ši tema gyvuoja. pasirodo tiek daug mūsų besikaupiančių, drebančių del tų nelemtų dantukų traukimo.
kai pasiskaitau apie mėlynes, tinimus - baisu visai...
QUOTE(Lera @ 2009 06 13, 18:55)
čia taip gali būt kai traukia protinius?????????????????????? kokios mėlynes? kokie lūžiai ir nervai ? merginos jus ką??? ką tik supratau kad niekada negalėsiu jo ištraukt
Mano retinuoti (iauge) apatiniai, buvo ant vieno zando melyne, bet su lupa viskas Savaime aisku, kad po pjuviu kazkokios pasekmes turi but
QUOTE(Lera @ 2009 06 13, 17:55)
čia taip gali būt kai traukia protinius?????????????????????? kokios mėlynes? kokie lūžiai ir nervai ? merginos jus ką??? ką tik supratau kad niekada negalėsiu jo ištraukt
O man nebuvo absoliučiai nieko. Panaudojo vaistus nuo kurių iš viso niekas neužtirpo. Visiškai nejaučiau jokio diskomforto.
QUOTE(Florestina @ 2009 06 14, 15:56)
O man nebuvo absoliučiai nieko. Panaudojo vaistus nuo kurių iš viso niekas neužtirpo. Visiškai nejaučiau jokio diskomforto.
JEtau kaip norėčiau būt tokia ramiake, man nebūtina kad kas skaudėtu man tas spaudimas ir dantų traškesys kai traukia o jezuteliau nes silpna iškart pasidarė
neįsivaizduoju kaip man čia viską padarys NEĮSIVAIZDUOJU aplamai kaip ten užeit neatsijungus, arba gal sakyt kai atsijungiu lai greit traukia?
man trauke protini ,bet greit,nu po to tai visa zandikauli skaudejo nuo vidines zando puses skura lupos bet ten gyd tokia nemoteriska -ale vyras su krutine
o kiek dabar kainuoja danti traukt?
man lb reik
man lb reik
QUOTE(vaiduoklisss @ 2009 06 15, 18:57)
man trauke protini ,bet greit,nu po to tai visa zandikauli skaudejo nuo vidines zando puses skura lupos bet ten gyd tokia nemoteriska -ale vyras su krutine
man lb reik
man lb reik
Priklauso nuo sudėtingumo. Kažkas 80-100 Lt.
QUOTE(vaiduoklisss @ 2009 06 15, 19:57)
man lb reik
man lb reik
nu ir kaip po tokių apšvietimu gali išdrįst nukeliaut?.............. KAIP???????
QUOTE(Florestina @ 2009 06 15, 19:22)
Priklauso nuo sudėtingumo. Kažkas 80-100 Lt.
Čia kaina turbūt išdygusių dantų tarukimo. Jei dantukas neišdygęs ir dar gulintis, tikrai gerokai daugiau pinigėlių reikės. Mačiau kai kur kainos net apie 400.
sveikutės
tai gal kuriai jau sėkmingai dantuką išrovė? pasipasakokite.
aš vis dar ruošiuosi. bet jau skausmas nuolatinis palydovas darosi, tai nebegerai visai....
aš vis dar ruošiuosi. bet jau skausmas nuolatinis palydovas darosi, tai nebegerai visai....
QUOTE(Žilvinė @ 2009 06 29, 17:09)
sveikutės
Sveika,
Man prieš 1,5 sav. ištarukė 2 retinuotus (neišdygusius) dantukus. Jau beveik baigiu atsigauti. Tarukiant visiškai neskaudėjo, gal tik tas garsas(traškėjimas kaulo) labai nejaukiai nuteikė.
Kaip suprantu, kad Jūs trauksit jau išdygusį, tai manau tikrai viskas bus gerai ir jokio skausmo Sėkmės Man irgi labai skaudėjo(buvo susiformavusi cista), tai aš taip save nuteikinėjau :greičiau ištrauks, greičiau nustos skaudėt. Greičiau prisiruoškit ir bus ramu
man nori visus 4 protinius rauti. 2 isdygę, du vos prasikalę....
bet va vieną išdygusį skauda, nervas atviras. kankinuosi, bet niekaip nesirįžtu.
bet va vieną išdygusį skauda, nervas atviras. kankinuosi, bet niekaip nesirįžtu.
Vajatau, kaip prisigąsdinau čia paskaičius Man tai senai išdygęs protinis, kaipir be problemų, bet va- koks trečdalis to danties ištrupėjo, turbūt sugedo.. dabar skylė tokia nemaža.. oi kaip aš nenoriu jo rauti! Siaubas, gal visdėlto pavyks tokį gydytoją rasti kuris neraus, o taisys? Negi netaiso jų, tik rauna.. kažkaip neįtikėtina Gal čia nuo gydytojo požiūrio priklauso? Kas žino?...
Su kitų, neprotinių dantų taisymu tai esu patyrusi pati, kad oi kaip skirtingai šneka dantistai: turėjau išgedusį krūminį, nuėjau pas "savo" dantistą, jis pažiūrėjo ir nuramino mane, kad tikrai reiks raut, kito kelio nėr. O man jau skaudėjo jį, ištinęs buvo.. na žodžiu išsigandau taip, kad nusprendžiau laukt kol jau skausmas taip prispirs kad kaukdama lėksiu rautis- labai bijojau rovimo.. na kai pradėjo jau baisiai nepakeliamai skaudėt, nuėjau žalgirio gatvėn, ten pažiūrėjo, labai nusistebėjo kad man kažkas sakė kad reik raut- atidarė kanalą, išleido pūlius, išgydė (vaistų dėjo nekartą..) baigiau taisytis pas kitą gydytoją, arčiau namų, privačiai, ir turiu tą dantuką dabar, ir ačiūdievui kad neišrovė man jo.. nors ir nelabai paprasta situacija buvo su juo. Gal, noriu tikėtis, ir su protiniais kasnors vozojasi, jų netraukia?
Su kitų, neprotinių dantų taisymu tai esu patyrusi pati, kad oi kaip skirtingai šneka dantistai: turėjau išgedusį krūminį, nuėjau pas "savo" dantistą, jis pažiūrėjo ir nuramino mane, kad tikrai reiks raut, kito kelio nėr. O man jau skaudėjo jį, ištinęs buvo.. na žodžiu išsigandau taip, kad nusprendžiau laukt kol jau skausmas taip prispirs kad kaukdama lėksiu rautis- labai bijojau rovimo.. na kai pradėjo jau baisiai nepakeliamai skaudėt, nuėjau žalgirio gatvėn, ten pažiūrėjo, labai nusistebėjo kad man kažkas sakė kad reik raut- atidarė kanalą, išleido pūlius, išgydė (vaistų dėjo nekartą..) baigiau taisytis pas kitą gydytoją, arčiau namų, privačiai, ir turiu tą dantuką dabar, ir ačiūdievui kad neišrovė man jo.. nors ir nelabai paprasta situacija buvo su juo. Gal, noriu tikėtis, ir su protiniais kasnors vozojasi, jų netraukia?