as taip pat,kaip ir visus-per ranksluosti,slapius dar
sveikos dar sykį nefertitės schemutę jau radau, tik ten be spalvų.. tiesiog simboliai, bet nėra nei spalvų kodų, nieko :/ gal kuri vis tik turi ? jei ne, tai teks pačiai bandyt atsirinkt spalvas....
ir tada dar vienas dalykėlis gal kuri turi įvairių žemėlapių schemų ? aišku, geriausia būtų Lietuvos, bet kad labai jau sunku rasti....
iš anksto dėkoju
p.s. labai gražūs darbeliai
ir tada dar vienas dalykėlis gal kuri turi įvairių žemėlapių schemų ? aišku, geriausia būtų Lietuvos, bet kad labai jau sunku rasti....
iš anksto dėkoju
kol viska perskaiciau saunus darbeliai
diskutuojat del kainu, tai paskaiciavau, kiek kainuotu mano siuvinejamas daugiau nei 6 lapu paveikslas,- 52 500 kryzeliu * 0,03 Lt = 1575 Lt. Is to atmetus, kiek kainavo medziaga ir kiek kainuos siulai, reminimo net neskaiciuojant, lieka dar maziau.. o siuvinesiu ji tikrai ne maziau nei metus, nes laaabai daug blendingo ir pavieniu kryzeliu. Tai net ir tie 1500 lt, kuriu niekas uz ta paveiksla nemoketu, man rodosi labai mazai kaip uz metus darbo.. Reziume,- is siuvinejimo nepraturtesi tai jau geriau dovanoti
diskutuojat del kainu, tai paskaiciavau, kiek kainuotu mano siuvinejamas daugiau nei 6 lapu paveikslas,- 52 500 kryzeliu * 0,03 Lt = 1575 Lt. Is to atmetus, kiek kainavo medziaga ir kiek kainuos siulai, reminimo net neskaiciuojant, lieka dar maziau.. o siuvinesiu ji tikrai ne maziau nei metus, nes laaabai daug blendingo ir pavieniu kryzeliu. Tai net ir tie 1500 lt, kuriu niekas uz ta paveiksla nemoketu, man rodosi labai mazai kaip uz metus darbo.. Reziume,- is siuvinejimo nepraturtesi tai jau geriau dovanoti
QUOTE(murkse @ 2011 07 17, 09:17)
Nuostabus metrikutis - jis irgi mano planuose Tik as noriu paklausti - ar debeselis pusiniu kryzeliu siuvinetas?
QUOTE(InDovi @ 2011 07 15, 21:02)
pagaliau prisiruošiau parodyt keletą darbelių.
Naujas, dar kvepiantis dažais metrikas
Gražūs darbeliai
Naujas, dar kvepiantis dažais metrikas[img]
gerai skamba
o siaip - grazuuuu
QUOTE(Madein @ 2011 07 17, 11:43)
Jei aida 14 dydžio, tai tą kvadratukų skaičių dauginat iš 1,8
Jei aida 16 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,6
Jei aida 18 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,4
Jei aida 16 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,6
Jei aida 18 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,4
cia psiskaiciuojat kiek jums medziagos reikia,tarkim dabelis 40x30 kryziuku ,ir dauginat 14 aidos 40 kryziuku x 1,8 ,ir 30 kryziuku x 1,8 ~ suapvalinat,ir gaunate kiek jums reikia medziagyte,plius 10-20 cm is krastu
ir dar norejau pasiklausti, kaip yra siuvinejama: ar pildomas kvadratelis ar siuvinejama kazkuri spalva?
nelabai supratau,pildomas kryziukas
QUOTE(Resifee @ 2011 07 17, 16:36)
sveikos dar sykį nefertitės schemutę jau radau, tik ten be spalvų.. tiesiog simboliai, bet nėra nei spalvų kodų, nieko :/ gal kuri vis tik turi ? jei ne, tai teks pačiai bandyt atsirinkt spalvas....
