Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, - ir vasaros vakarus leiskim

Drįstu atidaryti naują temą.

Persikeliam čionai.
Viena iš mūsų (skaitančiųjų) knygų pardavėjų (tiekėjų) - Svajonių knygos

Toliau aptarinėkim skaitomas knygas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 01 birželio 2011 - 14:35
Ačiū už naują temą drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš užbaigiau temą, tai perrašysiu savo paskutinę žinutę čia.

Atsiėmiau 7 knygas iš Knygų klubo, kur pirkau su ta akcija. Skaitymo bus daug, nes visos nes tos plonytės.

Tai dabar turiu Tik ne tu, Atostogų flirtas, Gražioji arklininkė, Kerėtoja... Blyn, supakavau į lagaminą ir nebeorisimenu biggrin.gif žinau, kad dar bent viena Noros Roberts.. Kažkas su naktim biggrin.gif ir ta, kur ant viršelio palmės hihihi.gif

šiandien mąstau, ką griebti "Pavydas" ar "Geišos išpažintis" g.gif
Atsakyti
Ech, galų gale sulauksim gero istorinio meilės romano!!! thumbup.gif
Leidykla "Metodika" jau birželio mėnesį išleis Julia Quinn knygą "Bėgte prie altoriaus" (On the Way to the Wedding") iš mano mėgstamiausios knygų serijos "The Bridgertons". wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif Šita knyga viena geriausių iš šios serijos, bet yra ir dar geresnių. Gaila, kad pradės leist nuo paskutinės doh.gif, bet tikiuosi pasitaisys ir toliau leis nuo pirmos. Bėgsiu pirkt, nesitikėjau, kad sulauksiu lietuviškai. Man ši autorė tik vos atsilieka nuo Judith McNaught., o kai kurios jos knygos dieviškos ir lengvai prilygsta JM knygoms, kitos prastokos, bet šitoj serijoj nėra nė vienos tikrai prastos knygos. wub.gif wub.gif wub.gif Va ir po skaitymo krizės lotuliukas.gif Taip užsidegiau perskaityt lietuviškai, kad net spirgu iš nekantrumo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2011 06 02, 11:32)
Ech, galų gale sulauksim gero istorinio meilės romano!!! thumbup.gif
Leidykla "Metodika" jau birželio mėnesį išleis Julia Quinn knygą "Bėgte prie altoriaus" (On the Way to the Wedding") iš mano mėgstamiausios knygų serijos "The Bridgertons".  wub.gif  wub.gif  wub.gif biggrin.gif  Šita knyga viena geriausių iš šios serijos, bet yra ir dar geresnių. Gaila, kad pradės leist nuo paskutinės doh.gif,  bet tikiuosi pasitaisys ir toliau leis nuo pirmos. Bėgsiu pirkt, nesitikėjau, kad sulauksiu lietuviškai. Man ši autorė tik vos atsilieka nuo Judith McNaught., o kai kurios jos knygos  dieviškos ir lengvai prilygsta JM knygoms, kitos prastokos, bet šitoj serijoj nėra nė vienos tikrai prastos knygos. wub.gif  wub.gif  wub.gif Va ir po skaitymo krizės lotuliukas.gif Taip užsidegiau perskaityt lietuviškai, kad net spirgu iš nekantrumo lotuliukas.gif

Tikrai gera naujiena thumbup.gif Aš tik visai neseniai rusiškai visus Bridžertonus suskaičiau. Dieviškos knygos thumbup.gif Juokingos, daug meilės, jausmų drinks_cheers.gif Super assa.gif
Atsakyti
ania? Aš apie tokius net negirdėjus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 06 03, 11:01)
ania? Aš apie tokius net negirdėjus hihihi.gif

