Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XII tema

help.gif help.gif help.gif paaiskinkit kaip mezgasi pusskares?
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2011 08 08, 19:42)
ir man labai patiko sitas salikelis sakykit kur gauti jo mezgimo instrukcijas blush2.gif

Kai pirksit siūlus, paprašykit pardavėjos - parodys, o šiaip tai siūluose yra skylutės ir jas surenku ant virbalo 10 arba 12 akiu ir paskui parastai mezgu, nemoku paaiškinti blush2.gif
Kitą savaitę megsiu, galėsiu nufotkinti pagrindinius žingsnius, jei iki to laiko nerasit, kas normaliai parodytų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Boombate @ 2011 08 09, 15:11)
help.gif  help.gif  help.gif paaiskinkit kaip mezgasi pusskares?

Šitam psl daaaug skarų ir pusskarių http://knitting-club...p/shawls-2.html
Atsakyti
QUOTE(anny @ 2011 08 09, 15:57)
Kai pirksit siūlus,

tai dekui, lauksiu nes dar siulu neturiu tai neskubu , reik suneliui liemene iki cempiomato trispalve pabaigt biggrin.gif bet labai noriu to saliko
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2011 08 09, 17:02)
tai dekui, lauksiu  nes dar siulu neturiu tai neskubu , reik suneliui liemene iki cempiomato trispalve pabaigt biggrin.gif  bet labai noriu to saliko

Kitoj temoj mačiau, kad jau puikiai sekasi megzti garbaniukus šalikėlius, bet gal kam pravers pora nuotraukeliu
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Skara "Haruni":

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 08 12, 22:25)
Skara "Haruni":

user posted image

kaip gražu wub.gif aš nesirįžtu skarų megzti, atrodo nuostabiai, bet...ko tai nedrąsu pradėt
Atsakyti
Laba diena:)

Gal kas kur uzmate schema arr bande megzti tokia daikta? nemoku iklet foto, tai dedu nuoroda.. ( tai, ka devi Daina Bosas), ir galvoju, kokiu cia siulkiu reiktu.. man labai patiktu merino vilna:)
http://pramogos.delf...u.d?id=48097227
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 08 13, 08:31)
kaip gražu  wub.gif  aš nesirįžtu skarų megzti, atrodo nuostabiai, bet...ko tai nedrąsu pradėt

ačiū 4u.gif gal geriau nepradėk, nes negalėsi sustoti lotuliukas.gif Ši mano 3, mezgu dabar Gail, siūlų turiu dar vienai, o jau kelias schemas turiu atsispausdinus lotuliukas.gif
Atsakyti
aišku biggrin.gif vakar sūneliui beveik baigiau megztuką, liko kapišonas, bet jo noriu mėlyno, siūlų mažai, pirkt reikia, tai šiandien pradėsiu šaliką draugei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 08 12, 20:25)
Skara "Haruni":

Kokie cia siulai?
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 08 14, 09:15)
Kokie cia siulai?

Nako - Angora. Sumezgiau 2 matkelius.
Atsakyti
Sakykit o tas skaras reikia megzti su apvaliais virbalais?? Perskaiciau visa temuke ir dar senas,bet sunkiai dasila nuo kokio galo pradet.. doh.gif
Atsakyti