Sveikos, po savaitėlės planuoju pradėti nerti tokią ZEFYRIUKŲ suknelę. Gal atsirastų norinčių tai daryti kartu? Būtų smagiau
Siūlus jau turiu. Nersiu iš Filetta baltų
Tiesa, schemas visas turiu
kokia nereali labai sudėtingas raštas?
as kaiptik dabar mastau suknele nert, bet labai bijau kad as iskarpu nemoku pasidaryt :/ Kaip jus darote?nuo ko pradeti ?
QUOTE(Milde @ 2011 06 21, 11:40)
as kaiptik dabar mastau suknele nert, bet labai bijau kad as iskarpu nemoku pasidaryt :/ Kaip jus darote?nuo ko pradeti ?
As dar nepradejau Pradzioj nersiu ta sesiakampi, ziuresiu, kokio dydzio jis iseina, kokia forma buna isplovus. O iskarpas tai man mama padarys - ji spece sitam reikale.
QUOTE(ramu @ 2011 06 21, 10:45)
As dar nepradejau Pradzioj nersiu ta sesiakampi, ziuresiu, kokio dydzio jis iseina, kokia forma buna isplovus. O iskarpas tai man mama padarys - ji spece sitam reikale.
ech...as galiu nert ir nert , bet iskarpas daryt tai ne man nesuprantu as...Bet suknele tai nereali
jeigu galima įkišiu trigrašį. esu nėrus bliuzelę šiais motyvais vienai mergelikei smagiai neriasi. tik spalvos realios neišgavau nes skubėjau atiduot, panašiausia paskutinėj foto
Graži suknutė ... tik kad dabar turiu jau keletą darbiukų eilėj numačius...
Labai graži suknelė. Aš jos tema turiu 2 darbelius padariusi
Labai smagiai neriasi ir greitai Jei bus kokių dideliu neaiškumų, rašykit AŽ padėsiu
o čia mano darbeliai
Labai smagiai neriasi ir greitai Jei bus kokių dideliu neaiškumų, rašykit AŽ padėsiu
o čia mano darbeliai
QUOTE(Zuviukas:) @ 2011 06 21, 13:38)
Labai graži suknelė. Aš jos tema turiu 2 darbelius padariusi
o čia mano darbeliai
o čia mano darbeliai
Na labai grazios sukneles O kiek siuliuku mazdaug tai trumpajai sunaudojot?
QUOTE(ramu @ 2011 06 21, 13:43)
Na labai grazios sukneles O kiek siuliuku mazdaug tai trumpajai sunaudojot?
500g