Aš taip pat nieko negirdėjus apie tokią seriją. Iš viso, aš jokios šios rašytojos knygos nesu skaičiusi, net, kad tokia leidykla, nežinojau.
Kiek supratau, tai paskutinė serijos knyga, pelniusi daug apdovanojimų. Tik serijas man patinka skaityti nuo pradžios, t. y. nuo pirmos knygutės. Vis dėlto reikės prie progos paskaityti. Tik laiko trūksta, laba, labaii. Yra ilgas sąrašas knygų, kurias norėčiau perskaityti, o kai dirbu ir dar mažas vaikas, tai nespėju. doh.gif
Atsakyti
Neblogos visai Julios Quinn knygos. Kiek skaičiau tai yra istorinės knygos.
Lietuviškų lyg tais ir nebuvo g.gif
Apie Bridžerstounus yra 8 knygos. Tai apie vienos šeimos narius. Angliškos aprašytos ČIA Kaip matyti, planuoja išleisti paskutinę knygą iš visos serijos "On the way to the wedding".
Knygos buvo tokios populiarios, kad autorė net sukūrė kiekvienam romanui po antrą pabaigą. Galima paskaityti angliškai: 2nd epilogues
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 03 birželio 2011 - 13:56
na va, prarijau "Pavydas" oooooooooooo yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif suuuuper, nerealiai patiko, apdėt negalima.. uch...

beje... (skaityti tik skaičiusom "Pavydas")

tik perskaičiusi prologą ir pirmą skyrių, iškart pagalvojau, kad bus kalats Nojus ir knyga apie jį ir kad tas verkiantis ir liūdintis vaikinas iš tiesų bus pats kaltas lotuliukas.gif lotuliukas.gif kodėl, nė pati nežinau. Bet mano mintis buvo, akd kaltas tas, kuris atrodo nekalčiausias lotuliukas.gif lotuliukas.gif beje, skaitydama vietą apie tą a la sukaktuvių siurprizą, tikrai galvojau, akd jis neištikimas ir net nusivyliau, kad ištikimas.. o paskui net tokia savijauta - o, taip, aš neklydau:hihihi:
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 06 03, 19:28)
na va, prarijau "Pavydas" oooooooooooo yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif suuuuper, nerealiai patiko, apdėt negalima.. uch...

beje... (skaityti tik skaičiusom "Pavydas")

tik perskaičiusi prologą ir pirmą skyrių, iškart pagalvojau, kad bus kalats Nojus ir knyga apie jį ir kad tas verkiantis ir liūdintis vaikinas iš tiesų bus pats kaltas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kodėl, nė pati nežinau. Bet mano mintis buvo, akd kaltas tas, kuris atrodo nekalčiausias  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif beje, skaitydama vietą apie tą a la sukaktuvių siurprizą, tikrai galvojau, akd jis neištikimas ir net nusivyliau, kad ištikimas.. o paskui net tokia savijauta - o, taip, aš neklydau:hihihi:

As kai perskaiciau prologa, nu atseit ta rankrascio dali kur atsiunte, ir paskui kai pasirode kad rasytojas sedi invalido vezmeli, ir tai kad Nojus tebuvo parases tik viena knyga, is karto tokia mintis kazkas ne taip. O kad tame bute jis rasys romana atseit pagautas ikvepimo irgi netikejau. Bet paskui kaip ji graziai Nadia isdure biggrin.gif

Sita viena is geresniu Brown knygu, kurias skaiciau, na apie saldesi tai nekalbu, nes man jos panasios, bet matyt as jomis persisotinau, nes jau yra keletas nauju, bet ju dar neprisiruosiau paskaityti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 05 birželio 2011 - 22:15
Man tai dar labai patiko Brown knyga Sveika, tamsa. Viena iš geriausiu, intriga buvo labai gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza6 @ 2011 06 05, 23:30)
Man tai dar labai patiko Brown knyga Sveika, tamsa. Viena iš geriausiu, intriga buvo labai gera  thumbup.gif

Man priesingai, ji visai nepatiko. dar nebloga yra Alibi ir Susikeitimas, o pati prasciausia mano akimis ziurint Spastai
Atsakyti