Toliau ieskom kirpeju ,dalinames patirtimi
Sena tema:
http://www.supermama...howtopic=667957
Gal kas galite rekomenduoti gera kirpeja Naujamiestyje?
BERTA75, o kur dirba jūsų paminėtas kirpėjas Alanas?
Perskaičiau senąją temą nuo pradžios iki galo, bet taip ir nenusprendžiu pas ką čia Vilniuje eiti apsikirpti Viena draugė Liutaurą iš užupio siūlo, kita labai patenkinta savo kirpėja Jovita basanavičiaus g. kažkur dirba Gal teko pas ją kam kirptis?
aš užsirašiau pas Vladą Impuls +. Žiūrėsim, kaip jis mano trumpus plaukus sutvarkys
QUOTE(laukianti29 @ 2011 05 29, 23:32)
BERTA75, o kur dirba jūsų paminėtas kirpėjas Alanas?
Alanas dirba autobusu stotyje esancioje kirpykloje
QUOTE(laukianti29 @ 2011 05 30, 13:06)
aš užsirašiau pas Vladą Impuls +. Žiūrėsim, kaip jis mano trumpus plaukus sutvarkys
Man nepatiko kaip kirpciukus pakirpo po 2 savaiciu jokios formos
Birzelio 11 d. einu vel pas Mindauga is kirpimo meistru. Jau greiciau noriu vel normalius kirpciukus tureti, kad nereiketu kiekviena ryta plauti galva del ju ir kazkaksukuoti. bet vistiek normaliai nekrenta'
QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 30, 23:57)
labai mazai yra kirpeju, kurie moka gerai sutvarkyti kirpcius, realiai per visa laika tik viena tokia buvau radusi.
o kaip tas Mindaugas, gerai juos nukerpa?
o kaip tas Mindaugas, gerai juos nukerpa?
Mindaugas labai gerai pakepra kirpciukus ir po 2 menesiu kirpciukai ataugant islaiko forma. Jis 2 kirpejaus mano gyvenime, kuris man normaliai pakerpa kirpciukus.
Daug mano pazistamu jau pas Mindauga pabande nueiti ir visos liko labai patenkintos
QUOTE(Luandra @ 2011 05 31, 08:08)
Mindaugas labai gerai pakepra kirpciukus ir po 2 menesiu kirpciukai ataugant islaiko forma. Jis 2 kirpejaus mano gyvenime, kuris man normaliai pakerpa kirpciukus.
Daug mano pazistamu jau pas Mindauga pabande nueiti ir visos liko labai patenkintos
Sveikutes, as ir dedu pliusa Mindaugui! Neseniai grizau i Lietuva ir apsilankiau pas ji - nuostabu. Fainiausia, kad dar pakviete i salono gimtadieni, sake susirinks salono klientai, bus madu sou, dizaineris Rainys kolekcja pristatys ir pan. Uoj, kaip megstu tokius renginukus:)
Gal teko kam lankytis "Lotus" grožio salone (pašilaičiuose)? Šiandien "Beta.lt" tokią akciją siūlo, tik galvoju, kad "nepritaupyti" ir dar kartą paskui nereikėtų kito kirpėjo ieškoti Būtų įdomu atsiliepimai apie "Lotus" (man tai pakeliuj jis..)
QUOTE(berta75 @ 2011 05 30, 19:38)
Alanas dirba autobusu stotyje esancioje kirpykloje
Pas Alaną kirpausi daug metų, dar tada kai jis dirbo grožio salone Ševčenkos g., pakirpdavo plaukus taip, kad išsiplovus galvą nieko nereikėdavo daryti, visada labai gražiai krisdavo, tiesa tuomet kainos tame salone buvo nemažos, bet buvo tikrai negaila tų pinigų. Vėliau jis perėjo dirbti į kirpyklą autobusų stotyje, kainos ten aišku mažesnės, žmonių žymiai daugiau. Kirpausi aš, mano sesuo, kelios kolegės. Laikui bėgant pastebėjom, kad pradėjo kirpti visas labai panašiai: iškarpydavo galus, nukirpdavo tiesius kirpčius, visos labai supanašėjom. Po kirpimo plaukai jau gražiai nekrisdavo. Žmonių ten visada būdavo labai daug, skubėdavo. Pats kaip žmogus labai malonus, bet visą laiką atrodyti taip pat nusibodo ir teko ieškoti kito kirpėjo Bet tai buvo prieš kokius 4 metus, gal dabar pasikeitė