iš anksto dėkoju
iš anksto dėkoju
tam yra paiesku tema
Sveikos
pasirodau Nimue
pasirodau Nimue
wow,grazu.giriu ir kitu darbelius,kurie liko nepagirti
oi,as turbut nebeiskesiu ir pasiimsiu ji siuvinet,nors prisizadejus kad kol nepabaigsiu vieno darbo,nesiimsiu kito,bet kad labai jau niezti nagai ji pradet
oi,as turbut nebeiskesiu ir pasiimsiu ji siuvinet,nors prisizadejus kad kol nepabaigsiu vieno darbo,nesiimsiu kito,bet kad labai jau niezti nagai ji pradet
Labas vakaras,
Išdrįsiu paprieštarauti, nes gi ne visai taip skaičiuojama 1,8 cm 14 aidoje užima 10 kryžiukų (schemoje 1 kvadratukas), tai ne 40 x 1,8 cm, o 4 x 1,8 cm ir 3 x 1,8 cm, jei paveiksliukas 40x30 kryžiukų (schemoje 4x3 kvadratėlių po 10 kryžiukų).
Ta proga ir visų atliktus darbelius noriu pagirti. Šaunuolės
Stengiuosi temoje aktyviai nesireikšti, nes ir girti pačiai nieko doro nenuveikiant tiesiog nepatogu Pasiskaičiusi daug įvairių jūsų atsiliepimų apie tuos markerius (iš pradžių buvau labai susigundžiusi pirkti), kad kartais neišsiplauna, ar spalvytė medžiagos pablunka nuo saulės ar nuo laiko, nusprendžiau daigstytis liną. Tai kolkas tik su tinkleliu ir vargstu Mano vėžliški tempai palyginus su jumis.
QUOTE(Uodegyte @ 2011 07 17, 21:08)
cia psiskaiciuojat kiek jums medziagos reikia,tarkim dabelis 40x30 kryziuku ,ir dauginat 14 aidos 40 kryziuku x 1,8 ,ir 30 kryziuku x 1,8 ~ suapvalinat,ir gaunate kiek jums reikia medziagyte,plius 10-20 cm is krastu
Išdrįsiu paprieštarauti, nes gi ne visai taip skaičiuojama 1,8 cm 14 aidoje užima 10 kryžiukų (schemoje 1 kvadratukas), tai ne 40 x 1,8 cm, o 4 x 1,8 cm ir 3 x 1,8 cm, jei paveiksliukas 40x30 kryžiukų (schemoje 4x3 kvadratėlių po 10 kryžiukų).
Ta proga ir visų atliktus darbelius noriu pagirti. Šaunuolės
Stengiuosi temoje aktyviai nesireikšti, nes ir girti pačiai nieko doro nenuveikiant tiesiog nepatogu Pasiskaičiusi daug įvairių jūsų atsiliepimų apie tuos markerius (iš pradžių buvau labai susigundžiusi pirkti), kad kartais neišsiplauna, ar spalvytė medžiagos pablunka nuo saulės ar nuo laiko, nusprendžiau daigstytis liną. Tai kolkas tik su tinkleliu ir vargstu Mano vėžliški tempai palyginus su jumis.
QUOTE(B_March @ 2011 07 17, 17:54)
Reziume,- is siuvinejimo nepraturtesi tai jau geriau dovanoti
Tai jau tikrai...
Gerai, kai toki triusa padovanoji ir matai kad zmogus vertina ir supranta.
labai geras jausmas
O parduoti darbelius veltui aisku kad gaila, bet juk kartais reikia nors kiek prisidurti..
QUOTE(Bianca @ 2011 07 17, 17:39)
Nuostabus metrikutis - jis irgi mano planuose Tik as noriu paklausti - ar debeselis pusiniu kryzeliu siuvinetas?
ačiū. 2 kartą jį siuvinėjau. ne kiek ne vargina tai labai labai mielas. Debesėlis pusiniu
QUOTE(P.Sh. @ 2011 07 17, 19:48)
Gražūs darbeliai
QUOTE(vasarė @ 2011 07 17, 19:54)
ačiū
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 07 17, 22:24)
Sveikos
pasirodau Nimue
pasirodau Nimue
o mano planuose šis, tik labai labai tolimuose labai daug metrikų laukia dabar savo eilės, o ir savo vyrukui albumą nuotraukoms reik sukurt