširdžiai dirba savo darbą
Papildyta:
Dabar paklausite, kodėl aš tą darau?
1. Aš mama, turintį vaiką, sergantį posunke AD forma
2. Aš žmona, turinti vyrą, sergantį posunke AD forma
3. Aš turiu lengvą AD formą
Aš žinau, ką reiškia nemiegoti naktim, antrinės infekcijos ir t.t.
Ko aš prašau už sėkmės formulę? Labai nedaug
Jei jums pavyks, tiesiog nepamirškit pasidžiaugt ir papasakot, kad jums pavyko - labai visuomet laukiu feedback'o. O jei kada nors gyvenime susitiksim pasidžiaugt prie arbatos puodelio ir pyrago, apskritai - FAINAI
Nesupratau tos sėkmės formulės, ar dar reikia kantrybės