sveikos,
norejau pasidziaugti,kad labai esu patenkinta surine, nu superinis dalykas,
suriai laikosi puikiai.... ir ne tik
merginos, norejau pasiteiraut apie ryziams virti inda skirta mikrobanginej...
ar verta isigyti,ka jus dar jame verdate, na noreciau nuomoniu daugiau isgirsti viena pazistama turi, labai patenkinta, bet ju seimyna ryzius daznai verda, tai va o as bijau,kad nebutu taip, jog bus nugrustas i spintele ir nenaudojamas, nebent jo panaudojimas platesnis
QUOTE(dagli @ 2011 10 16, 19:43)
jog bus nugrustas i spintele ir nenaudojamas, nebent jo panaudojimas platesnis
pas mane šis variantas
O as jei verdu ryzius tai verdu jame, nors tiesa sakant ryzius tenka i menesi isvirt karta ar du, vistiek juo labai dziaugiuosi
Gal labai nebūsiu apibarta mikrobangės priešininkių , bet aš ryžių puodą labai mėgstu ir labai dažnai jį naudoju
Verdu jame ne tik ryžius, bet ir grikius, pamirkytas perlines kruopas, makaronus, bulves. Man labai geras šis indas
Dar labai patiknka, jog kai reikia nupilt vandenį (pvz makaronų), rankenėlės neįkaitusios
Verdu jame ne tik ryžius, bet ir grikius, pamirkytas perlines kruopas, makaronus, bulves. Man labai geras šis indas
Dar labai patiknka, jog kai reikia nupilt vandenį (pvz makaronų), rankenėlės neįkaitusios
QUOTE(13liepa @ 2011 10 16, 20:34)
galima plačiau?
QUOTE(dagli @ 2011 10 16, 19:43)
merginos, norejau pasiteiraut apie ryziams virti inda skirta mikrobanginej...
Labai ji megstu ir naudoju, verdu jame pagrinde ryzius ir kuskusa. Bet be darbo jis tikrai nestovi niekada, kai netarnauja mikrobangu krosnele, puikiai tarnauja virtuveje. Naudoji ji tiesiog kaip dubeni. Visi pagrindiniai dubenys paprastai buna platus ir neauksti, o sia ipatingai patinka, kad yra neplatus ir aukstas. Ivairiausias skystas teslas jame maisau, veliau reikalui esant dedu i saldytuva, neuzima daug vietos, kaip iprastiniai dubenys. Megstu ir sriubas jame laikyti saldytuve, veliau tik imetu i mikrobange ir ramu.
QUOTE(etaeta @ 2011 10 17, 09:28)
Naudoji ji tiesiog kaip dubeni.
apie tai net nepagalvojau
Megstu ir sriubas jame laikyti saldytuve, veliau tik imetu i mikrobange ir ramu.
va sita ideja tai man is viso patiko,
nes juk nevisad su puodu gali idet likusia sriuba i saldytuva, tenka perpilti i kt. inda, o paskui sildyti i puoda ir t.t o cia sast i mikrobange ir ramu
QUOTE(Sigitano @ 2011 10 15, 17:04)
Merginos duokit patarimu, kaip elgtis su tuo padekliuku kocelo? Nes niekaip nesusidraugauju, tai slidineja, kad geriau jau kocioti tiesiai ant stalo?
padėkit ant stalo vienkartinį rankšluostį ir jį sudrėkinkit vandeniu, tikrai prikibs padėklas. O baigus darbą su tuo vienkartiniu nuvalysit stalą ir išmesit lauk į šiukšliadėžę
Labai ji megstu ir naudoju, verdu jame pagrinde ryzius ir kuskusa. Megstu ir sriubas jame laikyti saldytuve, veliau tik imetu i mikrobange ir ramu.
Va sitie visi variantai irgi pas mane pilnumoj veikia
Sriuba, balandeliai (juk soso ar skyscio buna), cepelinu likuciai, ar kokie kotletukai su padazeliu, na viska sudedu is didelio puodo kuriame vire ir i saldytuva, o poto i mikrobangine
Labiausiai jeigu laikau ka jame tai sriubas, seip tuos maisto likucius kuriuos reikia sildyti laikau mikrobangines spec.indeliuose, o va sriubai patogesnis ryziu indas.
O ryziu virimas man pasiteisino 100% nes megsta musu seimyna birius, nepervirtus ryzius, kas su siuo puodu iseina idealiai!!! As servofiksa mylejau delto,kad grikiai "nepervirdavo" jame, bet pabandziau nesenai ir ryziu puode grikius virti,- super!
Aš ir įsimylėjusi ryžių puodą, arba kruopų virimo puodą Kiek anksčiau buvau baisios nuomonės apie jį, tiek dabar neatsidžiaugiu. Aš verdu tik ryžius, mūsų šeimai tai fantastika kažkokia... Begalo skanūs ryžiai gaunasi, tiesa aš ir perku geros kokybės ryžius O jau nekalbu apie ryžių paruošimą sušiams Mano mergina, gal todėl ir gaminas pati sušius, kad visad ryžius teisingai ir greita paruošia.....